De beste toegangsbeveiligingen met o.a camera

Het waarborgen van veiligheid in je huis of bedrijf begint bij het beveiligen van de toegangspunten. Naast goede deurbellen en sloten, kan het gebruik van hand metaal detectoren bij de deur een extra beveiligingslaag bieden. In dit blogartikel bespreken we de voordelen van deze beveiligingsmaatregelen en hoe ze kunnen bijdragen aan een veiligere omgeving.

Kies voor hoogwaardige deurbellen: Een goede deurbel is meer dan alleen een signaal dat er iemand aan de deur staat. Tegenwoordig zijn er deurbellen verkrijgbaar met geavanceerde functies, zoals ingebouwde camera’s en intercomsystemen.

Hiermee kun je op afstand zien wie er voor je deur staat en communiceren, zelfs als je niet thuis bent. Deze deurbellen kunnen een afschrikkend effect hebben op potentiële indringers en bieden extra gemak en gemoedsrust.

Voordelen van hand metaal detectoren: Hand metaal detectoren zijn draagbare apparaten die metaalobjecten kunnen detecteren die door personen worden gedragen. Deze apparaten worden vaak gebruikt bij beveiligingscontroles op locaties zoals luchthavens, overheidsgebouwen en evenementen.

Het gebruik van een hand metaal detector bij de deur kan helpen bij het opsporen van verborgen wapens of andere metalen voorwerpen die een bedreiging kunnen vormen. Het dient als een preventieve maatregel om de veiligheid van jouw huis of bedrijf te waarborgen.

Home-Locking bluetooth-toegangscontrole door vingerafdruk,ID-kaart,wachtwoord, of via APP op gsm.T-1142
Waterbestendig

Ontgrendeling van elektrisch deurslot door: Vingerafdruk, ID-kaart, Wachtwoord, APP.
Waterdicht, voldoet aan IP66
Metalen behuizing, anti-vandaal
Kaart type: EM Kaart of Mifare-kaart
IOS en Android.


Toevoegen/Verwijderen gebruikers door APP
Ondersteuning Gateway
APP-naam:TuyaSmart.
Vermogen: DC12V-18V.
Ondersteuning van maximaal 255 gebruikers door APP.

Draadloze verbinding  0 melodie(ën)  Werkt op: Adapter/ lichtnet,

Doorsafe 7100 – Bedrade deurbel met camera, gratis opslag beelden op SD-kaart

Privacy-garantie: niemand kijkt of luistert ongewenst mee
Betrouwbaar & veilig: niet via internet, dus 100% veilig & werkt altijd
Compacte aluminium deurbel: mooi compact formaat deurbel, van stevig aluminium

Gebruiksvriendelijk: eenvoudig te bedienen, geen ingewikkelde knoppen & instellingen
Maakt opnames: maakt foto’s of video’s van wie aanbelt
Gratis opslag beelden: slaat opnames op in het scherm van wie aanbelt op een uitneembare SD-kaart

Beltonen: keuze uit 6 beltonen & in 10 volumehoogtes in te stellen, ook stil, in te stellen in tijdsperiodes
2 aderige draad: de draad tussen de deurbel & het scherm hoeft maar uit 2 aders te bestaan, verkeerd om aansluiten is niet erg
Deuropener mogelijk: bediening van een elektrische deuropener

– Draad trekken tussen deurbel & scherm is nodig

Zodra iemand aanbelt krijg je gelijk een oproep op het scherm, je ziet op het scherm wie er aanbelt en je kunt praten en luisteren.
Van deze camera deurbel loopt een 2 aderige draad naar het 4 inch kleurenscherm met knoppen die werken op basis van aanraking.

De deurbel krijgt stroom van het scherm via deze 2 aderige draad.
Van wie aanbelt kunnen automatisch foto’s of video’s worden genomen die van een tijd en een datum worden voorzien en worden opgeslagen in de SD-kaart die in de zijkant van het scherm wordt gestoken.

Max. opslag SD-kaart is 32 Gb. 86 foto’s kunnen zonder SD-kaart worden in het geheugen van het scherm.

In totaal kunnen er 2 deurbellen en 2 schermen worden aangesloten.
Het scherm moet worden voorzien van stroom (15V DC 1A) van de meegeleverde stroomadapter die in het stopcontact kan worden gestoken.

Het product is beschermd tegen het verkeerd om aansluiten van de 2 draden, dus de installatie is hierdoor heel erg eenvoudig en kan niet mis gaan.

De maximale lengte van de 2 aderige draad is 100 meter.
De deurbel is weerbestendig, heeft een mooi compact formaat en is gemaakt van stevig aluminium. Het scherm is gemaakt van kunststof dat lijkt alsof het aluminium is.

Syggonix – Vingerafdruk en RFID toegangscontrole systeem

Sygonix vingerafdruk en RFID toegangscontrole

Alleen bevoegde personen hebben er toegang toe.
Vrij klein en vrij veilig: met de Sygonix-module met metalen behuizing zijn de vingerafdruk en het RFID-toegangscontrolesysteem altijd weerbestendig.

Het biedt vingerafdruktoegang voor 100 mensen en 890 gebruikers met RFID-kaarten en 10 bezoekers van het gebouw. Praktisch kenmerk: de module is uitgerust met een vandalismealarm, dat opzettelijke schade voorkomt en een nog betere bescherming biedt.

Het kleuren-LED-display toont ook de status van het besturingssysteem en ontvangt optische signalen om toegang te verlenen of te weigeren. Naast de weerbestendige module bevat de transportkijker een afstandsbediening met een batterij, evenals de elementen die nodig zijn voor de installatie.

Toegang via vingerafdruk of RFID-kaart

Modern en stijlvol design

Beschermde metalen behuizing

Vandalisme alert

Waterdicht

Aan de muur gemonteerd

Eagle T330AA draagbare metaaldetector toegangscontrole

Deze high performance draagbare metaaldetector is ontworpen om aan de hoge eisen van de security-industrie te voldoen. Ideaal om mee te fouilleren en het controleren van pakketten, brieven op metalen voorwerpen.

Bij detectie klinkt er een signaal en gaat de rode LED op het apparaat branden. Het apparaat werkt op een 9 Volt batterij en heeft een lage en standaard gevoeligheid instelling.

Hand Metaal Detector Lichaam

Het is zo gevoelig dat een klein zakmes kan worden gedetecteerd bij 6 centimeter, en zelfs een 20 cent stuk zal worden opgehaald bij 45mm. U kunt kiezen uit verschillende metalen indicatie modi, of stel de metaaldetector aan lage gevoeligheid voor betere bescherming tegen gevaarlijke metalen voorwerpen.

Deze professionele draagbare metaaldetector kan worden gebruikt in een verscheidenheid van scenario`s, beveiliging van luchthaven naar nachtclubs en bars.

Dit product verstrekt betrouwbare opsporing voor veiligheidsdoeleinden. Deze draagbare professionele metaaldetector kan in een verscheidenheid van scenario’s, van luchthavenveiligheid aan nachtclubs en bars worden gebruikt.

Dit is een krachtige handbediende draagbare metaaldetector die commercieel voor de gemiddelde gebruiker beschikbaar is. Verminder mes incidenten in uw club/bar en schrik degene af die het plezier en de pret van iedereen willen ruïneren. Deze metaaldetector zal u van vrede voorzien.

Flient® Smart Doorlock – Slimme Deurslot – Deurklink met Vingerafdruk – Met APP & WiFi – BlueTooth – Kantoor Slot – Zwart – Anti inbraak – TT lockApp

Maak je ruimte extra beveiligd met de Smart Doorlock van Flient! Met de TT-lock App open je de deur vanaf afstand en zonder sleutel!

De slimme deurklink van Flient doet een upgrade aan je Smart-Home. Dit elektronische deurslot is ideaal voor allerlei ruimtes. Creëer een veilige omgeving en kies zelf wie er toegang hebben.

Op 5 verschillende manieren kan je de deur openen, met een vingerafdruk, persoonlijke code, bijgeleverd pasje, sleutel en zelfs met de app. De deurklink is zwart van kleur en heeft een mooi en strak design, dat past zo ook bij iedere ruimte. Daarnaast past de deurklink op ieder deurtype, en is het ook nog eens snel en gemakkelijk te bevestigen.

Alle benodigdheden worden erbij geleverd. Doormiddel van de app kan de deur zelfs op afstand geopend worden en zijn er nog vele andere handige functies.

Optimale veiligheid
Kies zelf wie er toegang krijgt tot de ruimte. Ideaal voor in huis, maar ook zeker voor op het kantoor. Zo kunnen aangewezen medewerkers d.m.v. een code, pasje of vingerafdruk naar binnen en wordt dit allemaal geregistreerd in de app.

Op ieder moment is dit terug te zien en de informatie zal worden bewaard. Hierdoor is er te zien wie er op welk tijdstip, en waar, naar binnen is gegaan. Op deze manier is het ook duidelijk wie er op dat moment aanwezig is in de ruimte.

Wachtwoordbeveiliging
De deurklink kan ook beveiligd worden met een wachtwoord. Het wachtwoord is zelf uit te kiezen en is daarom ook een veilige manier om de deur op eigen wijze te vergrendelen.

Vingerafdruk
Met de vingerafdrukoptie op de deurklink kunt u de deurklink voorzien van vingerafdrukvergrendeling. De deurklink herkent de (ingestelde) vingerafdrukken binnen 0.1 seconde, en geeft het ook direct aan wanneer de vingerafdruk niet wordt herkend. De slimme deurklink van Flient kan tot 50 verschillende vingerafdrukken herkennen.

Vergelijkbare berichten