| |

100% biologisch – Ongediertewering

Beveilig uw pand en omgeving en je dieren ten ongedierte en doe dit op een verantwoordelijke manier

Naast de deze 100% biologisch – Ongediertewering vind je ook een link van Bol.com. De link geeft extra informatie over 100% biologisch – Ongedierteweringzorg. En ook eenvoudig en snel bestellen via Bol.com

ECOstyle Aaltjes tegen Mieren – Bestrijdingsmiddel Insecten – Natuurlijk & Biologisch – Tegen Mierennesten – Vanaf 10 °C Omgevingstemperatuur – Werken 24 uur per Dag – 100 m2

Mieren zijn overal en zijn bijzonder nuttig voor de natuur. Het is dus niet nodig om in eerste instantie mieren te bestrijden. Maar als u last heeft van mieren in uw tuin, is er zeker sprake van een plaag.

Dit kan schade veroorzaken aan uw gazon of bepaalde materialen op uw terras. U kunt mieren biologisch bestrijden door aaltjes te gebruiken. De larven van de mieren worden bestreden, waardoor de volwassen mieren vertrekken.

Let op: Aaltjes kunnen snel bederven en hebben een beperkte houdbaarheid. Om deze reden kunnen Aaltjes volgens artikel 10.7 van onze voorwaarden niet retour gestuurd worden.

Anti-muggen – Muggenverjager geur mineralen MET AROMA BRANDER – zeer effectief – 37 gebruiksuren – jaagt muggen weg – FRAGRANTLY – 100% biologisch

Na het succes met onze “Weg Met Die Muggen” kaarsen hebben we nu ook “Weg met die Muggen” geur mineralen (geschikt voor binnen en buiten) met Aroma Brander. Wil je geen aroma brander, selecteer “Weg met die Muggen geur mineralen”.

Nu dat het weer iets afgekoeld is zijn de wespen eventjes weg. Dit biedt uitstekend kans voor de muggen om weer naar buiten te komen want normaliter eten eten wespen muggen op! Muggen bijten zijn vervelend! Ze jeuken en sommige mensen krijgen een enorm allergische reactie op.

De Weg met de Muggen geur mineralen werken op simpele wijze. De geur mineralen dienen opgewarmd te worden door middel van een aroma brander. Als de geur mineralen warm zijn beginnen ze een geur af te geven wat muggen vervelend vinden. De muggen blijven dan van je uit de weg.

Fragrantly “Weg met die muggen” gebruikt 100% natuurlijk ingredienten wat wetenschappelijk bewezen effetief is tegen muggen. Net zoals onze Weg met die Muggen geurkaarsen, bevat de geur mineralen Eucalyptus Citriodora. Zo houd je vervelenende muggen, buitenhuis met de Fragrantly “Weg met die muggen” geur mineralen.

Eucalyptus Citriodoria, ook bekend als Lemon Eucalyptus, groeit van oorsprong in Australie, Brazilië, Madagaskar en China. Deze boom heeft een natuurlijke werking tegen insecten en biedt bewezen bescherming. Je houdt de insecten uit je huis, tuin, balkon of terras door deze Fragrantly “Weg met die muggen” geur mineralen te plaatsen waar je geen muggen wilt hebben.

HOE GEBRUIK JE DE WEG MET DIE MUGGEN GEUR MINERALEN
Je kunt elke willekeurige brander gebruiken (ook elektrisch). Leg 4 theelepels van de geur mineralen boven in de aroma brander. Voeg geen water of olie toe. Steek vervolgens een waxinelichtje aan.

Na ongeveer een tot twee minuten begint de geur te verspreiden. De geur ongeveer 4 uur qfgeven, afhankelijk van de waxinelichtje. Hutsel de mineralen omheen met de bijgeleverd houten lepel om de geur meer te verspreiden.

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN DE GEUR MINERALEN EN DE WEG MET DIE MUGGEN KAARSEN?
Fragrantly Weg met die muggen kaarsen zijn bedoeld voor gebruik binnenhuis. De weg met die muggen geur mineralen kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Verder worden de geur mineralen minder heet (maak geen contact met de vlam) en verspreidt de geur hierdoor langzamer en intenser.

Welke aroma brander ontvang ik?
Je ontvangt een witte of zwarte S delen brander zoals in de foto. Bij de brander wordt 1 fles met 125 gram geurmineralen geleverd (in tegenstelling tot de productfoto’s).

Kunnen de geur mineralen branden?
Nee! De geur mineralen branden en smelten niet.

Heb ik water of olie nodig voor de aroma brander?
Ook niet. Zet de geur mineralen gewoon boven in de brander en voeg niets aan toe.

Zijn de geur mineralen veilig voor kinderen en/of huisdieren?
Houd jonge kinderen en huisdieren weg van de geur mineralen. De mineralen zijn gemaakt met etherische oliën wat irritatie kunnen veroorzaken en vaak giftig zijn voor huisdieren. De geur zelf is helemaal veilig.

Zorg wel dat je de geur mineralen niet in je ogen of monden krijgt. Gebruik de bijgeleverd houten lepel om de mineralen te scheppen. Als een beetje om je handen komt, gewoon wassen en afspoelen.

Wat doe ik als de geur na 4-6 uur weg is?
Je kunt de geur mineralen in de prullenbak weg gooien nadat ze afgekoeld zijn.

Fentini Roofvliegen – Roofvlieg Hydrotaea aenescens tegen vliegen in uw stal – Ophyra aenescens / stalvliegen / biologisch bestrijden 100m2

Wat is Ophyra-SF?

Ophyra-SF zijn roofvliegen van de soort Hydrotaea (Ophyra) aenescens. Deze roofvliegen zijn natuurlijke vijanden van plaagvliegen. De roofvliegen leggen hun eitjes op dezelfde locatie als de plaagvliegen.

De maden van de roofvliegen gaan actief op zoek naar maden van plaagvliegen. Ze zijn zelfs zo vraatzuchtig dat ze soms meer maden doden dan ze kunnen opeten. Na ongeveer een week verpoppen de maden van de roofvlieg en komen er weer nieuwe volwassen roofvliegen.De roofvliegen verblijven graag op donkere plekken en zijn niet tot last voor mens en dier.

Roofvliegen werken alleen in drijfmest (varkens, kalveren etc.), voor vaste mest (geiten, paarden etc.) moet u Fentini Sluipwespen gebruiken.

Voordelen van Ophyra-SF

• Roofvliegen zijn natuurlijke vijanden van plaagvliegen
• Roofvliegen zijn niet tot last voor mens of dier
• Inzet vergt weinig arbeid


• Resistentie is niet mogelijk
• Chemicaliën brengen gezondheidsrisico’s mee voor mens en dier
• Geen belasting voor het milieu en uw omgeving
• Biologische bestrijding is goed voor het imago van uw bedrijf en van de sector

Hoe Ophyra-SF te gebruiken

Ophyra-SF komen als poppen in een koker. Deze grote verpakking met 10.000 poppen is goed voor ongeveer 100 m2.

Hang de koker dicht bij de probleemgebieden maar buiten bereik van dieren. Verwijder de deksel, geleidelijk zullen de roofvliegen uit de koker komen om hun werk te gaan doen.
Om effectief te zijn moet er eerst een kolonie worden opgebouwd waarna een onderhoudsdosis voldoende is om goede controle te behouden.

U KUNT DIT PRODUCT NIET RUILEN OF TERUGSTUREN, HET BETREFT LEVENDE POPPEN. DEZE ZIJN BEDOELD VOOR PROFESSIONEEL GEBRUIK IN DE VEEHOUDERIJ ABSOLUUT NIET VOOR IN HUIS.

Voor het uitzetten van de Roofvlieg (Hydrotaea aenescens) in Nederland is aan Fentini Biocontrol een ontheffing verleend van de Wet natuurbescherming onder referentienummer 9990100714135. Inzet van de roofvlieg mag uitsluitend volgens de gegeven richtlijnen geschieden.

Anti-slakken Kopertape – bestrijd slakken – verjagen van naaktslakken – 100% biologische bestrijding

Slakken

Zodra de zon ondergaat, komen de slijmerige griezels uit hun ondergrondse holen tevoorschijn. Vooral vroeg in het voorjaar staat bij slakken jong groen op het menu, maar ook bladeren, rottende plantresten en schimmels vallen in de smaak.

In Nederland kamp je het meest met de Deroceras reticulatum naaktslak. Deze 1-4 cm grote lichtgrijze naaktslak komt vooral op het toneel bij nat weer, maar is in koele zomers ook helemaal in z’n element.

Gelukkig is kopertape door weer en wind een effectieve oplossing om de beste plekken in de tuin veilig te stellen. Bovengronds bestrijd je naaktslakken met kopertape of slakkenkorrels, ondergronds de strijd aan te gaan met parasitaire aaltjes.Kopertape tegen slakken

Kopertape is een doelgerichte en diervriendelijke oplossing voor slakken in de tuin, maar ook bijvoorbeeld in de kas en zelfs binnenshuis. Raken slakken de tape aan, dan treedt er een chemische reactie waarbij de slakken een schrok voelen. Dit deert de dieren niet, maar de slakken schrikken zich een hoedje en gaan rechtsomkeer.

Dit betekent dat de kopertape een ondoordringbare grens vormt waar de slakken niet omheen klimmen. Daarbovenop doet de kopertape mens, dier en plant geen kwaad.

Kopertape is dus geschikt voor de biologische land- en tuinbouw. Kopertape is eenvoudig te bevestigen en kan zelfs kletsnat z’n werkt doen. Zo heb je jaarrond een non-stop anti-slakkenschild om je meest waardevolle planten heen.

Barn Guard Bloedluis Totaalpakket – Bloodshield – TabacStraw – Roofmijten – Cumbasil – anti-bloedmijt pakket – 100% biologische bestrijding bloedluis – dieren beschermen tegen bloedmijt

Dit pakket bevat 1.000 roofmijten, een bloedluisval, 5 kilo Cumbasil mineraalpoeder, 250 ml Blood Shield en 1 kilo Tabac Straw voor een volledige bestrijding van bloedluis. Op deze manier ligt de bloedluis van alle kanten onder vuur voor een snelle en effectieve bestrijding.

Bloedluis Totaalpakket

Wij raden altijd aan om naast roofmijten ook andere middelen tegen de bloedluis in te zetten. Anders dan de roofmijten, lokt de bloedluisval de plaag vanzelf in de val. Cumbasil mineraalpoeder maakt dat de aanvallende bloedluis uitdroogt en Blood Shield biedt de dieren een ijzersterke weekstand.

De tabakstro maakt het werk af en het hok een ondoordringbaar fort voor de bloedluis. De bloedluizen hebben een pesthekel aan de geur van tabak en de stro is niet schadelijk voor mens, dier of plant. Alles tezamen zorgen deze producten voor een volledig schild tegen bloedluis om de kippen een goede nachtrust toe te wensen.

Hypoaspis miles roofmijten

Hypoaspis miles roofmijten komen van nature in de bodem voor als vijand van de bloedluis. Dit maakt de roofmijt ideaal als natuurvriendelijke bestrijding van de bloedluis. De Hypoaspis likt de vingers af bij bloedluis en zoekt vanzelf de plaag op.

De roofmijten hebben het liefst een luchtvochtigheid rond de 70% en een temperatuur tussen de 20 en 30 graden, maar roofmijten doen al hun werk bij een temperatuur van 8 graden.

Over het algemeen reken je 200-500 roofmijten per dier, afhankelijk van de plaagdruk. De roofmijten worden in geleverd als een soort strooisel dat je gemakkelijk uitstrooit over het hok.

Het strooisel waarin de roofmijten worden strooi je gelijkmatig uit over het hok en dan vooral waar de roofmijt zich ophoudt. Denk daarbij aan de zitstokken van de vogels, bij de nestplaatsen en daar waar de mest val.

Bloedluisval

Onze bloedluisval lokt de bloedluis in de val, ver weg van de dieren vandaan. Eigenlijk is de val een stuk karton van 14 bij 20 cm met een feromoon (lokstof) waar de bloedluizen vanzelf op af komen.

De bloedluizen verwachten een partner tegen het lijf te lopen en blijven lekker comfortabel in het karton verstopt. Je verzamelt alle bloedluis op een plek om dit vervolgens te legen. Waar de roofmijten de plaag opzoeken, lokt de bloedluisval de plaagbeesten vanzelf naar hun teloorgang.

Eens in de 5 dagen neem je de val uit het hok en vries je het karton in een afgesloten plasticzak een aantal uur in. Achteraf klop je de val ver van het hok uit en hang je de kartonnen val opnieuw in het hok.

Op deze manier leggen de gevangen bloedluizen het loodje en heb je snel in de gaten wanneer de plaagdruk toeneemt. Na 25 dagen is het definitief tijd om de val gedag te zeggen en weg te gooien bij het huis-tuin-en-keukenafval.

Cumbasil

Cumbasil mineraalpoeder is geschikt als stofbad voor kippen om een supersterk schild tegen de bloedluis op te bouwen. Het poeder bestaat uit natuurlijk mini-gesteente dat voorkomt dat de bloedluis vocht opneemt. Dit betekent dat het plaagbeest snel uitdroogt en de kip met rust laat. Voor elk dier is zo’n 0,5-1kg mineraalpoeder meer dan voldoende.

De dieren nemen van nature graag een stofbad om van vlooien en mijten af te komen en gedag te zeggen tegen overtollig vet. Cumbasil helpt de kippen simpelweg een handje om een zo goed mogelijk bad te nemen.

Cumbasil mineraalpoeder voege je gemakkelijk toe aan de stofbad binnenin het hok bij de dieren. Reken 0,5-1kg mineraalpoeder per dieren en hark het stofbad eens in de paar dagen om. Door wekelijks het stofbad bij te vullen en jaarrond in te zetten voorkom je dat de bloedluis uit de klauwen loopt.

Blood Shield

Blood Shield is een natuurlijk en plantaardig product om de dieren een goede weerstand tegen bloedluis te geven. Blood Shield is niets meer of minder dan een aanvullend diervoeder dat de kippen een sterk schild tegen bloedluis verzekert. Eigenlijk wordt het bloed een stuk minder aantrekkelijk voor de bloedluis.

Het middel verandert namelijk het percentage werkzame stoffen in het bloed van de vogel met als gevolg dat de bloedluis het bloed niet meer kan verteren. Dit betekent dat de bloedluis niet meer kan eten en uiteindelijk bij bosjes valt. Anders dan de Cumbasil maakt Blood Shield de dieren zelf weerbaar tegen de bloedluis.

Blood Shield wordt als vloeistof geleverd die je goed voor gebruik goed schudt. Op deze manier raken de bestandsdelen mooi verdeeld. Reken 1 dopje (1 ml) Blood Shield per liter vers drinkwater en dien de Blood Shield 7 dagen achter mekaar toe. Gebruik vervolgens wekelijks een onderhoudsdosis van 1 dopje (1 ml) per liter vers drinkwater.

Vergelijkbare berichten