5 Beste caravanspiegel universeel, veilig op weg

Caravanspiegel ben je verzekerd van een veilige en zorgeloze reis. Deze universele opzetspiegel is gemakkelijk te monteren en geschikt voor diverse soorten voertuigen

Pro Plus Caravanspiegel – Basic – Verstelbaar – E13 – Universeel voor Links en Rechts – Zwart
 • Universele opzetspiegel, geschikt voor grote voertuigspiegels als 4×4 voertuigen, campers, bestelwagens, etc.
 • Wordt op de bestaande voertuigspiegel geklikt en houdt het zicht van de bestaande spiegel vrij
 • Eenvoudige en snelle montage door middel van elastisch verstelbare banden en multi-verstelbare bevestigingsarmen
 • Past zowel aan de linker- als rechterzijde van het voertuig
 • Voorzien van vlak glas en E-gekeurd

Caravanspiegel is de ideale keuze voor iedereen die graag veilig en zorgeloos de weg op gaat. Met deze opzetspiegel heb je altijd een goed zicht op wat er achter je gebeurt, zodat je tijdig kunt reageren op verkeerssituaties en obstakels. De spiegel is geschikt voor diverse soorten voertuigen en is gemakkelijk te monteren, zodat je binnen enkele minuten weer op weg kunt.

Op zoek naar een betrouwbare opzetspiegel die geschikt is voor elke situatie? Dan is de Pro Plus Caravanspiegel de perfecte keuze! Bestel hem vandaag nog en ga veilig en zorgeloos op pad.

Met de Pro Plus Caravanspiegel ben je verzekerd van een veilige en zorgeloze reis. Deze universele opzetspiegel is gemakkelijk te monteren en geschikt voor diverse soorten voertuigen. Bestel hem vandaag nog en ga met een gerust hart de weg op

Pro Plus Caravanspiegel – Duo – 23 cm – Universeel voor Links en Rechts – Zwart

Ben je op zoek naar een universele caravanspiegel met geïntegreerde dodehoekspiegel die eenvoudig en snel te monteren en demonteren is? Dan is de Pro Plus Caravanspiegel Duo de perfecte oplossing! Met elastisch verstelbare banden en een robuuste constructie is deze spiegel geschikt voor grote autospiegels van campers, bestelwagens en 4 × 4 voertuigen.

Kenmerken:

 • Universele caravanspiegel met geïntegreerde dodehoekspiegel, inhoud: 1 stuk
 • Dodehoekspiegel separaat verstelbaar
 • Eenvoudig en snel te monteren en te demonteren
 • Montage door middel van elastisch verstelbare banden en multi verstelbare bevestigingsarmen
 • E-gekeurd en voorzien van elastisch veiligheidskoord
 • Laat het zicht van de bestaande spiegel vrij en is geschikt voor zowel linker- als rechterzijde
 • Robuuste constructie reduceert vibraties en zorgt voor een helder beeld dankzij vlak glas
 • Wordt op bestaande spiegel geklikt en is geschikt voor grote autospiegels als campers, bestelwagens en 4 × 4 voertuigen

De Pro Plus Caravanspiegel Duo is de ideale keuze voor iedereen die graag veilig en zorgeloos de weg op gaat. Dankzij de geïntegreerde dodehoekspiegel heb je altijd een extra zicht op wat er naast je gebeurt. De spiegel is gemakkelijk te monteren en demonteren, zodat je hem snel kunt bevestigen wanneer je hem nodig hebt en weer kunt verwijderen wanneer je hem niet meer nodig hebt.

Bovendien is de spiegel voorzien van een elastisch veiligheidskoord en is hij E-gekeurd, zodat je altijd verzekerd bent van een veilig product. De robuuste constructie van de spiegel reduceert vibraties en zorgt voor een helder beeld dankzij het vlakke glas.

Bestel vandaag nog de Pro Plus Caravanspiegel Duo en ga veilig en zorgeloos op pad met jouw voertuig!

Repusel Caravanspiegel Bari Vlak glas – Per stuk

Bari opzetspiegel voor beter zicht tijdens het rijden met caravan of aanhanger:
Zeer flexibel verstelsysteem voor montage op de spiegelkap.

Eigenschappen:
– Uiterst robuuste constructie met 2 lange rubber banden van 39cm.
– Door speciale constructie zeer stabiel beeld.
– Montage en demontage in een oogwenk.
– Goed zicht, naar alle kanten draaibare spiegelkap.
– E-goedgekeurd

Caravan Spiegel Set Links en Rechts – Caravanspiegels Universeel – Caravan Accessoires – Makkelijk Installeren – Grote Kijkhoek

Vind je het moeilijk om je auto te besturen omdat je beperkt zicht hebt in je achteruitkijkspiegel? Zou je niet willen dat je ogen op je achterhoofd had, of op zijn minst een gadget dat je overal kon vastklikken en het zicht naar achteren vanuit elke hoek kon zien? Wij introduceren de Clip-on Trekspiegel, het is een 360 ° verstelbare trillingsvrije verlengde spiegel. Het is de ideale auto accessoire voor het toevoegen van een spiegel op een precieze locatie waar u het meest comfortabel op kijkt.

Werking van de Clip-on Trekspiegel:

De Clip-on Trekspiegel draait 360 graden, zodat u de spiegel gemakkelijk kunt aanpassen aan uw voorkeuren en behoeften. Je kunt het gezichtsveld naar links of rechts bewegen om een opwaarts of horizontaal gezichtsveld te krijgen.

Kenmerken:

 • Duurzaam: De Clip-on Trekspiegel is grotendeels gebouwd van PP en glas, met een metalen bevestiging die het lang zal uithouden.
 • Flexibel: De spiegel is 360° bol en socket uit te schuiven, waardoor je hem vanuit een verticale of horizontale positie kunt veranderen en je het nodige gezichtsveld hebt.
 • Zeer praktisch: Het kost wat moeite om uit te zoeken wat de beste manier is om de spiegel te bevestigen, maar als je dat eenmaal doorhebt, is de rest heel eenvoudig.
 • Meerdere manieren om te installeren: Er zijn drie methoden om hem aan uw auto te bevestigen. Clip aan de bovenkant, riem om de spiegel en beschermkoord om de spiegel. Het is sterk genoeg om je op je plaats te houden als je over de snelweg rijdt en je zult er nooit afglijden.
Milenco universele dode hoek/parkeer spiegel

Milenco universele dode hoek/parkeer spiegelMilenco universele dode hoek en parkeer spiegel, incl. montageplaat en schroeven.

Vergelijkbare berichten