Raamsluiting met slot keurmerk SKG

Intersteel Raamsluiting afsluitbaar SKG* links nikkel mat

Afsluitbare raamsluiting in een nikkel uitvoering. Door de geborstelde behandeling, heeft deze raamkruk een mat uiterlijk. Deze raamsluiting in een linker uitvoering is SKG* gekeurd, dat wil zeggen dat het om inbraakwerend beslag gaat. Hiermee creëert u een veilig gevoel. Deze raamsluiting wordt per stuk geleverd inclusief rechthoekig rozet.

Raamsluiting op rozet | Sluitplaat | Eén sleutel | Bevestigingsmateriaal voor montage

Product breedte120 mm Product hoogte40 mm Product lengte170 mm

Intersteel Raamsluiting afsluitbaar SKG* rechts nikkel mat

Afsluitbare raamsluiting in een mat nikkel uitvoering door de geborstelde behandeling. Deze raamsluiting in een rechter uitvoering is SKG* gekeurd, dat wil zeggen dat het om inbraakwerend beslag gaat. Hiermee creëert u een veilig gevoel. Deze raamsluiting wordt per stuk geleverd inclusief rechthoekig rozet, sluitplaat en sleutel.

Gewicht732 g

Product breedte70 mm

Product hoogte50 mm

Product lengte170 mm

Raamsluiting op rozet | Eén sleutel | Bevestigingsmateriaal voor montage

Intersteel Raamsluiting afsluitbaar SKG* links nikkel Ton 222/ebbenhout

Afsluitbare raamsluiting Ton 222 in een nikkel en ebbenhouten uitvoering. Door de gepolijste behandeling, heeft deze raamkruk een glanzend uiterlijk.

Deze raamsluiting in een linker uitvoering is SKG* gekeurd, dat wil zeggen dat het om inbraakwerend beslag gaat. Hiermee creëert u een veilig gevoel. Deze raamsluiting wordt per stuk geleverd inclusief rechthoekig rozet, sluitplaat en sleutel.

Gewicht732 g

Product breedte33 mm

Product hoogte159 mm

Product lengte60.4 mm

Intersteel Raamsluiting Ton 400 afsluitbaar SKG* links nikkel/ebbenhout

Afsluitbare raamsluiting Ton 400 in een nikkel en ebbenhouten uitvoering. Door de gepolijste behandeling, heeft deze raamkruk een glanzend uiterlijk. Deze raamsluiting in een linker uitvoering is SKG* gekeurd, dat wil zeggen dat het om inbraakwerend beslag gaat. Hiermee creëert u een veilig gevoel. Deze raamsluiting wordt per stuk geleverd inclusief rechthoekig rozet, sluitplaat en sleutel.

Gewicht732 g Product breedte33 mm Product hoogte158 mm Product lengte60.4 mm

Intersteel Raamsluiting Ton 400 afsluitbaar links messing getrommeld/ebbenhout

Afsluitbare raamsluiting in Ton 400 model en een bijzondere kleurencombinatie, messing met ebbenhout. Door de getrommelde behandeling, heeft deze raamkruk een dof en donker uiterlijk. Deze raamsluiting in een linker uitvoering is SKG* gekeurd, dat wil zeggen dat het om inbraakwerend beslag gaat.

Hiermee creëert u een veilig gevoel. Deze linker raamsluiting wordt per stuk geleverd inclusief rechthoekig rozet.

Gewicht732 g Product breedte33 mm Product hoogte158 mm Product lengte60.4 mm

Vergelijkbare berichten