4 Beste vuurwerk veiligheidsbrillen

vuurwerkbrillen voor volwassenen. Deze veiligheidsbrillen beschermen de ogen tijdens het opspatten van o.a vuurwerk

3x Veiligheidsbril/vuurwerkbril voor volwassenen – Beschermbril – Vuurwerkbrillen

3x Veiligheidsbrillen/vuurwerkbrillen voor volwassenen. Deze veiligheidsbril beschermt de ogen tijdens het opspatten en rondvliegen van stofdeeltjes en/of grotere deeltjes bij bijvoorbeeld stenen slijpen en dergelijke. Ook goed te gebruiken als vuurwerkbril. Met zes ventilatieopeningen aan elke zijde. U ontvangt 3 stuks.

Veiligheidsbril (100 stuks voordeelverpakking) – Volwassenen en (grote) kinderen – vuurwerkbril – persoonlijke bescherming

VOORDEELVERPAKKING – 100 STUKS

Met deze comfortabele beschermbril van Pyroshopping weet je dat jouw ogen goed beschermt worden. Deze bril verminderd het risico voor letsel en infecties aan het oog. Te gebruiken als laboratorium bril, timmerwerk, spatbril, beschermbril, in de zorg, werken in de tuin, vuurwerkbril etc. De bril is gemaakt van kunststof en is transparant van kleur.Wordt veel verkocht aan bedrijven, scholen, gemeentes, zorgcentra etc.

10x Veiligheidsbrillen / vuurwerkbrillen voor volwassenen – beschermbrillen Vuurwerkbril – Veiligheidsbril – spatbril

Vuurwerkbrillen voor volwassenen. Deze lichtgewicht veiligheidsbrillen beschermt de ogen tijdens het opspatten en rondvliegen van stofdeeltjes en/of grotere deeltjes bijvoorbeeld bij stenen slijpen en het uitvoeren van andere reparaties.

Deze veiligheidsbrillen voor brildragers zijn comfortabel over de meeste brillen met scherpte te dragen. Ook goed te gebruiken als vuurwerkbrillen. Met zes ventilatieopeningen aan elke zijde. Breedte: 16 cm. Kleur: transparant. Materiaal: polycarbonaat. U ontvangt 10 brillen.

4x Vuurwerkbrillen voor volwassenen – beschermbrillen

Veiligheidsbrillen / vuurwerkbrillen voor volwassenen. Deze lichtgewicht veiligheidsbrillen beschermt de ogen tijdens het opspatten en rondvliegen van stofdeeltjes en/of grotere deeltjes bijvoorbeeld bij stenen slijpen en het uitvoeren van andere reparaties.

Deze veiligheidsbrillen voor brildragers zijn comfortabel over de meeste brillen met scherpte te dragen. Ook goed te gebruiken als vuurwerkbrillen. Met zes ventilatieopeningen aan elke zijde. Breedte: 16 cm. Kleur: transparant. Materiaal: polycarbonaat. U ontvangt 4 brillen.

Vergelijkbare berichten