5 Veiligste weerbestendige hangsloten

Een hangslot met een hoge beugel kan inderdaad een effectieve manier zijn om je waardevolle bezittingen te beschermen tegen ongewenst gebruik en diefstal. Of je nu een boot, trailer, fiets of andere eigendommen wilt beveiligen, een stevig hangslot biedt extra beveiliging en gemoedsrust. Hier zijn een paar redenen waarom je zou kunnen overwegen om een hangslot met een hoge beugel te kopen:

Sterke beveiliging: Hangsloten met een hoge beugel hebben een robuuste constructie en zijn meestal gemaakt van gehard staal of andere duurzame materialen. Dit maakt het voor potentiële dieven moeilijker om het slot te manipuleren of te breken. Het hoge beugelontwerp zorgt ook voor extra ruimte, zodat je het slot kunt gebruiken in situaties waarbij een standaard hangslot niet past.

Veelzijdigheid: Deze hangsloten zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Of je nu een opslagruimte, poort, hek, gereedschapskist, schuurdeur, vrachtwagen of een ander object wilt beveiligen, een hangslot met een hoge beugel kan aan je behoeften voldoen. Het biedt een breed scala aan toepassingsmogelijkheden en kan worden gebruikt op verschillende locaties en objecten.

Diefstalpreventie: Het hebben van een sterk hangslot met een hoge beugel kan een afschrikmiddel zijn voor dieven. De zichtbaarheid van een stevig slot kan potentiële indringers ontmoedigen om überhaupt een poging te wagen. Ze zullen merken dat je eigendom goed beveiligd is en mogelijk op zoek gaan naar een gemakkelijker doelwit.

Duurzaamheid: Hangsloten met een hoge beugel zijn over het algemeen ontworpen om bestand te zijn tegen de elementen en langdurig gebruik. Ze zijn vaak corrosiebestendig en kunnen extreme weersomstandigheden doorstaan. Dit zorgt ervoor dat je slot zijn functie behoudt, zelfs als het aan de buitenlucht wordt blootgesteld.

Bij het kopen van een hangslot met een hoge beugel is het belangrijk om op de kwaliteit en betrouwbaarheid van het slot te letten. Zoek naar hangsloten van gerenommeerde merken die bekend staan om hun beveiligingsoplossingen. Lees ook de productrecensies en specificaties om er zeker van te zijn dat het slot aan je vereisten voldoet.

Onthoud dat hoewel een hangslot met een hoge beugel extra beveiliging biedt, het belangrijk is om ook andere beveiligingsmaatregelen te overwegen, zoals goed verlichte gebieden, alarmsystemen en cameratoezicht. Het combineren van verschillende beveiligingslagen verhoogt de effectiviteit van je beveiligingsstrategie.

Al met al kan een hangslot met een hoge beugel een waardevolle investering zijn om je eigendommen te beschermen. Het biedt een

Om je een goed beeld te geven van deze hangslot heb ik ook een link van Bol.com geplaatst. Deze link geeft extra informatie en via de link kan je eenvoudig en snel bestellen.

Lockk Beugelslot voor de Lockk 2.5mtr ketting ART gecertificeerd

Het Lockk beugelslot is ART-4 gecertificeerd, heeft een losse beugel en is in combinatie met de Lockk het Lockk kettingslot 10/2500 ART-4/CCV als samenstel goedgekeurd. Wordt geleverd met 3 sleutels en codenummer.

Sloten hebben vooral bij zout water onderhoud nodig dus geef uw slot de nodige aandacht voor en na het seizoen!

AMIG Hangslot met Sleutel Ø7mm – Weerbestandig voor Buiten – Outdoor


Deze stevige hangslot is speciaal gemaakt voor outdoor toepassingen. De hangslot is hermetisch gelamineerd met PVC-kunststof, wat niet alleen de stalen elementen van het hangslot beschermt tegen vocht maar ook schade aan zowel het hangslot als de elementen in de directe omgeving voorkomt.

Daarnaast is het sleutelgat voorzien van een speciale afdekking, die bovendien voorkomt dat water en vuil de slotcilinder binnendringen. Het body en de beugel van het hangslot zijn gemaakt van gehard staal.

De hangslot is voorzien van dubbelzijdige vergrendeling, de beugel is veerbelast en kan zonder sleutel worden vergrendeld. 2 sleutels aanwezig. Kleur: zwart en geel

De hangslot ligt zwaar in de hand, wat zijn kwaliteit en diefstalbeveiliging bewijst. Geweldige bouwkwaliteit zorgt voor een probleemloze werking van vele jaren.

Alle afmetingen zijn af te lezen uit de bijgevoegde technische tekening, maar voor een beter idee van de grootte van het hangslot hebben we ook een foto bijgevoegd van de mannenhand die het hangslot vasthoudt.

Boxus Sterk & Waterbestendig Hangslot met Sleutels & Karabijnhaak – Voor Buiten en Binnen – Zwart – Hoge beugel – 2 sleutels – Padlock – Voor Fiets, Kast, Scooter, Motor, Poort, Deur, Aanhangwagen

Hangslot met hoge beugel kopen? Bescherm je boot, trailer of andere bezittingen tegen ongewenst gebruik met dit stevige slot. Wat je ook wilt beveiligen binnen of buiten, met dit sterke hangslot ben je safe. De handige hoge beugel zorgt voor extra gemak.

  • Zware harde kast gemaakt van gehard staal en zink
  • Stootveilige gelamineerde bescherming
  • Extra beschermde beugel door gelamineerd plastic
  • Voorzien van stofkap
  • Binnenwerk is gemaakt van 100% roestvrije materialen
  • Geschikt voor toepassing buitenshuis
  • Dubbele automatische vergrendeling
  • Soepel te openen en sluiten
  • Met handige aluminium karabijnhaak om de sleutels op te hangen
  • Twee sleutels

Afmetingen zwarte kast: Breedte kast 52 mm | Hoogte kast 47 mm
Afmetingen hoge beugel: Breedte binnenin 19 mm | Hoogte binnen 42 mm
De beugel is 7 mm dik
Inclusief gebruiksaanwijzing
Gewicht 212 gram

MasterLock 639EURDLJ Weerbestendig Hangslot – Lange Beugel – 30mm x 5mm

Het MasterLock weerbestendige hangslot 639EURDLJ heeft een 30 mm breed vernikkeld massief messing huis voor maximale robuustheid, betrouwbaarheid en corrosiebestendigheid. De extra lange beugel met een diameter van 5 mm is 64 mm lang en gemaakt van vernikkeld staal en is daardoor bestand tegen extreme omstandigheden buiten. Het hangslot heeft een cilinderslot met 4 stiften en wordt geleverd inclusief 2 sleutels. De lengte van het beugelgat bedraagt 51mm, de diamater 5mm en de maat van het huis 30mm.

• 30 mm breed vernikkeld huis van massief messing is sterk, duurzaam en corrosiebestendig
• Roestvrijstalen beugel voor maximale corrosiebestendigheid
• Cilinder met 4 stiften
• Dubbele blokkeerhendels bieden extra weerstand tegen openbreken

Handy – Hangslot met Sleutel 48mm met Hoge beugel – Hangsloten – Gehard staal – Sluiting ⌀ 7.5MM – incl. 3 Sleutels – Slot – Slotje

Kwaliteits hangslot met body van gesmeed messing en sluiting van gehard staal voor het veilig bewaren van je spullen. Door dit hangslot te gebruiken ervaar je een veilig gevoel in het beveiligen van je kostbaarheden.

Het merk HANDY heeft diverse maten hangsloten in het assortiment, kijk hierbij goed naar het formaat en de diameter van de sluiting, deze varieert namelijk van 32mm (toepasbaar als bijvoorbeeld kofferslot) tot zware sloten van 61mm (toepasbaar op zware kettingen etc. met een grotere diameter sluiting)

Het gebruik van hangsloten is zeer breed, vooral op plaatsen waar geen conventionele sloten beschikbaar zijn. Denk hierbij aan verplaatsbare objecten, schuttingen, fietsen, boten, of normale deuren.

Veelzijdig inzetbaar
3 sleutels
Slotlichaam van gesmeed messing
Roestvrij stalen beugel

Lichaamslengte: 40 mm
Body breedte: 48 mm
Body dikte: 21 mm
Beugeldiameter: 7,5 mm
Breedte onder de sluiting: 27 mm
Hoogte onder de sluiting: 55 mm
Aantal sleutels: 3 st
Kleur: messing
Gewicht: 245 gram

Vergelijkbare berichten