5 Beste Anti-Kerntrekbeslag

In deze categorie kunt u Anti-Kerntrekbeslag vinden, Anti-Kerntrekbeslag is voorzien van kerntrekbeveiliging om de kerntrekmethode geen kans van slagen te geven.

Het Anti-Kerntrekbeslag wat wij aanbieden is verstelbaar om met verschillende lengtes van cilinders te werken, hierdoor kan de cilinder in veel gevallen behouden worden. Bij ieder merk geven wij de maat aan die de cilinder aan de buitenzijde mag uitsteken.

Wij bieden Anti-Kerntrekbeslag aan van de merken: AXA, HOPPE, Dieckmann, NEMEF en Mariani in de afwerkingen Aluminium geslepen, Aluminium geanodiseerd en RVS.

AXA Premium Veiligheidbeslag KTB D-Duwer/Arrow Kn/Kr PC55 F1 DD:38-67 6662-20-11/55 SKG***

AXA Premium Veiligheidsbeslag Kerntrekbeveiliging D-Duwer/Arrow Kn/Kr PC55 F1 DD:38-67 6662-20-11/55 SKG***

Het AXA Premium Veiligheidsbeslag is voorzien van een luxe aluminium geslepen afwerking.Verder is dit veiligheidsbeslag voorzien van een zelfstellende

kerntrekbeveiliging: kerntrekbeveiliging zorgt ervoor dat de cilinderkern niet of nauwelijks

gemanipuleerd kan worden en het uitstekende veiligheid biedt. Nieuw t.o.v. het Curve ZKB Veiligheidsbeslag is de verende deurkruk vast op schild,

de neopreen seal onder het schild tegen tocht en vocht en de extra boorbelemmeringen in het schild. Het Veiligheidsbeslag is geschikt voor links en rechts draaiende voordeuren.

Veiligheidsrozetten

In deze categorie kunt u AXA Curve Veiligheidsrozetten ZKB met Zelfstellende Kerntrekbeveiliging vinden.

De Zelfstellende Kerntrekbeveiliging van de AXA Curve Veiligheidsrozetten ZKB zorgt voor een goede afdichting van vocht en tocht wat de duurzaamheid van het slot ten goede komt.

AXA Curve Veiligheidsrozetten ZKB worden
geleverd inclusief bevestigingsmiddelen

.

AXA Premium Smaldeurbeslag KTB Arrow/Arrow Kr/Kr PC92 F1 DD:38-67 6762-60-11/92 SKG***

Het AXA Premium Smaldeurbeslag is voorzien van een luxe aluminium geslepen afwerking.Verder is dit veiligheidsbeslag voorzien van een zelfstellende kerntrekbeveiliging: kerntrekbeveiliging zorgt ervoor dat de cilinderkern niet of nauwelijks gemanipuleerd kan worden en het uitstekende veiligheid biedt.

Nieuw t.o.v. het Curve ZKB Veiligheidsbeslag is de verende deurkruk vast op schild, de neopreen seal onder het schild tegen tocht en vocht en de extra boorbelemmeringen in het schild. Het Smaldeurbeslag is geschikt voor links en rechts draaiende achterdeuren.

Dit extra smalle deurbeslag kan worden toegepast wanneer er minder ruimte beschikbaar is voor Veiligheidsbeslag.

Dieckmann Veiligheidsbeslag D8648M Kr/Kr MESSING PC92 DD:35-45mm KTB SKG***

Dieckmann Veiligheidsbeslag D8648M Kr/Kr MESSING PC92 DD:35-45mm Kerntrekbeveiliging SKG***

Veiligheidsbeslag D8648M Kr/Kr MESSING PC92 DD:35-45mm Kerntrekbeveiliging SKG*** is voorzien van een verende Kerntrekbeveiliging die verstelbaar is voor Profielcilinders die 12-17mm uit de deur steken.

Het RVS Anti-kerntrekbeslag van Dieckmann wordt geleverd als een volledige set, die u snel en eenvoudig kunt toepassen. Het Dieckmann Veiligheidsbeslag D8648M Kr/Kr MESSING PC92 DD:35-45mm Kerntrekbeveiliging SKG***

heeft een fraai afgerond design en is vervaardigd uit hoogwaardig Roestvaststaal met een messing PVD coating, deze PVD coating is veel minder gevoelig voor corrosie dan massief messing.

Het Dieckmann Veiligheidsbeslag D8697R Kn/Kr RVS PC92 DD:35-45mm KTB SKG***

Dieckmann Veiligheidsbeslag D8697R Kn/Kr RVS PC92 DD:35-45mm Kerntrekbeveiliging SKG***

De Dieckmann Veiligheidsbeslag D8697R Kn/Kr RVS PC92 DD:35-45mm Kerntrekbeveiliging SKG* is voorzien van een verende Kerntrekbeveiliging die verstelbaar is voor Profielcilinders die 12-17mm uit de deur steken.

Het RVS Anti-kerntrekbeslag van Dieckmann wordt geleverd als een volledige set, die u snel en eenvoudig kunt toepassen. Het Dieckmann Veiligheidsbeslag D8697R Kn/Kr RVS PC92 DD:35-45mm Kerntrekbeveiliging SKG* heeft een fraai afgerond design en is vervaardigd uit hoogwaardig Roestvaststaal.

Vergelijkbare berichten