|

5 Beste deurspionnen

Een deurspion, ook wel bekend als een kijkgat of spionoog, is een klein optisch apparaat dat in een deur wordt geïnstalleerd om gebruikers in staat te stellen te zien wie er aan de andere kant van de deur staat voordat ze deze openen. Het biedt een veilige en gemakkelijke manier om te controleren wie er voor de deur staat zonder de deur te openen. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en voordelen van deurspionnen:

Optische lens: Een deurspion bestaat meestal uit een optische lens aan de buitenkant van de deur en een kijkgat aan de binnenkant. De lens vergroot het beeld van de persoon aan de andere kant van de deur, waardoor de gebruiker een duidelijk zicht krijgt.

Veiligheid en beveiliging: Een deurspion is vooral handig voor de veiligheid en beveiliging van bewoners. Het stelt mensen in staat om onbekende bezoekers, pakketbezorgers of verdachte individuen te identificeren voordat ze de deur openen. Dit helpt om potentiële risico’s of ongewenste situaties te vermijden.

Eenvoudige installatie: Deurspionnen zijn relatief eenvoudig te installeren en vereisen geen ingewikkelde bekabeling of speciale apparatuur. Ze worden meestal in bestaande deuren geboord en bevestigd.

Privacy: Een deurspion biedt ook privacy, omdat het mensen de mogelijkheid geeft om te zien wie er voor de deur staat zonder dat ze zichzelf bekend hoeven te maken. Dit kan nuttig zijn als je niet wilt dat anderen weten dat je thuis bent of als je de deur liever niet opent voor onbekenden.

Om je een goed beeld te geven van deze deurspionnen  heb ik ook een link van Bol.com geplaatst. Deze link geeft extra informatie en via de link kan je eenvoudig en snel bestellen.

AMIG Messing Deurspion – ø16 / 35-60mm – Kijkhoek 160° – Afsluiklepje – Glazen Lenzen – Zwart

Hoogwaardige deurspion voor uw voordeur van spaanse merk AMIG. Gemaakt van messing, dus 100% roestvrij. De kleur is mat zwart.

Een deurspion is een van de belangrijkste elementen van de toegangsdeur, omdat het de leden van het huishouden in staat stelt om te controleren wie er voor de deur staat en wat er buiten het pand of in het trappenhuis gebeurt.

Zo verhoogt het de veiligheid van leden van het huishouden op een meetbare manier. Deze AMIG deurspion is voorzien van een lens van glas en heeft een kijkhoek van 160 graden. Daarnaast heeft hij een afsluitklepje die voorkomt dat een potentiële indringer controleert of er iemand thuis is. Het klepje is versierd met een gegroefd AMIG-logo

TQ4U deurspion – Kijkhoek 200° – Messing – Ø 16 mm – Voor deurdikte 35 tot 57 mm – Met afsluitkap

Deurspion met grote kijkhoek

kijkhoek 200 graden

messing

Ø16 mm

voor deurdikte 35 tot 57 mm

met afsluitkap

Dulimex DX Deurspion Drs200 200gr 16mm Deurdikte 60 Chr

DX DEURSPION DRS200 200GR 16MM DD60 CHR materiaal:massief messing finish: verchroomd zichtveld200 °doorsnede Ø16 mm minimale deurdikte36 mm maximale deurdikte60 mm accessoiresincl. afsluitklepje

ABUS Türspion vernickelt

Betrouwbare en compacte deurspion voor uw huis.

Vooral senioren zijn populaire slachtoffers van bedriegers. Veiligheid voor u en uw dierbaren biedt deze deurspion. De spion bestaat uit een krasbestendig glazen lensje en een stevige messing behuizing. Hij wordt snel en gemakkelijk bevestigd aan deuren met een dikte tot 53 millimeter en maakt een 180 graden zicht naar buiten mogelijk door middel van een groothoeklens.

  • Kijkhoek 180°, elke hoek voor de deur zichtbaar
  • Voor deurdikte van 35 – 53 mm
  • Messing behuizing
  • Glazen lens

2x stuks deurspion / deurspionnen zilverkleurig RVS met afsluitklepje 1,6 cm – kijkgat in deur – inbraakpreventie – deurbeveiliging / inbraakbeveiliging

2x stuks deurspion / deurspionnen van roestvrij staal met afsluitklepje. Deze deurspion is gemaakt van massief messing en heeft een roestvrij stalen finish. De deurspion biedt een zicht van 200 graden. 

Een deurspion is een kijkgat in de deur en biedt een veilige oplossing tegen overvallers of ongewenst bezoek, bijvoorbeeld wanneer iemand aanbelt terwijl u geen bezoek verwacht. U kunt namelijk eerst even kijken wie er voor de deur staat, voordat u deze opent.

Het afsluitklepje zorgt ervoor dat niemand van buitenaf naar binnen kan kijken. Hou bij de plaatsing van de deurspion rekening met de dikte van de deur en de lengte van de deurspion. De hoogte kunt u zelf bepalen, normaliter is het wel aan te raden om de deurspion te plaatsen op een hoogte tussen 1,60 en 1,80 meter. Zichtveld: 200 graden Doorsnede Ø (mm): 16 Minimale deurdikte (mm): 36 Maximale deurdikte (mm): 60

Vergelijkbare berichten