5 Beste cilindersloten met kerntrekbeveiliging

Deze sloten zijn gekeurd en hebben Certificaat SKG*** 

Een cilinderslot met kerntrekbeveiliging beschermt uw woning uitermate effectief tegen inbrekers die gebruik maken van de kerntrekmethode. Dit is een zeer veel voorkomende inbraakmethode waardoor inbrekers gemiddeld binnen 30 seconden uw woning kunnen binnentreden.

Door het plaatsen van een cilinderslot met kerntrekbeveiliging wordt deze inbraakmethode makkelijk en efficiënt tegengegaan. Dat is tevens een belangrijke reden waarom politiekeurmerk Veilig Wonen bij nieuwbouw verplicht om producten met kerntrekbeveiliging toe te passen.

Kerntrekbeslag

Het toepassen van veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging is doorgaans een betere oplossing omdat de potentiële inbreker van grote afstand kan zien dat uw huis goed beveiligd is. Een ander voordeel van dit kerntrekbeslag is dat de inbreker geen zicht heeft op de cilinder waardoor ook andere inbraakmethodes zoals lockpicking en de zogenoemde klopsleutelmethode bijna onmogelijk worden.

Vele merken bieden Anti-kerntrekbeslag aan, hierdoor kunt u vaak het huidige veiligheidsbeslag vervangen voor hetzelfde merk. Zo hoeft u niets aan de deur aan te passen, er zitten geen grote verschillen in kwaliteit tussen de verschillende merken.

Enkele merken bieden zelfs alleen de buitenschilden aan zodat u met minimale kosten de veiligheid kan waarborgen. Bij het toepassen van kerntrekbeslag dient u rekening te houden met de PC-afstand, deurdikte, afstand van bevestigingsgaten en verstelbaarheid van de kerntrekbeveiliging

ABUS-Pfaffenhain Vela 1000 Profielcilinder met Certificaat SKG***

Prijzen zijn van 2023, vanaf € 40,-

De ABUS-Pfaffenhain Vela 1000 Profielcilinder is een SKG*** gekeurde Veiligheidscilinder voorzien van Boorbescherming, Breekbescherming en Kerntrekbeveiliging. De ABUS-Pfaffenhain Vela 1000 wordt geleverd met Certificaat, met dit Certificaat kunnen sleutels en cilinders worden bijbesteld. Deze cilinder is voorzien van een oneindig Merkpatent welke enige bescherming biedt tegen ongeoorloofde sleutelkopieën. U kunt kiezen tussen de onderstaande opties in verschillende maten:

Op Sleutelnummer: U kunt een Cilinder bestellen passend op uw huidige Vela Sleutel

ABUS-Pfaffenhain Vela 1000 Sleutel Vernikkeld Meeleveren of Naleveren

MAUER DT1+ Profielcilinder met Certificaat SKG***

De MAUER DT1 Profielcilinder is een SKG*** gekeurde Veiligheidscilinder voorzien van Boorbescherming, Breekbescherming, Klopsleutelbeveiliging en Kerntrekbeveiliging.

Dit cilinderslot beschikt over hoge Veiligheid met extra stiften, disc en gedeelde meenemer om manipulatie tegen te gaan. Deze Veiligheidscilinder heeft als extra optie een Stalen Brug die het kwetsbare breekpunt van een cilinder overbrugt.

Door het meegeleverde certificaat en technisch patent (tot 2033) mogen sleutels alleen door MAUER worden gemaakt. De speciale pal in de sleutel zorgt ook nog eens voor een technische bescherming tegen het kopiëren van sleutels.

Een SKG*** gekeurde cilinder is zeer geschikt voor gebruikt bij buitendeuren voorzien van SKG*** Veiligheidsbeslag. U kunt kiezen tussen de onderstaande opties en verschillende maten:

Monosluitend: De Cilinder heeft zijn eigen sleutels
Gelijksluitend: Meerdere Cilinders worden uitgevoerd met dezelfde sleutels
Op Sleutelnummer: U kunt een Cilinder bestellen passend op uw huidige DT1 Sleutel

MAUER New Wave 6 Profielcilinder met Certificaat SKG***

De MAUER New Wave 6 Profielcilinder is een SKG*** gekeurde Veiligheidscilinder voorzien van Boorbescherming, Breekbescherming, Klopsleutelbeveiliging en Kerntrekbeveiliging.

Deze cilinder beschikt over hoge Veiligheid met extra stiften (vierzijdige beveiliging) en gedeelde meenemer om manipulatie tegen te gaan. De MAUER New Wave 6 cilinder heeft een extra Hardstalen Cilinderbrug en een gecontroleerde afbreekbeveiliging.

Bij een inbraakpoging blokkeert de Cilinder direct en is deze alleen nog van de binnenzijde te bedienen. Bij zware inbraakpogingen breekt de cilinder af net voorbij de meenemer, hierdoor is het extreem lastig het slot te manipuleren.

Door het meegeleverde certificaat en technisch patent (tot 2027) mogen sleutels alleen door MAUER worden gemaakt. De speciale pallen in de sleutel zorgen ook nog eens voor een technische bescherming tegen het kopiëren van sleutels.

Verder zorgt de Keersleutel voor extra bedieningsgemak. Een SKG*** gekeurd cilinderslot is zeer geschikt voor gebruikt bij buitendeuren voorzien van SKG*** Veiligheidsbeslag. U kunt kiezen tussen de onderstaande opties en verschillende maten:

Houd rekening met een levertijd van ongeveer 8 weken

Monosluitend: De Cilinder heeft zijn eigen sleutels
Gelijksluitend: Meerdere Cilinders worden uitgevoerd met dezelfde sleutels
Op Sleutelnummer: U kunt een Cilinder bestellen passend op uw huidige New Wave Sleutel

ABUS-Pfaffenhain Vitess 1000 Profielcilinder met Certificaat SKG***

De ABUS-Pfaffenhain Vitess 1000 Profielcilinder is een SKG*** gekeurde Veiligheidscilinder voorzien van Boorbescherming, Breekbescherming, Klopsleutelbeveiliging en Kerntrekbeveiliging.

Deze cilinder beschikt over hoge Veiligheid met een speciale gebogen sleutel  om manipulatie tegen te gaan. Door het meegeleverde certificaat en technisch patent (tot 2034) mogen sleutels alleen door de importeur worden gemaakt.

Het gebogen Sleutelprofiel zorgt ook nog eens voor een technische bescherming tegen het kopiëren van sleutels. Een SKG*** gekeurd cilinderslot is zeer geschikt voor gebruikt bij buitendeuren voorzien van SKG*** Veiligheidsbeslag.

NEMEF NF4 Profielcilinder Certificaat SKG*** Nageleverd op sleutelnummer

De NEMEF NF4 Profielcilinder is een SKG*** gekeurde Veiligheidscilinder voorzien van boor- en breekbescherming en Kerntrekbeveiliging.

Deze cilinder beschikt over hoge Veiligheid met de vrijheid waarbij sleutels eenvoudig bijgemaakt of met behulp van certificaat bijbesteld kunnen worden. De Keersleutel biedt extra bedieningsgemak. Een SKG*** gekeurde cilinder is zeer geschikt voor gebruikt bij buitendeuren voorzien van SKG*** Veiligheidsbeslag. 

Vergelijkbare berichten