5 Beste hangcijfersloten, beveilig je eigendom

Houd je spullen veilig met een hangslot met cijferslot!

Ben je ook wel eens je sleutels kwijtgeraakt en moest je de hele dag zonder je waardevolle spullen doorbrengen? Of heb je ooit geprobeerd een traditioneel hangslot te openen, maar bleek de sleutel zoek te zijn? Geen zorgen, er is een gemakkelijke en veilige oplossing: het hangslot met cijferslot!

Met deze slimme sloten heb je geen sleutel meer nodig en kun je je waardevolle spullen veilig opbergen met slechts een paar simpele draaien aan de cijferwieltjes. Bovendien kun je de combinatie gemakkelijk wijzigen wanneer dat nodig is. Dus zeg vaarwel tegen de traditionele hangsloten en hallo tegen de toekomst van beveiliging: het hangslot met cijferslot!

Om je een goed beeld te geven van deze hangcijfersloten heb ik ook een link van Bol.com plaatst. Deze link geeft extra informatie over de hangcijfersloten . Via de link kun je het hangcijfersloten  ook eenvoudig en snel bestellen.

AMIG Hangslot Ø5 / 40x77mm – 4-cijferig Cijferslot – Messing – Geweldige Bouwkwaliteit

Sterke hangslot met 4-cijferig cijferslot gemaakt door Spaanse merk AMIG. Geweldige bouwkwaliteit.

Deze stevige combinatiehangslot met stalen beugel van 5mm en 4-cijferig herprogrammeerbaar combinatiesysteem is gemaakt van massief messing. Het hangslot ligt zwaar in de hand, wat zijn kwaliteit en diefstalbeveiliging bewijst.

Geweldige bouwkwaliteit zorgt voor een probleemloze werking van vele jaren.

De 4-cijferige code kan eenvoudig door de eigenaar worden ingesteld.

Alle afmetingen zijn af te lezen uit de bijgevoegde technische tekening, maar voor een beter idee van de grootte van het hangslot hebben we ook een foto bijgevoegd van de mannenhand die het hangslot vasthoudt.

Hangslot – Cijferslot – Hangcijferslot – Met Cijfercode – 65mm – diverse kleuren

Houd je spullen veilig met een hangslot met cijferslot!

Ben je ook wel eens je sleutels kwijtgeraakt en moest je de hele dag zonder je waardevolle spullen doorbrengen? Of heb je ooit geprobeerd een traditioneel hangslot te openen, maar bleek de sleutel zoek te zijn?

Voor de veiligheid van uw eigendommen
Ons hangslot met cijferslot is een populair type hangslot dat wordt gebruikt voor het beveiligen van persoonlijke eigendommen zoals koffers, rugzakken, fietsen, lockers en andere waardevolle bezittingen. Dit type slot heeft een combinatie van 5 cijfers nodig om te worden vergrendeld of ontgrendeld, in plaats van een sleutel te gebruiken. Hierdoor is het een handig en eenvoudig te gebruiken alternatief voor traditionele hangsloten.

Voordelen
Een hangslot met cijferslot biedt veel voordelen ten opzichte van traditionele hangsloten met een sleutel. Een van de belangrijkste voordelen is dat er geen sleutel nodig is, waardoor de kans op verlies of diefstal van de sleutel wordt verminderd. Daarnaast is het instellen van de combinatie eenvoudig en kan deze worden gewijzigd wanneer dat nodig is, waardoor het een handig en flexibel slot is om te gebruiken.

Stahlex Discus Slot met Cijferslot – RVS – Ø 70 mm

Het Stahlex Discus Slot met Cijferslot is de perfecte oplossing voor het beveiligen van je fiets, scooter of andere waardevolle bezittingen. Dit discusslot is gemaakt van roestvrij staal, wat betekent dat je het slot het hele jaar door en onder alle weersomstandigheden kunt gebruiken zonder dat het gaat roesten. Het cijferslot zorgt ervoor dat je nooit meer je sleutels kwijtraakt, want je hebt alleen je unieke code nodig om het slot te openen.

Voordat je het slot in gebruik neemt, stel je eenvoudig je eigen cijfercombinatie in die makkelijk te onthouden is en die niemand anders weet. Zo ben je altijd verzekerd van een veilige en betrouwbare beveiliging van je bezittingen.

Kenmerken:

 • RVS (Roestvrij staal)
 • 70 mm doorsnede
 • Cijferslot
 • Makkelijk in te voeren en te bedienen
 • Het hele jaar door, onder alle weersomstandigheden te gebruiken
 • Voorkomt kwijtgeraakte sleutels met alleen een code die alleen jij weet
 • De cijfercombinatie is instelbaar
 • Ideaal om je fiets of scooter veilig op slot te zetten
 • Geen dief die nog je fiets probeert te stelen
 • De sleutels zijn niet universeel
 • Eenvoudig instellen van de cijfercombinatie
ABUS Cijferslot – 160 50mm – 4 schijven – Zilver

Het hangslot ABUS Prestige Code 160 is zeer geschikt voor beveiliging van minder waardevolle spullen en voorwerpen met een middelmatig diefstalrisico.

Kenmerken:

Slotkast en beugel in verchroomd metaal
Hardstalen beugel
Dubbele beugelvergrendeling
zelfinstelbare 4-cijferige code

Toepassing:
Beveiliging van goederen / voorwerpen van geringe waarde of bij een gemiddeld diefstalrisico
Voor de beveiliging van deuren, poorten, kasten, kluisjes, gereedschapskisten, etc.

6 stuks hangslot, cijfersloten 3-cijfers, hangslot, bagage-cijferslot, 6 kleuren, wachtwoord kan worden gereset, voor kluis, bagagekoffer
 • Duurzame kwaliteit: de hoofdbehuizing van het hangslot bestaat uit een zinklegering met hoge dichtheid, die een hoge sterkte en hardheid heeft, bestand is tegen invloeden van buitenaf, vervormt niet gemakkelijk en heeft een lange levensduur.
 • Inhoud van de levering: ontvang 6 hangsloten na aankoop. Ze zijn goud, zilver, zwart, groen, blauw, rood. Voldoende hoeveelheid en rijke kleuren voldoen aan dagelijks gebruik.
 • Veiligheidsslot: het combinatieslot is een terugstelbaar combinatieveiligheidsslot met een combinatie van drie cijfers. Er zijn in totaal 1.000 ontgrendelingscodes, die zeer veilig, diefstalbestendig en duurzaam zijn. De kans op ontgrendeling ligt bijna nul.
 • Eenvoudig te gebruiken: het standaardwachtwoord van het bagagecijferslot is 000. Je kunt je persoonlijke wachtwoord heel eenvoudig instellen en resetten. Na het instellen van het wachtwoord hoef je je geen zorgen meer te maken over het vinden van de sleutel.
 • Breed inzetbaar: het 3-cijferige cijferslot kan worden gebruikt in bagage of koffers, rugzakken met ritssluiting, bagage, sporttassen, pennenetui, aktetassen, kasten, gereedschapskoffers, golftassen of laptoptassen.

Vergelijkbare berichten