|

4 Beste deurvergrendelingen, beveiliging

Een deurvergrendeling tegen inbraak ,maar net zo makkelijk bescherming voor kinderen en huisdieren die niet mogen komen waar je ze niet wil hebben

Klik op deze link en je komt bij Bol.com met nog meer mogelijkheden

Deurklink Vergrendeling – Deurklink slot – Baby Veiligheid – Kinderslot Deur – Ook Voor Huisdieren

Wilt u ook meer privacy of vrij kunnen zijn in en buiten uw huis zonder te denken aan kinderen of huisdieren die de deur naar bijvoorbeeld een slaapkamer of kast openen? Dan is dit product ideaal voor u!

Zeer eenvoudig te bevestigen

Om dit product te bevestigen heeft u geen schroeven nodig, op het product zit sterke 3M bevestigingstape.

 U hoeft het product simpelweg onder de klink te bevestigen en uw kind of huisdier zal de deur niet meer kunnen openen

Maar dankzij het handige mechanisme moet uw kind eerst een knop indrukken die kinderen niet zullen vinden!

Deurklink Vergrendeling – 1 stuk – Wit – Baby en Kind Veiligheid – Kinderslot Deur – Deurbeveiliging – Deurbescherming – Ook voor huisdieren – Hond en Kat Veiligheid – Deurklink Vergrendelaar – Deuren – Kasten – Lades – Ramen

Wil jij ook vrij kunnen zijn in en buiten jouw huis zonder na te denken of jouw kinderen of huisdieren de deur of een kast openen? Dan is dit product zeker ideaal voor jou!

Om dit product te installeren heb je geen gereedschap nodig of gaten te boren. Enige wat je moet gaan doen is de deurklink vergrendeling te plakken op jouw deur

De deurklink vergrendeling is gemaakt van ABS materiaal. Door dit materiaal maakt dit slot tot een duurzaam veiligheidaccessoire. Dit product heeft een stevig scharniermechanisme dat soepel doorloopt en weerstand bied aan schade of breuken.

Kleine deurvergrendeling voor schuifdeuren, 90 graden deurbouten voor binnendeuren, vergrendeling voor dubbelzijdig openende deuren, vintage deurslot voor keukens, slaapkamers, studeerkamer, badkamers (zwart)
  • Deurgreep in vintage stijl: het binnendeurslot heeft een klassiek en elegant ontwerp dat kan worden aangepast aan verschillende schuifdeuren en kamerdecoraties.
  • De deurgrendel is eenvoudig te installeren en ondersteunt verschillende montagemogelijkheden: het schuifdeurslot is eenvoudig te monteren en kan door uzelf worden bevestigd, waardoor u de kosten van een binnenhuisarchitect bespaart.
  • Professionele fabrikant van huishoudelijke hardware, als u vragen heeft, neem dan contact met ons op en wij zullen binnen 24 uur antwoorden.
QWORK Set van 2 deurbouten anti-diefstal binnendeur, roestvrijstalen draaibare deurvergrendeling voor badkamerdeur, kastdeur, rood B

Veiligheid: Biedt betrouwbare inbraakbeveiliging om een ​​stevige installatie te garanderen.

Op grote schaal gebruikt: gebruikt voor badkamerdeuren, ramen, garagedeuren, huisdierendeuren, schuren, enz.

100% tevreden service: geniet binnen een maand van een soepele en frustratievrije ervaring met onze 100% tevreden service.

Vergelijkbare berichten