Inbouwkluizen, laat de inbreker geen kans maken

De beste inbouwkluis van 2023-2024

De kluis bestelt u gemakkelijk online

Het veilig opbergen van kostbaarheden, zoals geld en sieraden, is van groot belang om diefstal en verlies te voorkomen. Een inbouwkluis biedt een uitstekende oplossing voor het beveiligen van je waardevolle bezittingen in je eigen huis. In dit blogartikel gaan we dieper in op de voordelen van een inbouwkluis en geven we tips voor het veilig opbergen van geld en sieraden.

Een inbouwkluis biedt een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van andere opbergmethoden. We bespreken de discrete aard van een inbouwkluis, omdat deze in de muur of de vloer wordt geïnstalleerd en daardoor minder zichtbaar is voor potentiële indringers. Daarnaast behandelen we de stevigheid en beveiligingsfuncties van een inbouwkluis, zoals brand- en inbraakbestendigheid, en het bieden van bescherming tegen waterschade.

 • VEILIG OPGEBORGEN: Bewaar al je waardevolle spulletjes veilig achter slot en grendel. Deze kluis is uitermate geschikt voor het bewaren van sieraden, contant geld, je paspoort en meer.
 • TWEE SLEUTELS: De kluis wordt geleverd met twee sleutels. Raak je de één onverhoopt kwijt, dan komt de reservesleutel toch wel heel goed van pas.
 • COMPACT FORMAAT: De kluis is ruim genoeg voor het bewaren van al je belangrijke spulletjes. Echter, door het compacte formaat trekt hij nooit te veel aandacht.
 • INBOUW: Je werkt deze handige kluis gemakkelijk weg in een muur, waardoor hij niet opvalt of in de weg staan. Ook ben je er zo zeker van dat grijpgrage vingers de kluis niet mee kunnen nemen.
 • STALEN BEHUIZING: Staal is een ongelofelijk sterk en zwaar materiaal. Het perfecte materiaal voor een kluis dus.

De Raat inbraakwerende Laptopafe Sentry Safe X075 (met elektronisch slot en noodsleutelslot)

De Sentry Safe X075 biedt bescherming tegen inbraak.

De kluis valt onder de categorie: Laptopkluizen.

Aantal specificaties:

 • De buitenmaten zijn: HxBxD: 180 mm x 430 mm x 370 m
 • De binnenmaten zijn: HxBxD: 176 mm x 426 mm x 294 mm
 • Bij de kluis zit een elektronisch codeslot(Vrij instelbaar) en 1 noodsleutelslot
 • De inhoud van de kluis is 22 liter
 • De gewicht van de kluis is 7.8 kg
 • De kleur van de kluis is Zwart
 • Inclusief verankeringsmateriaal
 • Voor de verankering van de kluis zijn er vloer- en muurverankering voorbereid

Keysecuritybox KSB007 inbouw sleutel afstortkluis met gevelplaat, rolwiel en binnenkluis.

Eén kluis voor twee type console
De KSB007 kan in een muur worden ingebouwd. De sleutel gaat via de gevelplaat met rolwiel door de muur de binnenkluis in. Deze kluis is bijzonder veilig. Alleen de bescheiden gevelplaat is buiten zichtbaar. De binnenkluis met kluisdeur zit binnen in het pand. Door verzekeringsmaatschappijen omarmd en aanbevolen.


Simple Deze compacte en robuuste sleutelkluis is de eenvoudigste oplossing voor het optimaal beveiligen van sleutels en keycards. Hij kent diverse uitvoeringen, waardoor er altijd één kan worden geïnstalleerd, zowel tegen als in muren. Zijn er geen muren? Dan kan de keybox op een stalen console gemonteerd worden. De kluis is volledig mechanisch en zeer gebruiksvriendelijk.


Solid Deze sleutelkluis is oersterk! Met uitzondering van het afstortwiel, is hij volledig gemaakt van massief staal. Omdat de kluis slechts één bewegend deel heeft, is hij uiterst duurzaam, weerbestendig én betrouwbaar. En de ingeworpen sleutels en keycards zijn veilig, want dankzij het intelligente afstortwiel is ‘vissen’ naar sleutels onmogelijk.


Safe Draai het rolwiel omhoog tot de opening zichtbaar is, plaats de sleutel of sleutelkaart in het rolwiel en laat de rol los, zodat deze automatisch terugdraait en de sleutel in de kluis valt. Eenvoudiger kan niet.

Vergelijkbare berichten