Beveilig je zelf, met goede blusdekens

Om dergelijke beginnende branden te blussen is het belangrijk om snel te kunnen handelen. Hang daarom de blusdeken in ruimtes waar mogelijk een brand kan uitbreken op een plek waar je makkelijk bij kunt.

Elk jaar zijn er in Nederland meer dan 100.000 woningbranden. Maar zelfs de grootste brand begint klein, daarom is het belangrijk om een gevaarlijke situatie zo vroeg mogelijk onder controle te krijgen. Deze branddeken van Veiligheid Centraal is perfect om in een gevaarlijke situatie het vuur zo snel mogelijk te doven.

Laat de deken enkele minuten over de brandhaard liggen zodat je zeker bent dat de brand gedoofd is. Na gebruik de blusdeken weggooien.

Naast de deze  vind je ook een link van Bol.com. De link geeft extra informatie .En ook eenvoudig en snel bestellen via Bol.com

ELRO FB1300 Blusdeken 1.20m x 1.20m – In harde kunststof box – voldoet aan EU-norm EN1869

Met de ELRO FB1300 Blusdeken blus je eenvoudig kleine branden in en om je huis. Door de handige verpakking hang je de blusdeken makkelijk op in je woning op plekken waar een brand zou kunnen ontstaan. Wanneer brand ontstaat trek je aan de twee hendels en kun je de deken vliegensvlug over de brand plaatsen, waardoor je de zuurstof wegneemt en de brand eenvoudig en veilig blust. Het voordeel van deze blusdeken ten opzichte van een brandblusser is dat de brand wordt geblust zonder dat er overblijfselen als poeder of schuim achter blijven.

Blusdekens – Blusdeken – Branddeken in hardcase 1.20×1.80m – Voldoet aan de Europese norm

De blusdekens van Veiligheid Centraal zijn gemakkelijk te bevestigen aan de muur vanwege zijn ophangoog. Hang de deken op een gewenste plek waar brand zou kunnen ontstaan voor een veilig gevoel en meer zekerheid.

Naaais Design Blusdeken – 120x180cm – Pepper – EN 1869:2019 gekeurd

Met deze goedgekeurde duurzame blusdeken van naaais blus je eenvoudig beginnende en kleine branden in en om je huis. Door de trendy verpakking past deze blusdeken goed in het interieur van iedere keuken, zitkamer, kinderkamer, boot, caravan, camper, etc. Door het grote formaat van 1,20m bij 1,80m kan de blusdeken ook gebruikt worden voor personen en om brandende omgevingen te ontvluchten. Deze eye-catcher is uitgevoerd met een handig ophangoog en voldoet aan de geldende BS-EN 1869:2019 norm. Op de achterkant staat zowel in schrift als in beeld hoe de deken gebruikt moet worden.

Hang de naaais design blusdeken altijd duidelijk zichtbaar op, zodat in noodsituaties de blusdeken 120×180 cm altijd bij de hand hebt want zoals we allemaal weten kan vuur snel om zich heen grijpen.

VSBV Design – Hoes Blusdeken – Denim Jeans

Ook zo klaar met die saaie standaard rode blusdeken voor in je huis of keuken? Waarom niet een mooie design versie die bij je interieur past! Design hoes voor blusdeken, voor particulier gebruik. Het design kan per item iets afwijken van het voorbeeld. Meegeleverd wordt een originele blusdeken 120 x 120 cm.

Vergelijkbare berichten