|

UV-desinfectiebox voor telefoon bril sleutel

Beveilig je artikelen tegen ziekteverwekkende bacteriën

Het klopt dat onze persoonlijke spullen, zoals telefoons, brillen, horloges en sleutels, bacteriën kunnen bevatten. Onze handen komen regelmatig in contact met verschillende oppervlakken en kunnen ziekteverwekkende bacteriën oppikken. Wanneer we vervolgens onze telefoon of andere persoonlijke spullen aanraken, kunnen deze bacteriën worden overgedragen.

UV-desinfectieboxen zijn een van de vele beschikbare methoden om oppervlakken te desinfecteren. Ze maken gebruik van ultraviolet (UV) licht om micro-organismen, zoals bacteriën en virussen, te doden of inactief te maken. UV-licht met een specifieke golflengte kan schade toebrengen aan het DNA of RNA van micro-organismen, waardoor ze niet kunnen overleven of repliceren.

Het gebruik van een UV-desinfectiebox kan helpen bij het verminderen van de bacteriële belasting op oppervlakken zoals telefoons en andere persoonlijke spullen. Het kan een aanvullende maatregel zijn naast regelmatig handen wassen en het gebruik van desinfectiemiddelen.

Het is echter belangrijk op te merken dat UV-desinfectieboxen effectief kunnen zijn bij het inactiveren van micro-organismen, maar ze kunnen mogelijk niet alle bacteriën en virussen volledig elimineren. Het is ook belangrijk om de instructies van de fabrikant te volgen bij het gebruik van een UV-desinfectiebox en om te begrijpen welke oppervlakken en materialen veilig kunnen worden behandeld.

Naast het gebruik van een UV-desinfectiebox is het ook belangrijk om regelmatig de oppervlakken van je telefoon en andere persoonlijke spullen schoon te maken met milde reinigingsmiddelen die geschikt zijn voor het specifieke materiaal. Het regelmatig schoonmaken van je handen met water en zeep of het gebruik van handdesinfectiemiddel blijft ook essentieel voor een goede hygiëne.

Het handhaven van goede hygiënepraktijken, waaronder regelmatig schoonmaken en desinfecteren van oppervlakken, evenals het volgen van algemene richtlijnen voor handhygiëne, draagt bij aan het verminderen van het risico op ziekteverwekkers.

Je realiseert je het misschien niet, maar je telefoon herbergt duizenden gevaarlijke bacteriën! je kunt uw gezicht in één keer met 25.000 bacteriën besmetten – zelfs als u uw handen vaak wast en desinfectiemiddel gebruikt.

Xssive Desinfecterende Box – Sterilisator Box – UV Lamp – UV Licht – Desinfectie Zuil – Antibacterieel – Ontsmettingsmiddel – Telefoon Oplader – Desinfectie Box – UV Desinfectie Box – Oplader – Draadloze Oplader – Dood 99,9% bacteriën

Met deze UV Desinfectie box zorg je ervoor om je telefoon, brillen, horloges, sleutels en alle soorten spullen te desinfecteren. Vooral nu is het erg belangrijk om voor een goede hygiëne te zorgen. We raken met onze handen zowat alles aan. Denk aan deurklinken, winkelmadjes en producten in een winkel. Veel van deze dingen worden regelmatig schoongemaakt, maar onze telefoons, oordopjes en andere voorwerpen niet echt.

Met het gebruik van zo’n apparaat verminder je de risico op bacteriën en virussen. De UV verlichting dood de bacteriën en virussen 99.9% op uw telefoon of een andere voorwerp.

Bovendien kan je met dit apparaat je telefoon of een andere apparaat opladen. Dit gaat zowel draadloos als met een kabel.

Sterilizer FlinQ Draadloze UV Smartphone Sterilizer

Met de FlinQ Ultraviolet Sterilizer desinfecteer je in een handomdraai je smartphone. Plaats je iPhone of Samsung in het apparaat en binnen 10 minuten zijn veel van de virussen en bacteriën die je dagelijks meedraagt verwijderd. Zorg ervoor dat ook de sieraden, pasjes en andere spullen die je op een dag veel in je handen hebt schoon blijven. Ook die plaats je eenvoudig in de sterilizer. Desinfectie was nog nooit zo belangrijk!

Voordelen

  •  Desinfectie binnen 10 minuten van de spullen die je dagelijks gebruikt
  •  Ideaal voor het schoon houden van je smartphone, horloge en sieraden
  •  Uitklapbaar, waardoor geschikt voor grotere en hogere producten
  •  Draadloos te gebruiken (accu), opladen met de meegezonden USB-oplaadkabel

Desinfectie box
Onze handen desinfecteren wij inmiddels een aantal keer per dag. Maar waarom houden wij de apparaten die we zo vaak in ons handen hebben niet schoner? Met de FlinQ UV Sterilizer desinfecteer je je telefoon, sieraden, bankpassen en horloge snel en eenvoudig. Binnen 10 minuten is het overgrote deel van de virussen en bacteriën op de artikelen verwijderd en voelen zij weer schoon aan.

UV Sterilizer & Charger – Telefoon schoonmaken met UV licht sterilisator – Desinfectie – Draadloze oplader – Wit

De UV Sterilizer Charger ontsmet je telefoon van schadelijke bacteriën en virussen tijdens het draadloos opladen. Met behulp van UV licht is je telefoon binnen 15 min volledig bacterievrij en ook nog eens opgeladen.

Een veilige en snelle manier om je telefoon te reinigen en bovendien effectiever dan schermreinigingsdoekjes en andere desinfecteermiddelen!

Ontsmet je telefoon met UV licht

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat een smartphone tot wel 18x meer schadelijke bacteriën bevat dan een openbaar toilet! Toch behoort het reinigen van een smartphone nog niet tot de dagelijkse gewoonte zoals handenwassen. De UV Sterilizer Charger reinigt je telefoon snel en effectief met UV licht. Deze ontsmettingsmethode wordt ook gebruikt in ziekenhuizen om apparaten en ruimtes te steriliseren.

Je telefoon reinigen tijdens het opladen

Met de UV Sterilizer Charger is je telefoon ontsmetten snel en eenvoudig. Leg je telefoon op de lader en bepaal met de knop hoelang je telefoon gereinigd moet worden met UV licht. Druk 1 keer voor 15 minuten en druk 2 keer voor 25 minuten. Het UV licht gaat automatisch uit na de geselecteerde tijd of na 3 keer drukken op de knop.

Universele draadloze oplader voor iPhone, Samsung en Android smartphones

De Sinji UV Sterilizer Charger is geschikt voor het veilig opladen van smartphones van Apple, Samsung, Huawei en andere Android toestellen met Qi-ondersteuning. De draadloze oplader werkt probleemloos met hoesjes tot 6mm dik en herkent automatisch de optimale laadsnelheid (5W of 10) voor je telefoon.

T.R. Goods UV Sterilisator Smartphone Met Draadloze Lader 3-in-1 – Telefoon Sterilisator – UV Smartphone Ontsmettingsmiddel. Betaalbaar

Telefoon chirurgisch reinigen in 15 minuten!

Je realiseert je het misschien niet, maar je telefoon herbergt duizenden gevaarlijke bacteriën! U kunt uw gezicht in één keer met 25.000 bacteriën besmetten – zelfs als u uw handen vaak wast en desinfectiemiddel gebruikt.

De draagbare Optishield Sanitizer desinfecteert uw telefoon chirurgisch in 15 minuten. Voorkom ziekte, huiduitslag, puistjes of acne op weg naar het werk of tijdens een pauze.

100% veilig voor je telefoon en dodelijk voor bacteriën!

Het gebruik van onprofessioneel gereedschap en schoonmaakmiddelen kan uw smartphone volledig vernietigen. Dit ontsmettingsmiddel is 100% veilig voor uw telefoon en is vrij van chemicaliën. Moderne UV-C-technologie met korte golflengte doodt effectief bacteriën door hun DNA af te breken.

Je telefoon kan gevaarlijke bacteriën bevatten, omdat er momenteel 18 keer meer bacteriën in zitten dan je in openbare toiletten kunt vinden.

UV-STERILISATOR MET LADER VOOR QI-TELEFOON 3-IN-1 LADER – dit snelle en effectieve apparaat combineert de kenmerken van een lader en een sterilisator. Het is uitgerust met maar liefst 4 UV-lampen die effectief alle bacteriën bestrijden en veilig zijn voor het menselijk lichaam. Bovendien kan de sterilisator worden gebruikt als inductie- en kabeloplader (USB-kabel meegeleverd).

TOT 5000 mA – het apparaat heeft een ingebouwde oplaadbare batterij met een capaciteit van maximaal 5000 mAh. Het zal perfect werken als een powerbank tijdens het reizen of zelfs als het huis geen elektriciteit meer heeft. Dankzij zijn grote capaciteit zal de oplader ook tijdens een lange reis zeker van dienst zijn.

MULTIFUNCTIONEEL – de sterilisator werkt niet alleen in het geval van een telefoon, je kunt ook kleine voorwerpen zoals creditcards, geld, sleutels, sieraden, een horloge of een masker gemakkelijk desinfecteren.

Bombol – Sterilisator baby – Meeneembaar UV Ontsmetter – Grijs

Kan voor mobiel, bril, speen, sleutels en vele artikelen gebruikt worden. Makkelijk om mee te nemen

Met de Bombol Blast UV™ Ontsmetter kan je verschillende voorwerpen gemakkelijk steriliseren, Met haar UV-C stralen doodt de Blast UV™ 99,9998% van virussen en bacteriën, Door haar slimme ontwerp kan je de Blast UV in enkele seconden opvouwen tot portefeuilleformaat, Deze veilige, compacte en handige sterilisator is dus perfect om snel items tot een grootte van een papfles bacterievrij te maken,

UV-C stralen doden elk levend organisme door het DNA te vernietigen, Ondanks de kracht van deze straling is ze niet schadelijk voor het milieu en dankzij het ontwerp van de Blast UV™ is er geen enkel veiligheidsrisico voor jou als gebruiker van de sterilisator,

De UV-C straling is onzichtbaar, maar met de Blast UV™ kan je de werking zichtbaar volgen met de thermochromische stipjes aan de buitenkant van het doosje, De LED-lampen die Bombol voor het doosje gebruikt zijn 5 tot 10 keer sterker dan die in de meeste sterilisatoren, Om je voorwerp ook onderaan volledig te kunnen ontsmetten, bedacht Bombol een zwevende bodem, Zo ben je zeker dat je item volledig 360° gesteriliseerd is,

De Blast UV™ Disinfector heeft drie veiligheidsmechanismen die ervoor zorgen dat de straling beperkt blijft tot de binnenkant van het doosje,

Sterke magneten: de magneten zorgen ervoor dat het doosje goed afsluit,
Sensoren: de sensoren stoppen de werking van zodra ze merken dat er een opening is,
Porex Virtek® voering: deze binnenbekleding zorgt ervoor dat de UV-C straling verspreid wordt in het doosje, maar onmogelijk kan ontsnappen uit het doosje,

Vergelijkbare berichten