5 beste achteruitrijcamera’s met bedrading

Achteruitrijcamera’s, ook wel bekend als achteruitrijcamera’s of achteruitkijkcamera’s, kunnen effectief bijdragen aan de veiligheid tijdens het rijden en vooral bij achteruitrijden.

Hier zijn enkele manieren waarop achteruitrijcamera’s de veiligheid kunnen verbeteren:

1. Voorkomen van aanrijdingen met obstakels

2. Voorkomen van aanrijdingen met mensen

3. Voorkomen van aanrijdingen met dieren

Voor specificaties, meer achterrijcamera’s en makkelijk bestellen, Bol.com

Achteruitrijcamera Set – 7 LEDs IR Nachtzicht – 120 Graden Lenshoek -Water, Weer & Shockproof – Inclusief 4,3 Inch LCD Display / Scherm – Achteruitrij Camera Auto

Korte Introductie:

tijdens het inparkeren of achteruitrijden!
Eenvoudige montage (binnen enkele minuten)!
Lenshoek van 120 graden!
Kwalitatieve beelden – ook in het donker dankzij de 7 IR LEDs!

Inclusief roteerbaar 4,3 inch LCD display
IP67 Gecertificeerd & water- weer- en shockproof!
Laag stroomverbruik!

Nooit meer problemen tijdens het inparkeren of achteruitrijden van uw voertuig. Met deze kwalitatieve achteruitrij camera inclusief 4,3 inch LCD display behoren deze euvels voorgoed tot de verleden tijd!

De camera wordt standaard geleverd met een video verlengkabel met tulp aansluiting om aan het display in de auto aan te sluiten, monteerschroefjes en een DC adapter kabeltje. De camera en het display werken beide op 12V DC.

De wijde lenshoek van liefst 120 graden zal ervoor zorgen dat een zo ruim mogelijke kijkhoek in beeld wordt gebracht. En dankzij de 7 ingebouwde infrarood LEDs zullen ook de beelden in het donker van goede kwaliteit zijn!

247 Lighting / 7″ Achteruitrijcamera set / met 1 camera / 18 leds / Nachtzicht / IP68 / 12-24V /Geschikt voor Auto/ Camper / Caravan / Vrachtwagen / Landbouw / Boot / Tractor

247 Lighting / 7″ Achteruitrijcamera set / met 1 camera / 18 leds / Nachtzicht / IP68 / 12-24V /Geschikt voor Auto/ Camper / Caravan / Vrachtwagen / Landbouw / Boot / Tractor

Problemen met het inparkeren of achteruitrijden zijn verleden tijd met deze achteruitrijcamera set. Deze achteruitrijcamera set kan gebruikt worden in alle soorten voortuigen. Ook kan deze cameraset voor andere toepassingen worden gebruikt.

De resolutie van 800×480 pixels zorgt ervoor dat de beelden kwalitatief goed en scherp zullen worden weergegeven. Dankzij de absoluut snelle responsetijd zijn alle beelden real-time zonder vertraging.

Zowel het 7” displayscherm en de achteruitrijcamera werken beide op 12/24V DC. De kabel naar de camera voorziet de camera van voeding in tegenstelling tot draadloze camerasystemen waar uiteindelijk ook een voedingskabel naar toe dient te lopen

7 “(178 mm) digitale TFT-paneelmonitor

Schermresolutie 800RGB (H) x 480 (V) DOT

NTSC / PAL (automatische schakelaar)

OSD-menu: helderheid; Contrast; Kleur; Modus; Taalinstelling; Spiegel; Richtlijn; Reset

Audio 0.2 ~ 0.4A / <10w

Video 2AV / Helderheid: 300cd / m2 / Contrast: 350: 19-pins kabelaansluiting

1,5 m kabel

U Beugelbevestiging

Bescherming tegen omgekeerde polariteit

Zonneklep op Camera

Voorzie elke camera afzonderlijk van DC12V

Afmeting: 177 x 122 x 26 mm

CE goedgekeurd

Strex Achteruitrijcamera – Universeel RCA – 12 LED Nachtzicht – IP68 Waterdicht – Achteruitrij Camera Auto

Scherp beeld: Met verbeterde lens voor een superscherp beeld. De HD-camera zorgt voor een duidelijk beeld voor de bestuurder, zowel overdag als s ‘nachts.


Robuust: Stevig gebouwde camera die tegen een stootje kan. IP68 Waterdicht, dus ook geschikt tijdens de regen of het autowassen.

Verbeterd nachtzicht: 12 Superheldere LED’s verlichten de camera zodat je ook s ’nachts een optimaal zicht hebt. De camera schakelt automatisch over naar nachtzicht wanneer nodig.

140° Kijkhoek: De Strex achteruitrijcamera displayt een 140° beeldhoek die ongelukjes met dode hoeken voorkomt. Met ingebouwde hulplijnen die je geleiden tijdens het achteruit rijden.

Simpel te installeren: Snel en simpel te installeren. Komt met 6 meter kabel en alle benodigde accessoires om de achteruitrij camera te installeren.

De achteruitrijcamera helpt bestuurders bij het voorkomen van incidenten en ongelukken. De 140° beeldhoek HD CMOS achteruitrijcamera met nachtzicht biedt bestuurders directe en duidelijke assistentie.

Dode hoeken zijn verleden tijd. Het waterdichte en schokbestendige design maken de achteruitrijcamera ook geschikt voor ruigere omgevingen.

De parkeerhulpcamera kan worden gebruikt met bijvoorbeeld een LCD-monitor of autoradio en is toepasbaar op verschillende voertuigen zoals een auto, vrachtwagen, camper, etc.

Specificaties

IP68 Waterdicht en stofbestendig

720P Resolutie

140° Kijkhoek

Met hulplijnen voor parkeren

6 Meter kabel

DC12V

Kenteken Plaathouder met Achteruitrijcamera | 4 LED | Infrarood

De Davilon kentekenplaathouder met ingebouwde Achteruitrijcamera beschikt over nightvision en heeft een kijkhoek van 170 graden.

De camera is eenvoudig te monteren en af te stellen. De set is geschikt auto’s, bussen en campers. De afmetingen van de kentekenplaathouder zijn gebaseerd op Europese standaarden en daarmee geschikt voor alle Nederlandse en Belgische kentekens.

De camera is aan te sluiten elke type scherm of autoradio met een RCA-connector, ook wel bekend als de gele tulp ingang.

Installatie-advies:

Voor het vastzetten van je kentekenplaat adviseren wij je de speciale schroeven set met kentekendopjes van Cartronix te gebruiken. Hiermee geef je de installatie van je kentekenhouder met camera een professionele afwerking.

Voor Nederlandse kentekenplaten adviseren wij de Cartronix CTX-391 schroeven set.

Voor Belgische, Duitse en Export-platen adviseren wij de Cartronix CTX-392 schroeven set.

HD Parking achteruitrijcamera + 4,3-inch TFT LCD monitor – ARC1 – Zwart

4.3 LED Backlight Kleuren TFT LCD monitor met Achteruitrijcamera. Full color LED backlight display. Simpel te installeren. Heeft alleen een aansluiting op de achteruitrijlamp nodig. laag stroomverbruik. Geen Audio-ingang of uitgang. Camera Kenmerken:

IP68 Weerbestendig

LED kleur nachtzicht

HD imaging sensor

ondersteuning NTSC/PAL Video systeem

van toepassing op verschillende Voertuigen: auto, vrachtwagen, RV, mini-van etc

Simpel te installeren, u kunt de monitor via mount houder of universele beugel monteren.

Kan helpen om incidenten en ongevallen te voorkomen .

waterbestending

Vergelijkbare berichten