De juiste geldkluis kopen en brandvertragend

Voorkom dat iemand er met uw geld vandoor kan gaan: berg uw geld en waardevolle papieren op in een geldkluis voor thuis. Bekijk het aanbod zorgvuldig geselecteerde inbraakwerende geldkluizen en brandwerende geldkluizen voor thuis.

De juiste geldkluis kopen

Geld kan opgeborgen worden in verschillende soorten geldkluizen. Afhankelijk van uw situatie kiest u welke geldkluis voor thuis het meest geschikt is. Wordt er alleen contant geld in de geldkluis opgeborgen of bent u van plan ook andere waardevolle bezittingen te bewaren in de kluis? Gaat uw voorkeur uit naar een geldkluis met sleutelslot of vindt u een elektronisch codeslot handiger? En hoeveel mensen hebben er toegang tot de kluis? Waar wordt de geldkluis in huis geplaatst? Dit zijn belangrijke vragen die u zichzelf stelt bij het kopen van een geldkluis.

Weet je niet waar je je kostbare spullen veilig moet wegleggen? Met deze kluis zijn jouw kostbare spullen zoals sieraden, documenten en geld altijd veilig. Door de massief stalen deur is er op geen enkele manier in de kluis te komen dan de manier die jij weet. Bevestig de kluis aan een muur of vloer met de meegeleverde bevestigingsmaterialen voor extra veiligheid. Ben je de code kwijt of batterijen leeg? Dat is zo opgelost met de bijgeleverde masterkeys . De kluis heeft een grote inhoud waardoor er genoeg ruimte is om jouw kostbare spullen veilig op te bergen.

Elektronisch cijferslot en twee noodsleutels

Via een code is de kluis te openen. Als u de code bent vergeten of de batterijen zijn op dan kunt u in noodgevallen de bijgeleverde sleutels gebruiken. Op het scherm op de kluis kun je aflezen wat de status is; vergrendeld, ontgrendeld of batterijen niveau laag.

Eenvoudig te monteren

In de achterwand van de kluis zijn al gaten voorgeboord. Je hoeft alleen nog gaten in de muur te boren en de kluis met de meegeleverde ankers te bevestigen. Binnen 5 minuten hangt je kluis veilig aan de muur of gemonteerd aan de vloer!

Brandwerende kluis

De kluis is gemaakt van massief staal, met stevige bouten en verborgen scharnieren voor duurzaam en veilig gebruik. Doordat het gemaakt is van massief staal is de kluis brandwerend en dit zorgt ervoor mocht er ooit brand uitbreken dan zijn jouw spullen nog altijd safe.

MasterLock Brandwerende Kluis XXL – Waterdicht – Digitaal slot – Verlichte toetsen

De MasterLock LFW205FYC is een grote, UL/ETL-gecertificeerde brandwerende en waterdichte kluis. Ideaal voor het opslaan en beveiligen van kostbare spullen, kleine en grote elektronica en belangrijke documenten. Juwelen, papieren, laptops en opslagapparaten worden in de kluis beschermd tegen schade door brand en water.

De kluis is voorzien van een in hoogte verstelbare diepe tray, lade en ingebouwd opbergvak in de deur. De toetsen zijn verlicht en ook binnenin heeft de kluis verlichting.

Eigenschappen
• Zeer stevige stalen constructie met brand- en waterbescherming
• 6 grote slotpennen met een diameter van 2,5 cm en een braakbestendige scharnierstang voor hogere weerstand
• Opties tot verschillende codes om de kluis te openen: 2 zelf in te stellen codes en 1 vooraf bepaalde, unieke hoofdcode
• Verlichte toetsen en verlichting binnenin de kluis
• Te verankeren via de onderkant

Vergelijkbare berichten