5 beste kluizen van 249 euro tot 550 euro

Stel je eens voor, je komt thuis van een weekendje weg, om te zien dat er bij je is ingebroken. Dit is al vervelend genoeg, maar je weet iniedergeval dat je alle kostbaarheden in de kluis hebt gelegd voordat je vertrok. Wat een fijn gevoel dat je paspoort, juwelen en spaargeld niet meegenomen zijn. Ondanks dat de inbrekers alles hebben geprobeerd.

Naast de deze kluizen tot 500 euro vind je ook een link van Bol.com. De link geeft extra informatie over specificaties en je kan via de link makkelijk bestellen.

Raykon Elektronische Kluis met Vingerafdruk – Kluisje met Cijferslot – Code Geldkluis Brandwerend – Zwart

Veilig en betrouwbaar

Stel je voor, je keert terug naar huis na een ontspannend weekend weg en ontdekt met schrik dat er bij je is ingebroken.

Terwijl dit een verontrustende gedachte is, kun je rustig blijven omdat je waardevolle bezittingen, zoals je paspoort, juwelen en spaargeld, veilig zijn opgeborgen in de Raykon Elektronische Kluis.

Deze kluis is uitgerust met de meest geavanceerde beveiligingsmaatregelen, bescherming tegen brute kracht én het heeft een goed alarm.

Dankzij de hoogstaande bescherming van de Raykon Elektronische Kluis, hoef je je geen zorgen te maken over het verlies van je waardevolle bezittingen, zelfs als inbrekers alles in hun macht doen om ze te stelen. Bewaar je spullen veilig en gerustgesteld in de Raykon Elektronische Kluis.

Met de Raykon Elektronische Kluis heb je de keuze tussen twee gemakkelijke en veilige manieren om toegang te krijgen tot je waardevolle bezittingen. De kluis kan namelijk worden geopend met zowel je vingerafdruk als een beveiligingscode. Hierdoor heb je snel en eenvoudig toegang tot je spullen, zonder dat je hoeft te wachten of te worstelen met sleutels of combinaties.

Bovendien biedt de Raykon Elektronische Kluis extra bescherming in geval van inbraak, dankzij het ingebouwde alarm. Zodra er ongeoorloofde pogingen worden gedaan om de kluis te openen, zal het alarm onmiddellijk afgaan, waardoor je op de hoogte wordt gebracht van elk dreigend gevaar.

Maak kennis met de slimme technologie en de uitgebreide beveiligingsfuncties die de kluis biedt. En ervaar hoe het is om zorgeloos waardevolle bezittingen op te bergen.

Vevor® – Kluis Brandwerend – Elektronisch – Cijferslot – Sleutel – Muurbevestiging – 42x42x57cm – 56L

Hebt u moeite om uw belangrijke voorwerpen georganiseerd en veilig te bewaren? De Kluis Brandwerend is niet alleen een opslagoplossing, maar ook een manier om uw waardevolle spullen georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk te houden.

Met 56 liter opslagruimte kunt u al uw belangrijke voorwerpen op één plaats bewaren, zodat u gemakkelijker kunt vinden wat u nodig hebt, wanneer u het nodig hebt.

Het digitale toetsenbord is gebruiksvriendelijk en de combinatiecode is eenvoudig in te stellen en te wijzigen, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw spullen veilig zijn.

Uw Voordelen

Duurzame constructie: Gemaakt van stevig koolstofstaal, met een 0,5 cm dikke deur, twee onder spanning staande vaste bouten, verborgen deurscharnieren.

Elektronisch slotsysteem: Met een betrouwbaar elektronisch slotsysteem houdt de thuiskluis kinderen en onbevoegde gebruikers effectief tegen.

Grote opslagruimte: Het interieur van deze juwelenkluis is 2 cu. ft groot, en in staat om kleine voorwerpen zoals kleine laptops, digitale camera’s, documenten, enzovoort op te bergen.

specificaties

  • Materiaal: Koolstofstaal
  • Capaciteit: 2 Kubieke Voet/56.63
Vevor® Kluis Brandwerend – Elektronisch – Dubbele kluis – Cijferslot – Sleutel – Muurbevestiging – 75x35x35 cm – 25KG – Staal – Zwart

Weet je niet waar je je kostbare spullen veilig moet wegleggen? Met deze dubbele kluis zijn jouw kostbare spullen zoals sieraden, documenten en geld altijd veilig. De electronische kluis is voorzien van 2 compartementen zodat je kostbare spullen kan scheiden.

Door de massief stalen deur is er op geen enkele manier in de kluis te komen dan de manier die jij weet. Bevestig de kluis aan een muur of vloer met de meegeleverde bevestigingsmaterialen voor extra veiligheid.

Ben je de code kwijt of batterijen leeg? Dat is zo opgelost met de bijgeleverde masterkeys . De kluis heeft een grote inhoud waardoor er genoeg ruimte is om jouw kostbare spullen veilig op te bergen.

Elektronisch cijferslot en twee noodsleutels

Via een code is de kluis te openen. Als u de code bent vergeten of de batterijen zijn op dan kunt u in noodgevallen de bijgeleverde sleutels gebruiken. Op het scherm op de kluis kun je aflezen wat de status is; vergrendeld, ontgrendeld of batterijen niveau laag.

Eenvoudig te monteren

In de achterwand van de kluis zijn al gaten voorgeboord. Je hoeft alleen nog gaten in de muur te boren en de kluis met de meegeleverde ankers te bevestigen. Binnen 5 minuten hangt je kluis veilig aan de muur of gemonteerd aan de vloer!

Brandwerende kluis

De kluis is gemaakt van massief staal, met stevige bouten en verborgen scharnieren voor duurzaam en veilig gebruik. Doordat het gemaakt is van massief staal is de kluis brandwerend en dit zorgt ervoor mocht er ooit brand uitbreken dan zijn jouw spullen nog altijd safe.

Inhoud

De kluis heeft een afmeting van 75x35x35 cm. Er is genoeg ruimte voor je spullen maar de kluis is ook compact genoeg om ergens in een hoekje te installeren. Is voorzien van 2 afschijdelijke compartementen waardoor je nog meer spullen veilig kan opbergen en scheiden van elkaar.

De voordelen van de Brandwerende Kluis:

  • Twee manieren van toegang tot de kluis
  • Massief stalen deur
  • Geschikt voor muur- en vloermontage
  • Overal te plaatsen
  • Elektronisch cijferslot
MasterLock Brandwerende Kluis Groot – Waterdicht – Digitaal slot – Verlichte toetsen – LFW082FTC

MasterLock LFW082FTC is een digitale, UL/ETL-gecertificeerde brandwerende en waterdichte kluis. Ideaal voor het opslaan en beveiligen van kostbare spullen en belangrijke documenten. Juwelen, papieren, elektronica en opslagapparaten worden in de kluis beschermd tegen schade door brand en water. De kluis is voorzien van een in hoogte verstelbare lade.

Eigenschappen
Stalen constructie met brand- en waterbescherming
3 grote slotpennen met een diameter van 2,5 cm en een braakbestendige scharnierstang voor hogere weerstand

Digitale combinatie om de kluis te openen: 2 zelf in te stellen codes en 1 vooraf bepaalde, unieke hoofdcode

Verlichte toetsen en verlichting binnenin, Te verankeren via de onderkant (verankeringsmateriaal inclusief)

Te verankeren via de onderkant (verankeringsmateriaal inclusief)

MasterLock Brandwerende Kluis XXL – Waterdicht – Digitaal slot – Verlichte toetsen – LFW205FYC

De MasterLock LFW205FYC is een grote, UL/ETL-gecertificeerde brandwerende en waterdichte kluis. Ideaal voor het opslaan en beveiligen van kostbare spullen, kleine en grote elektronica en belangrijke documenten. Juwelen, papieren, laptops en opslagapparaten worden in de kluis beschermd tegen schade door brand en water.

De kluis is voorzien van een in hoogte verstelbare diepe tray, lade en ingebouwd opbergvak in de deur. De toetsen zijn verlicht en ook binnenin heeft de kluis verlichting.

Eigenschappen
Zeer stevige stalen constructie met brand- en waterbescherming
6 grote slotpennen met een diameter van 2,5 cm en een braakbestendige scharnierstang voor hogere weerstand


Opties tot verschillende codes om de kluis te openen: 2 zelf in te stellen codes en 1 vooraf bepaalde, unieke hoofdcode
Verlichte toetsen en verlichting binnenin de kluis
Te verankeren via de onderkant

Specificaties
Buitenafmetingen (HxBxD): 60,5 x 47,2 x 49 cm
Binnenafmetingen (HxBxD): 49,8 x 37,6 x 30,2 cm


Volume: 56,5 L
Gewicht: 56,6 kg
Kleur: Zwart/Middengrijs
Werkt op 4 AAA batterijen (niet inbegrepen)

Vergelijkbare berichten