|

Alarm systeem Raam – deurcontact

Een raam-deurcontact is een onderdeel van een alarm- of beveiligingssysteem dat wordt gebruikt om te detecteren wanneer een raam of deur wordt geopend of gesloten. Het bestaat meestal uit twee componenten: een magneetschakelaar en een magnetische sensor.

De magneetschakelaar wordt meestal op het bewegende deel van het raam of de deur geplaatst, terwijl de magnetische sensor op het frame wordt bevestigd. Wanneer het raam of de deur wordt geopend, beweegt de magneetschakelaar weg van de magnetische sensor, waardoor het contact wordt verbroken. Dit onderbreekt de elektrische stroom en activeert het alarm.

Het raam-deurcontact kan bedraad of draadloos zijn. Bij een bedraad contact wordt er een fysieke verbinding gelegd tussen de schakelaar en het alarmsysteem, terwijl bij een draadloos contact de communicatie plaatsvindt via radiosignalen.

Wanneer het alarm is ingeschakeld en het raam-deurcontact is geactiveerd, zal het alarmsysteem een waarschuwingssignaal activeren. Dit kan bijvoorbeeld een luide sirene zijn, een melding naar een beveiligingscentrale of een melding op een mobiele telefoon, afhankelijk van het type alarmsysteem en de configuratie.

Raam-deurcontacten zijn essentiële componenten van een beveiligingssysteem en worden vaak gebruikt in combinatie met andere beveiligingsapparatuur, zoals bewegingssensoren, camera’s en toegangscontrolesystemen, om een uitgebreide beveiliging te bieden voor woningen, bedrijven en andere gebouwen.

Om je een goed beeld te geven van Alarm systeem Raam – deurcontact heb ik ook een link van Bol.com geplaatst. Deze link geeft extra informatie en via de link kan je eenvoudig en snel bestellen.

ELRO AS90MA Deur/Raam Sensor voor ELRO AS90S Home+ Alarmsysteem

De ELRO AS90MA Deur-/Raamsensor is een extra accessoire voor het ELRO AS90S Home+ Alarmsysteem. Met dit accessoire beveilig je een raam of deur tegen potentiële inbrekers. Wanneer je alarmsysteem ingeschakeld is en de deur of het raam wordt geopend, zal het alarm van het ELRO AS90S systeem afgaan en zul je via de app gewaarschuwd worden.

Belangrijkste specificaties

 • Deur-/Raamsensor t.b.v. het ELRO AS90S Home+ Alarmsysteem
 • Werkt geheel draadloos
 • Storingsvrij digitaal signaal
 • 3V CR2032 batterij

Installatie

Installeren van de AS90MA Deur-/Raamsensor is erg eenvoudig. Wanneer je de batterijen hebt geplaatst, hoef je de sensor enkel nog draadloos te koppelen aan het AS90S Alarmsysteem. Dit doe je door de QR-code te scannen in de ELRO Home+ app. Vervolgens plak je de sensor met de meegeleverde extra sterke tape eenvoudig op je deur of raamkozijn.

Inhoud van de verpakking

 • ELRO AS90MA Deur-/Raamsensor
 • 3V CR2032 batterij
 • Bevestigingsmateriaal
 • Quick Start Guide
Q-time WiFi Deur raam alarm – Ook te gebruiken als winkel deurbel met 4 volumeniveaus – directe melding op uw telefoon – Sensor Magnetisch – App Control – Tuya – werkt ook met Google Home en Alexa – Draadloos – 2.4GHz – Geschikt voor iPhone & Android

Thuis of in je bedrijf , met de deur/raam alarm van Q-time weet jij altijd precies wanneer er een raam of deur open gaat. Via de app krijg jij een notificatie, zodat je direct kunt reageren op de melding indien nodig. De Q-time Deuralarm is makkelijk te instaleren.

Makkelijk te bevestigen op ramen en deuren met de meegeleverde plakstrips.

Zowel privé als zakelijk te gebruiken.

Bediening via app ook geschikt voor Google Home en Alexa.

Vanaf nu hoor je in de winkel, kantoor of thuis wanneer iemand de deur opent. Dit nieuwe model heeft namelijk meerdere geluidsniveaus om in te stellen zodat je niet alleen via je telefoon weet als iemand binnenkomt, maar ook als je zelf in de buurt bent.

Altijd verbonden via de app

De Q-time Deur/raam melder werkt op wifi en is te bedienen met o.a. de Tuya app. Hierin krijg je een notificatie als een deur of raam wordt geopend. Onze entreemelder is ook geschikt voor Alexa en Google Home. Zo kun je er bijvoorbeeld voor zorgen dat wanneer je de deur opent, meteen de lichten aan gaan. Zo hoef je nooit meer in het donker thuis te komen.

Multi inzetbaar

Naast dat je de Q-time deuralarm thuis kunt plaatsen als inbraakpreventie, kun je hem bijvoorbeeld ook als winkelbel gebruiken of als deur melder in jouw bedrijfspand. Zo weet je direct of er iemand binnen komt.

Let op: De melder werkt alleen op 2.4GHz wifi, dus kijk eerst of jouw wifi router geschikt is!

Makkelijk in gebruik

De Q-time entreemelder is makkelijk te bevestigen op zowel ramen als deuren met de 2 meegeleverde plak strips. Wanneer je het raam opent voor wat frisse lucht, zal de melder automatisch op stand-by gaan.

Lange batterijduur

De Q-time deur/raamalarm werkt op 2x AAA batterijen die wel 6 tot 12 maanden meegaat. Geen zorgen meer over het vervangen van de batterij dus. Wanneer de batterij wel leeg is, kun je deze eenvoudig vervangen met een nieuwe AAA-batterij. Je krijgt hier ook op tijd een melding over via de app, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Inhoud Verpakking

 • 1x Deuralarm
 • 1x Sensor
 • 1x Pin voor reset knop
 • 1x Handleiding
 • 2x Plakstrip
Ajax GlassProtect glasbreukcontact – draadloos – alarmsysteem – inbraak- glasbreuk voor binnen wit

GlassProtect

Een draadloze miniatuur detector die glasbreuk herkent tot op 9 meter hoogte. Als iemand via een kapot raam een pand probeert binnen te komen, brengt het systeem de gebruikers en een beveiligingsbedrijf onmiddellijk op de hoogte. Tegelijkertijd veroorzaken een passerende auto, onweer en blaffende honden geen vals alarm.

Wit uitgevoerd

Werkt alleen met een basisstation (hub)

Ajax glasbreuk een draadloze miniatuur detector die glasbreuk herkent tot op 9 meter hoogte.

Werkt tot 1700 meter afstand van een Ajax Hub (open veld) of op verschillende verdiepingen van een kantoor.

Detecteert als iemand via een kapot raam een pand probeert binnen te komen, brengt het systeem de gebruikers en een beveiligingsbedrijf onmiddellijk op de hoogte.

Gevoeligheidsniveau is in 3 verschillende standen instelbaar: laag – normaal – hoog

Installatie zeer eenvoudig en snel met behulp van de SmartBraket-houder

Q-time – Slimme Wifi -Deur/Raamsensor – Magneet Schakelaar – beveiliging – deur sensor – raam sensor – wireless – Geen Hub nodig – Stand alone – Draadloos – Alarm systeem – werkt met Tuya, Amazon alexa, Google Enz.

Met dit accessoire (die ook als stand alone functioneert) beveilig je een raam of deur tegen potentiële inbrekers. Wanneer je alarmsysteem ingeschakeld is en de deur of het raam wordt geopend, zal het alarm van het raam/deur systeem afgaan en/of zal u via de app gewaarschuwd worden.

Tevens te gebruiken als magnetische aan/uit schakelaar.

installeren

De Q-time Deur/Raamsensor is erg eenvoudig te installeren . Wanneer je de batterijen hebt geplaatst, hoef je de sensor alleen nog draadloos te koppelen met de app via Wifi. Dit doe je door het koppeling knopje in te drukken in het batterij compartiment. Vervolgens plak je de sensor eenvoudig op je deur of raamkozijn met de meegeleverde bevestigingsmaterialen.

Voordelen

beveiliging

met een gerust hart op vakantie

Snel en makkelijk te installeren

Werkt ook met Google assistant, Amazon Alexa, Tuya enz.enz.

Mobiele app diverse downloads Nederlandstalig.

WiFi Deurbel Alarm Starter Set, Tuya Alarm Intelligente Draadloze Deurbel Met LED 58 Ringtones volledige bediening via de Tuya app, Deur/raam magneet, PIR infrarood detector en een afstandsbediening.
 • Kenmerken:
  1 .. Kan worden gecombineerd met maximaal 100 draadloze accessoires en 10 afstandsbedieningen.
  2. Als bezoekers op de deurbel drukken, wordt een signaal aan de mobiele app verzonden.
  3. Met deur-/raamsensoren of infraroodsensoren voor het menselijk lichaam wordt je deurbel direct op een diefstalalarm overgezet.
  4. Met alarm bij zwakke batterij en manipulatiealarm, praktisch en veilig voor gebruik.
  5. Ingebouwde batterij voor de achterste knop, standby-tijd tot 2 jaar.

  Specificaties:Artikeltype: WiFi-deurbel Alarm Kit
  Materiaal: ABS
  Kleur: zoals afgebeeld.
  Batterij: 3,7 V/300 mAh Lipo-batterij (ingebouwd).
  Bedrijfsstroom: <100 mA.
  Wifi: IEEE802.11b/g/n
  Geluidsniveau: 85 dB.
 • Voeg wifi of 433 Mhz draadloze sensoren toe aan uw deurbelsysteem.
 • Onder andere uit te breiden met deur-raam magneten/PIR beweging/rooksensoren etc, waardoor uw deurbel alarmsysteem uw waakhond wordt.
 • Tuya APP afstandsbediening, en compatibel met Amazon Alexa, Smart Life, Google Assistant voor spraakbediening.
 • Wanneer een bezoeker op de deurbel drukt, wordt geluid geactiveerd met Tuya” APP en op de gong.
 • Je zult nooit een bezoeker missen.
 • Deze deurbel kits zijn de perfecte beveiligings sets voor uw woning en/of bedrijfspand.

Vergelijkbare berichten