|

Beveilig uw kinderen en of huisdieren met 5 zeer goede traphekjes

DierDier

Natuurlijk, hier zijn enkele algemene tips voor het kiezen en plaatsen van traphekjes om zowel kinderen als huisdieren te beveiligen:

  1. Kies de juiste hoogte: Kies een traphekje met een hoogte die hoog genoeg is om te voorkomen dat kinderen eroverheen klimmen en huisdieren erdoorheen kunnen gaan.
  2. Controleer de montagepunten: Zorg ervoor dat het traphekje stevig kan worden bevestigd aan zowel de boven- als onderkant van de trap. Volg de instructies van de fabrikant om ervoor te zorgen dat het hekje veilig is gemonteerd.
  3. Kies een hekje met een sluitsysteem: Kies voor een traphekje met een vergrendelingsmechanisme dat moeilijk te openen is voor kinderen, maar voor volwassenen gemakkelijk te bedienen is.
  4. Kies het juiste materiaal: Kies voor een duurzaam materiaal, zoals metaal of stevig kunststof, dat bestand is tegen de druk die kinderen en huisdieren erop uitoefenen.
  5. Automatisch sluiten: Sommige traphekjes hebben een automatisch sluitmechanisme, wat handig kan zijn om ervoor te zorgen dat het hekje altijd gesloten blijft.
  6. Meet de doorgang nauwkeurig op: Meet de breedte van de doorgang waar je het traphekje wilt plaatsen om er zeker van te zijn dat het hekje goed past.
  7. Vermijd klimmogelijkheden: Zorg ervoor dat er in de directe omgeving van het traphekje geen meubels of voorwerpen staan waar kinderen op kunnen klimmen om over het hekje te komen.
  8. Inspecteer regelmatig: Controleer regelmatig de staat van het traphekje, inclusief het vergrendelingsmechanisme en de montages, om er zeker van te zijn dat alles goed functioneert.
  9. Train kinderen en huisdieren: Leer kinderen hoe ze veilig met het traphekje moeten omgaan en zorg voor geleidelijke introductie van huisdieren aan de nieuwe beveiliging.

Onthoud dat geen enkel traphekje een vervanging is voor ouderlijk toezicht. Het is belangrijk om kinderen en huisdieren altijd goed in de gaten te houden, vooral rond trappen en andere potentieel gevaarlijke gebieden.

Als u hier op klik komt u bij bol.com waar nog veel meer traphekjes voor staan

Safety 1st Easy Close Traphekje – 73 t/m 80 cm – Uitbreidbaar – Klembevestiging – Metal Black

De gemakkelijke oplossing voor ouders, maar voor kinderen een babyhekje!

Het Safety 1st Easy Close Metal veiligheidshek met SecureTech® combineert eenvoud en veiligheid in een U-vormig drukhek. SecureTech®-indicator in het nieuwe handgreepontwerp zorgt ervoor dat de poort veilig wordt geïnstalleerd en goed wordt gesloten. 

Een slimme functie vergemakkelijkt ook de installatie en het moeiteloos opnieuw vastmaken van het babyhekje. Dit brede babyhekje is handig in gebruik, terwijl een dubbel vergrendelingsmechanisme bijdraagt aan de veiligheid

Dit traphekje is geschikt voor openingen tussen 73cm en 80cm maar kan met apart verkrijgbare verlengstukken verlengd worden tot 136cm.

SecureTech® visuele indicator bevestigt wanneer het hek goed is gesloten en veilig is geïnstalleerd

Opening in een of twee richtingen houdt de baby veilig door ze van de trap te houden.

Secundair vergrendelingsmechanisme beschermt zelfs het meest avontuurlijke kind

U-vormig frame met 4 drukpunten zorgt voor een stevige pasvorm en hoeft niet te worden geboord.

Oprolbaar Traphekje met Vergrendeling Indicator – Tot 140cm Breed – Veiligheidshekje voor Baby Kinderhekje Hondenhek – Zwart

Bediening met één hand/ Multifunctioneel gebruik/ Dubbele veiligheid/ Installatie met één punt/ Geluidloos intrekbaar ontwerp

– Bediening met één hand: Eén druk op de knop om het slot te bedienen. Wanneer u uw baby vasthoudt of uw handen bezet houdt, drukt u op de knop om het slot te schakelen.

Multifunctioneel gebruik: De geïntegreerde structuur is stabieler, en de beweegbare voeten passen op de oneffen grond zoals plinten. Binnen of buiten, uw tuin of de trappen in uw huis kunnen allemaal gebruik maken van ons oprolhek.

Dubbele veiligheid: Dankzij de rode en groene tekens kunt u gemakkelijk de vergrendelingsstatus van het hekje onderscheiden. Een verborgen kinderslot geeft uw kinderen nooit de kans om het hekje gemakkelijk te openen.

 Installatie met één punt: Eenvoudig richten met meegeleverde sticker en beweegbare voeten vindt de perfecte positie die u wilt. Verminder uw fretful tijd.

Geluidloos intrekbaar ontwerp: De technische upgrade vermindert de wrijving van het hek terwijl het ook het geluid van het intrekken van het gaas vermindert. Wij zijn toegewijd aan het creëren van een veilige, gesloten en stille omgeving voor uw baby en huisdieren.

BabyDan Traphekje Deurhekje Schroefhekje Harmonica Guard Me Creme 64.5 tot 89 cm

De Guard Me is een automatisch opvouwbaar trap/deurhek. Door een druk op de knop op de ontsluiting vouwt het hekje zich als een harmonica op. Hierdoor komt de doorgang vrij. 

De Guard Me is vrijwel te gebruiken voor alle doorgangen tot een maximum van 89 cm en met een verlengdeel tot 113,5 cm. Is met een hand te openen en te sluiten en neemt opgevouwen haast geen plaats in beslag

Zonder verlengdeel is de Guard Me geschikt voor openingen tussen de 55 en 89 cm.

Safetythings Traphek Op Wielen 73-128 cm Wit

Bevestiging via Schroefbevestiging  Minimale breedte 84 cm  Maximale breedte 130 cm

SafetyThings Inschuifbaar Traphekje
Nieuw concept voor traphekje met grote voordelen.
Het traphekje wat je IN de muur moet schroeven.
Kan boven of onder aan de trap word gemonteerd.

Geen drempel onderaan het hekje.
In te stellen zonder gereedschap.
Inschuifbaar extra breed tot 128 cm.

Kan zowel links of rechts met één hand worden geopend.
Staat op wieltjes, daar waar het hekje stevig en veilig staat zonder hefboom effect en belasting van de scharnieren.

NIEUW: Traphekje wat op wieltjes staat!
Traphek 2-panelen op wieltjes 73-128cm

Dit is een totaal NIEUW CONCEPT. “Een traphekje op wieltjes!”
SafetyThings Traphekje 2 panelen op wielen beveilig je, jouw woning voor je kindje of huisdier, zoals een hond. Het traphekje is geschikt voor trapopeningen en deuropeningen van 73 tot 128 cm. 

BabyDan Traphek Haarbeschermer Flex Xl Zwart Metaal 90 tot 278 cm

De BabyDan Flex Systemen zijn multifunctioneel.

Ze voorkomen niet alleen dat kinderen te dicht bij openhaarden, kachels, barbecue en andere hitte bronnen kunnen komen maar zijn ook uitermate geschikt als traphekje en zeker als deze moeilijk te beveiligen is.

Het systeem laat zich eenvoudig monteren. Op alle verpakkingen staat een nummer als je dit invult in de ONBOX app krijg je een geweldige hulp bij de montage van je Flex Systeem. Er zijn maar liefst 8 verschillende Flex Systemen verkrijgbaar.

Vergelijkbare berichten