5 Beste Koolmonoxidemelder 10 jaar batterij 

 koolmonoxidemelder wordt je direct gewaarschuwd bij koolmonoxide (CO) detectie.

Koolmonoxide, een sluipend gevaar in jouw huis
Als het winter wordt zit men vaker knus op de bank met de kachel aan of de verwarming een graadje hoger. Vooral dan, ligt de ‘sluipmoordenaar’ koolmonoxide op de loer. Wanneer de warmtebronnen in huis niet goed zijn onderhouden, bestaat de kans dat er het gas vrijkomt. Koolmonoxide is een gevaarlijk gas dat niet te herkennen is met onze zintuigen. Daarom is het belangrijk dat je een of meerdere koolmonoxidemelders in huis hebt geïnstalleerd, zodat je op tijd gewaarschuwd wordt.

De koolmonoxidemelder alarmeert bij te hoge concentratie koolmonoxide, maar waarschuwt ook al bij lage concentraties. Maak je huis veiliger met een kwalitatieve koolmonoxidemelder, koolmonoxide gas is volledig geur- en smaakloos.

Doordat er koolmonoxide in je buurt vrijkomt kan een vergiftiging ontstaan. Er kunnen meerdere oorzaken zijn, als oorzaak kun je bijvoorbeeld denken aan bijvoorbeeld een verkeerd geïnstalleerde, kapotte of slecht werkende cvketel.

Naast de deze Koolmonoxidemelder vind je ook een link van Bol.com. De link geeft extra informatie .En ook eenvoudig en snel bestellen via Bol.com

Alecto COA3910 Koolmonoxidemelder met display – 10 jaar sensor – Voldoet aan Europese norm EN50291 – Wit

Met de Alecto COA3910 koolmonoxidemelder wordt je direct gewaarschuwd bij koolmonoxide (CO) detectie. De melder heeft een levensduur van wel 10 jaar. De melder is voorzien van een gestucte korrelige muurstructuur en valt daardoor onopvallend en mooi weg in bijna ieder interieur.

Koolmonoxidemelders geven de concentratie koolmonoxide weer in ppm. Ppm staat voor parts per million, oftewel aantal deeltjes op 1 miljoen deeltjes. Wettelijk is het verplicht dat CO-melders alarm geven bij een gedetecteerde concentratie koolmonoxide vanaf 50 ppm gedurende 60 minuten. Ook wanneer je slaapt zal een alarm van >85dB niet onopgemerkt blijven.

Echter ook een langdurige aanwezigheid van een lagere concentratie CO is schadelijk voor de gezondheid. De Alecto COA3910 koolmonixidemelder geeft al een waarschuwing wanneer gedurende 60 minuten een concentratie van 30 ppm wordt gedetecteerd.

Easeware moderne Koolmonoxidemelder – 10 jaar batterij en sensor levensduur – CO melder – Always On LCD display – Voldoet aan norm

Maak je huis veiliger met een kwalitatieve koolmonoxidemelder, koolmonoxide gas is volledig geur- en smaakloos.

Bescherm jezelf en je geliefden tegen koolmonoxide – een echte sluipmoordenaar – met de Easeware CO11. Deze compacte koolmonoxidemelder met zijn strakke, moderne design bevat een geavanceerde Ease-sensor die voortdurend het aantal CO deeltjes in de lucht meet en je waarschuwt bij het minste teken van gevaar.

DVM-CBL30R: Koolmonoxidemelder, vaste batterij (10 jaar), koppelbaar

Geavanceerde koolmonoxidemelder (CO-melder) met vaste 3 VDC Lithium batterij, draadloos koppelbaar met onze andere geschikte rook- en hittemelders.
FABRIEKSGARANTIE 10 JAAR (excl. batterij).
De DVM-CBL30R koolmonoxidedetector, ook wel CO-detector genoemd, detecteert het koolmonoxidegasniveau.


Wanneer een bepaald niveau wordt overschreden, wordt het alarm geactiveerd. Een te hoog koolmonoxidegehalte kan dodelijk zijn!
Alarmpauzeknop (ca. 10 min.) om het alarmgeluid tijdelijk te dempen.
Voorkom letsel of zelfs de dood door het giftige koolmonoxidegas.


De melder heeft een montageplaat waardoor montage zeer eenvoudig is; de detector wordt op de plaat geklikt.
Het alarmsignaal is ≥ 85 dB plus knipperende LED-indicaties.
Voldoet aan EN 50291-1:2018 en heeft een CE-markering.

X-Sense XC01 Koolmonoxidemelder – 10 jaar batterij – 10 jaar Figaro® sensor – LCD display – Voldoet aan Europese norm

Koolmonoxide is geur- en smaakloos én een echte sluipmoordenaar!
Een koolmonoxidevergiftiging ontstaat doordat er koolmonoxide in je buurt vrijkomt. Er kunnen meerdere oorzaken zijn. Denk bijvoorbeeld aan een verkeerd geïnstalleerde, kapotte of slecht werkende cv-ketel. Jaarlijks overlijden mensen aan zo’n vergiftiging. Gelukkig kun je op tijd gewaarschuwd worden met een kwalitatieve koolmonoxidemelder.

De X-Sense XC01 is zo’n koolmonoxidemelder. Deze compacte CO-melder met 10 jaar batterij meet continu koolmonoxide waardes met zijn hoogwaardige Figaro® sensor. Deze waardes kun je aflezen op het LCD-display. Wanneer er teveel koolmonoxide in de lucht is zul je direct gewaarschuwd worden met een luid alarm

Smartwares FGA-13041 Koolmonoxidemelder – 10 jaar levensduur – BSI Gecertificeerd – CO Melder

Zorg ervoor dat je op tijd gewaarschuwd wordt wanneer er in je huis een te hoge concentratie koolmonoxide aanwezig is met de Smartwares FGA-13041 Koolmonoxidemelder. De melder heeft een sensor van 10 jaar en vervangbare batterijen.

Daarnaast heeft deze koolmonoxidemelder een display dat de concentratie koolmonoxide aangeeft. Koolmonoxide is geur en smaakloos. Het luide alarm van 85 dB zorgt ervoor dat je maatregelen kunt nemen zodat je geen koolmonoxidevergiftiging oploopt.

Een luid en duidelijk alarm
De Smartwares Koolmonoxidemelder heeft een duidelijk alarm van 85 dB dat afgaat wanneer de melder een te hoge concentratie koolmonoxide meet. De melder is te gebruiken in ruimtes met een oppervlakte tussen de 20 m² en 40 m².

De sensor heeft een levensduur van 10 jaar en de meegeleverde batterijen zijn vervangbaar. De lege batterij indicator zorgt ervoor dat je op tijd gewaarschuwd wordt als de batterij vervangen moet worden.

Vergelijkbare berichten