|

Vals geld ( o.a. op markten )

Vele mensen hebben dit al meegemaakt, VALS GELD, beveilig jezelf

De vals drukkers doen steeds beter hun best om de consument en de handelaren in de luren te leggen met vals geld en we krijgen tips van je kan een biljet zelf handmatig controleren: voel, kijk en kantel het biljet en dergelijk, maar de best oplossing is nog steeds valsgelddetector

Je heb diverse valsgelddetector voor handelaren op de markt, winkels maar ook makkelijk voor consument van goedkoop tot wat uitgebreide valsgelddetector die ook gelijk het geld telt.

Ben je op vakantie, zorg dat je geen vals geld meeneem, maar ook niet ontvangt

Safescan valsgelddetector – 155S – Met 7-voudige valsgelddetectie

100 % valsgelddetectie.

Ideaal voor o.a. de markt, optionele batterij beschikbaar voor tot 30 uur detecteren zonder opnieuw op te laden.

 • Geschikt voor de huidige en nieuwe eurobiljetten.
 • Verdacht bankbiljet alarm met zichtbare en hoorbare melding.
 • Toont hoeveelheid en totaal.
 • Geschikt voor EUR, GBP, CHF, PLN, HUF.
 • USB-poort en SD-kaartslot voor valuta updates.
 • Optionele batterij beschikbaar voor tot 30 uur detecteren zonder opnieuw op te laden.
 • Ft 159 x 128 x 83 mm.
Valsgelddetectie, de goedkoopste oplossing

Met deze valsgeldpen controleer je eenvoudig of een bankbiljet echt óf vals is. Een valsgeldpen is een perfect hulpmiddel voor marktkooplui, winkeliers, maaltijdbezorgers, consument en evenementen.

Met deze valsgeldpen controleer je eenvoudig of een bankbiljet echt óf vals is. Een valsgeldpen is een perfect hulpmiddel voor marktkooplui, winkeliers, maaltijdbezorgers en evenementen.

Hoe werkt het?
1. Markeer het bankbiljet met de valsgeldpen
2. Wacht enkele seconden
3. Wordt de inkt donker? Dan is het bankbiljet waarschijnlijk vals

De inkt van deze valsgeldpen bevat jodium. Jodium geeft een chemische reactie in combinatie met zetmeel wat aanwezig is op ‘gewoon’ papier. Zetmeel is echter niet aanwezig op bankbiljetten. Bankbiljetten worden in bijna ieder land van katoen gemaakt.

Valse biljetten die met deze valsgeldpen zijn gemarkeerd, zijn onbruikbaar voor kwaadwillenden. De inkt laat een permanente paarse vlek achter bij valse biljetten.

Nadeel: doe je de dop er niet goed op, droogt de pen uit

Valsgeld detector Safescan 40 UW zwart , Verifieert tevens credit cards, paspoorten en overige ID bewijzen.
 • Krachtige 7W UV lamp.
 • Controleert de UV kenmerken van bankbiljetten.
 • Geschikt voor alle valuta’s.
 • Verifieert oude en nieuwe serie Eurobiljetten (ES-1/ES-2).
 • Verifieert tevens credit cards, paspoorten en overige ID bewijzen.
 • Ultra compact.
 • Afmetingen: 19 x 8.1 x 8.1 cm.
 • Gewicht: 305 gr.
 • Stroomvoorziening: AC 220V-240V.
 • 14 dagen tevredenheidsgarantie.
 • 3 jaar garantie.
 • CE gecertificeerd. 1 stuk
Safescan valsgelddetector 85 met 3-voudige valsgelddetectie

Safescan 85 nep bankbiljet detector zwart Safescan 85 nep bankbiljet detector zwart gemakkelijk te gebruiken Geschikt voor de detectie van bestaande eurobankbiljetten zoals de nieuwe Europese bankbiljetten Automatische goede / slechte signalering Geschikt voor euro en pond sterling Triple bankbiljet detectie Nep: magnetische inkt, metaaldraad en infrarood. Test snelheid: & lt; 1 seconde Stroomonderbreker uitgeschakeld na 5 minuten. Power: batterijen (3x AAA niet inbegrepen). Afmetingen (BxDxH): 95 x 61 x 25 mm. Safescan 85 zwarte valsgelddetector

Valsgelddetector VG100 Testapparaat voor briefgeld

Geen zorgen meer over het aannemen van vals geld, dat wilt u toch ook? Met de compacte VG100 valsgelddetector bent u zeker van uw (geld)zaken. Altijd en overal te gebruiken Deze detector is klein van formaat en draadloos te gebruiken. Bovendien wordt de VG100 geleverd inclusief keycord en een handige broekriem-clip. Dit maakt deze draagbare valsgelddetector geschikt voor iedere locatie; van winkelpand tot marktkraam

 Binnen een halve seconde duidelijkheid Een bankbiljet wordt met de VG100 binnen minder dan een halve seconde gecontroleerd. Hierbij wordt gelet op 4 echtheidskenmerken: infrarood detectie, magnetische inkt detectie, metaaldraad detectie en afmetingen- en diktedetectie. U wordt gewaarschuwd Wanneer een biljet verdacht is dan geeft deze slimme detector meteen een waarschuwing. Door de pieptoon en foutmelding op het display weet u meteen waarom het biljet dus niet moet aannemen

Update kabel USB Safescan 155-185 zwart
Valsgelddetector safescan 155S zwart met meegeleverde oplaadbare batterij LB-105

100 % valsgelddetectie. Geschikt voor de huidige en nieuwe eurobiljetten. Verdacht bankbiljet alarm met zichtbare en hoorbare melding. Toont hoeveelheid en totaal. Geschikt voor EUR, GBP, CHF, PLN, HUF. USB-poort en SD-kaartslot voor valuta updates. meegeleverde batterij voor tot 30 uur detecteren zonder opnieuw op te laden. Ft 159 x 128 x 83 mm. Gewicht: 620 g. AC/DC adapter (220V-240V).
1 x valsgelddetector 155-S, zwart + oplaadbare batterij

Valsgeld in munten

Munten tellen en sorteren deed je nog nooit zo snel en efficiënt met de safescan 1250 muntenteller en geldsorteerder.

220 munten per minuut
Deze betrouwbare muntenteller- en sorteerder geeft je snel duidelijkheid over de hoeveelheid muntgeld. Stort maximaal vijfhonderd gemengde euromunten in de invoeropening en druk op de startknop. Het apparaat sorteert nu 220 munten per minuut en telt ze tegelijkertijd.

Automatische stop
Is een van de muntenbakjes vol, dan onderbreekt de Safescan 1250 automatisch het proces zodat je het bakje leeg kunt maken. Druk na het verwisselen opnieuw op de startknop om weer verder te gaan. Met de bijgeleverde muntbuisjes kun je de getelde euromunten snel in rollen opslaan en gereedmaken voor de kassa.

Batches afpassen
Laat de Safescan 1250 voor je tellen: geef met de batchfunctie vooraf op van welke munten je een bepaald aantal nodig hebt. De muntenteller stopt nu telkens als een van die munten het gewenste aantal heeft bereikt. Zo kun je doelgericht je kassa vullen en snel je muntenrollen voorbereiden.

Gemakkelijk optellen
Tijdens het sorteren en tellen toont de display continue de tussenstand. Na afloop kun je met de knop Report gemakkelijk per muntsoort het getelde aantal en de bijbehorende waardes zien. Sluit de muntenteller desgewenst aan op de los verkrijgbare thermische printer Safescan TP-230 om de telresultaten direct in een handig overzicht uit te printen.

Voor de euro
Dit apparaat heeft een eenvoudige, intuïtieve bediening en is geschikt voor de euro. Voor tien andere Europese valutas zijn afzonderlijke versies verkrijgbaar.

Drie jaar garantie
De Safescan 1250 geldtelmachine voldoet aan strenge kwaliteitseisen en biedt een uitgebreide garantie van drie jaar.

Vergelijkbare berichten