|

5 Beste auto tracker (gps) zonder abonnement, beveilig je auto, vervoersmiddel.

Een auto tracker (gps)zonder abonnement kan een handige optie zijn als je op zoek bent naar een kosteneffectieve manier om je voertuig te volgen en te beveiligen. In plaats van maandelijkse abonnementskosten, betaal je eenmalig voor de aanschaf van het apparaat en maak je gebruik van andere betaalde diensten of technologieën om de auto tracker te laten functioneren.

Om je een goed beeld te geven van deze auto tracker heb ik ook een link van Bol.com geplaatst. Deze link geeft extra informatie en via de link kan je eenvoudig en snel bestellen.

GPS Tracker Auto TK915 – Magnetisch Waterdicht – 10000mAh Batterij – Realtime tracking – Meerdere alarmmodi – Gratis APP/PC-platform zonder abonnement

Hoe deze GPS-tracker te gebruiken?
1. U moet een lokale 2G GSM-netwerk-SIM-kaart in het apparaat kopen/installeren.
2. Annuleer pincode en voicemail voor deze simkaart.
3. Schakel sms-, bel- en internetdatarechten in voor deze simkaart.
4. Plaats deze simkaart in het apparaat en de blauwe en gele indicatielampjes op het apparaat moeten knipperen.
5. Bel of stuur een sms “G123456#” naar dit SIM-nummer en u ontvangt een antwoord met de huidige locatie van het apparaat.
6. Met de juiste instellingen van deze SIM-kaart APN-informatie, kunt u zelfs inloggen op ons APP/Web-platform (geen abonnement) om de real-time trackingfuncties te gebruiken.

Waar kan ik deze GPS-tracker gebruiken?
1. Voor magnetische GPS-trackers kunt u deze in uw auto/motorfiets/fiets/vrachtwagen of een magnetisch plat oppervlak plaatsen.
2. Voor mini-gps-trackers kunt u deze in uw tassen, koffers, rugzakken, koffers, enz.
3. Het wordt niet aanbevolen om het buiten/onder de auto te plaatsen voor het geval het wordt gestolen of eraf valt.

Wat kan de GPS-tracker nog meer doen dan de locatie bewaken?
1. Snelheidsoverschrijdingsalarm: stel een nummer in als de maximale snelheid, wanneer het apparaat zijn bewegingssnelheid boven dit nummer waarneemt, ontvangt u een sms-bericht of APP-melding.
2. Trilalarm: wanneer het apparaat een schok of impact waarneemt wanneer het apparaat niet beweegt, ontvangt u een sms-bericht of app-melding. (Trillingsgevoeligheid instelbaar)
3. Beheer nummerbeheer: u kunt uw SIM-nummer instellen als de beheerder van het SIM-nummer van deze tracker, zodat alleen u de locatie- en alarmberichten voor dit apparaat kunt beheren en ontvangen.
4. Alarm bijna lege batterij: wanneer de batterij van het apparaat minder dan 30% is, ontvangt u een sms-bericht of app-melding.
5. Slaapstand: het apparaat gaat automatisch in de slaapstand om de batterij te sparen wanneer het gedurende meer dan 5 minuten geen beweging/trilling/gegevens-upload waarneemt. U kunt deze tijd wijzigen of uitzetten, ook de uploadtijd is instelbaar.
6. Geschiedenisroute: het apparaat houdt de geschiedenisroute gedurende 180 dagen bij van elke rit of beweging, u kunt deze opnieuw afspelen in de APP of het bestand downloaden in ons webplatform.
7. Geo-omheining: definieer een veilig gebied in de APP voor het apparaat, wanneer het dit gebied verlaat, ontvangt u een APP-melding.
8. Meerdere apparaten bestuurbaar: je kunt meerdere apparaten bedienen in de APP onder één account (je kunt een account aanmaken in de APP of wij doen het voor je).
9. Valalarm: het apparaat heeft een anti-verwijderingsinductiesensor aan de achterkant, als het detecteert dat het apparaat is verwijderd of eraf valt, ontvangt u een sms-bericht.

Specificaties:
Gewicht: 300 g
Maat: 112mm*78mm*28mm
Compatibel netwerk: GSM / GPRS
Magnetisch: 6 stuks ingebouwde magneten aan de achterkant
Batterij: 10000 mah (ingebouwd/oplaadbaar)
Levensduur batterij: 30-40 dagen.

Loca 2 GPS Tracker – Zónder Abonnement – 3 jaar batterijduur – Waterdicht (IP67) – GPS tracker voor Auto, scooter, camper, fiets, boot of koffer

GPS tracker voor je auto, scooter, camper, fiets, boot of koffer

Vergeet gps-trackers waarbij je vastzit aan een abonnement. Dit is Loca 2: de hoogwaardige, compacte en waterdichte gps-tracker met 0,00 euro abonnementskosten. Ideaal voor het traceren van waardevolle bezittingen. Dankzij de nieuwe 4G technologie, ben je helemaal future-proof. Je schaft hem aan en daarna werkt ‘ie 3 jaar lang kosteloos!

Voordelen van Loca 2

  • Tracker geeft iedere dag 1 positie door in de app
  • In 1 minuut geïnstalleerd
  • Batterijduur 3 jaar (batterij is vervangbaar)
  • Waterdicht (IP67)
  • Klein formaat: 6,5 x 5,1 x 2,1 cm
  • Dekking in heel de EU + 70 landen
  • 4G tracker: future-proof

Met 1 druk klaar voor gebruik
Niets is fijner dan zicht houden op je waardevolle bezittingen. Hoe werkt Loca 2? Simpel: activeer jouw Loca met één druk op de knop in slechts 2 minuten. Plaats Loca 2 in je auto, boot, motor of ander (zakelijk) waardevol object en je ontvangt dagelijks 1 locatie update in de Loca app of het webportaal. Daarna ervaar je hoe veilig het voelt om precies te weten waar jouw boot, machine, trailer of oldtimer is, wel zo prettig toch?

Loca 2 biedt dekking in de gehele EU + 70 landen. Standaard kan Loca 3 jaar* lang 1 locatie per dag versturen. In geval van diefstal heb je de locatie zó in het vizier. Liever vaker een melding ontvangen van je unieke oldtimer, boot of tot in den treuren opgepoetste motor? Bij calamiteiten kan je de frequentie instellen op maximaal 1x per 10 minuten. Zo weet je altijd de locatie van jouw waardevolle bezittingen!

Loca 2 is een product van Nedsoft: een Nederlandse gps-specialist sinds 2003. En dat merk je. Heb je en vraag over je product? Dan wordt je door de Nederlandse klantenservice altijd binnen 4 uur geholpen. De gps-tracker is gemaakt van robuust materiaal met een smaakvol design. De Loca app werkt intuïtief en zit slim in elkaar en is beschikbaar voor iOS en Android. De app en het uitgebreide webportaal zijn beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits en Frans. Tot nu toe was het gangbaar dat je bij een gps-tracker een duur abonnement afsloot. Met Loca 2 zijn die periodieke kosten nu voorbij.

Voortaan een gerust gevoel met de nieuwe Loca 2 gps-tracker!

*Loca 2 kan 3 jaar lang 1 locatie per dag versturen. Wijzig je de instellingen, dan heeft dit effect op de levensduur van de batterij. De batterij van Loca is niet oplaadbaar, maar wel vervangbaar. Hiermee verleng je de gebruikersduur met drie jaar, krijg je toegang tot de app/webportaal en heb je recht op support. Bekijk op Loca.nl voor de mogelijkheden. Loca 2 is voor 95% recyclebaar als e-waste.

TKMARS Mini GPS tracker – Zonder Abonnement –Real-time Tracking – Free APP IOS/ANDROID – Gelden Voor kind / Auto / Scooter / Fiets

Let op:Wanneer je dit toestel gaat gebruiken moet je een simkaart kopen die 2G netwerk ondersteunt, we raden je aan om een ​​lebara simkaart aan te schaffen!

Deze GPS tracker is een complete set! U hoeft alleen maar een 2G-netwerk-simkaart in de locator te installeren, vervolgens eenvoudig de APN-informatie te configureren en u bent klaar. Als u problemen heeft met de configuratie, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

2G-netwerkondersteuning & online site. De WINNES GPS-tracker ondersteunt nu het 2G-netwerk. Alle alarmen zijn eenvoudig in te stellen via onze gratis app. Je kunt zelfs meerdere van onze apparaten tegelijk in de app bedienen via een account.

Auto volgsysteem GPS Tracker – Draadloos – Live volgen van uw Auto / Motor / Boot – Geen abonnement nodig.

Maak kennis met de GPS Tracker. Deze betrouwbare en nauwkeurige GPS Tracker zorgt ervoor dat uw dierbare bezit altijd direct volgbaar is, eenvoudig in gebruik en zonder snoeren. U kunt deze GPS tracker in tegenstelling tot veel andere GPS trackers gebruiken zonder maandelijks abonnement!

Good2Know GPS tracker – Inclusief Simkaart & Zonder Abonnement – 90 dagen – Geschikt Alle Voertuigen – Auto – Motor – Scooter – NL handleiding

Ben je op zoek naar een GPS tracker? In 2021 zijn er 12500 personenwagens gestolen, blijkt uit onderzoek van het CBS. Wanneer je aangifte wilt doen, dan is het voor de politie altijd een raadsel waar de auto is gebleven, want men is afhankelijk van de tips die binnenkomen met het kenteken. Maar het probleem is, deze kan de dief vervangen voor een ander kenteken. Je wilt dit probleem graag tackelen, daarom ben je hier belandt. Lees dan even verder…

Good2Know® heeft aan de vergadertafel gezeten en geprobeerd een innovatieve manier van tracking te ontwikkelen waardoor we zoekgeraakte voertuigen makkelijk kunnen terugvinden. Daarom hebben we de Good2Know® GPS tracker ontworpen die zelfs de mogelijkheid biedt om zonder een mobiele data abonnement de locatie van jouw voertuig door te kunnen geven door middel van GPRS.

Full Tracking+™ systeem geïntegreerd in deze GPS tracker

We hebben een speciaal systeem laten integreren waarbij elk voertuig compatibel is met deze GPS tracker, dus van auto, motor, scooter en boot. Je kunt hiermee historische data zien zoals welke routes er zijn afgelegd.

Maar dat is niet alles, want je kunt met dit systeem ook meldingen instellen wanneer jouw voertuig de ingestelde ‘safe zone’ verlaat. Je krijgt dan direct de coördinaten met een Google Maps-link. Hierdoor kun je adequaat reageren door er achteraan te gaan of de politie te bellen zodat de dieven geen schijn van kans maken.

Voordelen van dit Full Tracking+™ systeem:

SMS tracking – Wanneer je voertuig ‘de benen’ neemt, kun je direct in actie komen, want je krijgt namelijk een sms’je toegestuurd dat het voertuig in beweging is. Zo kun je bij elk berichtje ook een trilling instellen.

Gratis app én webinterface
 – Een downloadbare app in de App Store® en Play Store®, dus voor Apple- en Android toestellen geschikt. Hier kun je real-time je voertuig tracken op maar liefst 5 meter nauwkeurigheid!

Google Maps
 – Wanneer de Good2Know® GPS tracker activiteit voelt, dan krijg je in het sms’je direct de coördinaten mét een Google Maps-linkje toegestuurd waardoor je ‘m direct kunt volgen of niet met lege handen aankomt bij de politie.

Energiezuinige batterij
 – Doordat onze GPS tracker over een slimme slaapmodus beschikt, gaat het apparaat zichzelf uitschakelen wanneer er langer dan 5 minuten geen activiteit is geregistreerd. Hierdoor gaat de batterij in stand-by tijd 90 dagen mee! Je krijgt een notificatie wanneer het batterijniveau zich onder de 30% en 10% bevindt.

Meeluisterfunctie
 – Met de ingebouwde microfoon kun je altijd live meeluisteren met de mensen in de auto. Dat kan heel handig zijn wanneer ze hun plan bespreken of als extra bewijs voor de politie om uit te zoeken wie er in die auto zat.

GPS auto Tracker gps tracker mini – GSM – 5000 MAH – Waterdicht – Magneet – Standby -zonder abonnement

Hieronder in 8 stappen waarom u deze ideale en super handige GPS tracker nodig heeft en waarvoor u voor deze moet kiezen.

1. Realtime Tracking: U kunt het apparaat in realtime volgen op google maps via mobiel, tablet en computer.

2. Geschiedenisroute afspelen: de APP en de webserver kunnen de uploadgegevens van het apparaat tot 6 maanden opnemen, u kunt de geschiedenisroute op elk gewenst moment afspelen!

3. Lange standby-tijd: het heeft een ingebouwde 3,7 V 5000 mAh Li-ion-batterij, kan tot 90 dagen stand-by staan.

4. Overspeed Alarm: Wanneer de snelheid van de unit de snelheid overschrijdt die u vooraf hebt ingesteld, stuurt deze om de 5 minuten een bericht “speed alarm!” Naar het admin-nummer.

5. Schok- / trilalarm : nadat u de schudalarminstelling hebt gedaan, wordt een sms-sensoralarm naar het beheerdersnummer verzonden wanneer de eenheid wordt geschokt.

6. Geo-fence: stel een geofence in voor de tracker om zijn bewegingen binnen een district te beperken. Het apparaat verzendt alarminformatie naar de APP en de webserver wanneer deze uit deze wijk vertrekt of deze binnenkomt.

7. Slaapmodus voor batterijbesparing: in de slaapmodus wordt GPS uitgeschakeld en werkt GSM bij een laag verbruik. Trillingen, sms, oproep kan de tracker activeren.

8. GPS + LBS Dubbele positioneringsmanieren.

Vergelijkbare berichten