Veilig je vervoersmiddel beveiligen met een muur- vloeranker

Het parkeren van je fiets op openbare plaatsen kan soms een zorgwekkende aangelegenheid zijn. Niet elke parkeerplaats biedt de mogelijkheid om je fiets veilig achter te laten. Gelukkig zijn er betrouwbare oplossingen beschikbaar, zoals muur- en grondankers, die je kunnen helpen om je fiets op een veilige manier te parkeren. In dit artikel zullen we de voordelen en het belang van het gebruik van muur- en grondankers bespreken bij het beveiligen van je fiets.

Veiligheid boven alles: Het belangrijkste aspect van het gebruik van muur- en grondankers is de veiligheid van je fiets. Deze ankers bieden een solide bevestigingspunt waaraan je je fiets kunt vastmaken met een stevig slot. Hierdoor wordt het voor dieven veel moeilijker om je fiets te stelen. Het verankeren van je fiets aan een vast object, zoals een muur of de grond, maakt het vrijwel onmogelijk voor dieven om je fiets snel mee te nemen.

Flexibiliteit in locatie: Muur- en grondankers kunnen op verschillende plaatsen worden geïnstalleerd, waardoor je meer flexibiliteit hebt bij het parkeren van je fiets. Je kunt ervoor kiezen om een anker in je garage of tuin te installeren, zodat je fiets veilig is wanneer je thuis bent. Bovendien kunnen sommige ankers draagbaar zijn, waardoor je ze kunt meenemen en op openbare plaatsen kunt gebruiken waar geen andere veilige parkeermogelijkheden beschikbaar zijn.

Bescherming tegen schade: Naast diefstalbescherming bieden muur- en grondankers ook bescherming tegen schade. Wanneer je je fiets stevig vastmaakt aan een anker, voorkom je dat deze omvalt en mogelijk beschadigd raakt. Dit is vooral belangrijk als je een duurdere fiets hebt of als je je fiets voor langere tijd onbeheerd moet achterlaten.

Bewustwording en preventie: Het gebruik van muur- en grondankers draagt bij aan de bewustwording van fietsveiligheid en diefstalpreventie. Door je fiets correct te beveiligen, moedig je ook anderen aan om hetzelfde te doen. Het vergroot de algemene veiligheid en zorgt ervoor dat dieven minder snel geneigd zijn om fietsen te stelen.

Conclusie: Als je op zoek bent naar een betrouwbare manier om je fiets veilig te parkeren, overweeg dan het gebruik van muur- en grondankers. Ze bieden een stevig bevestigingspunt en helpen diefstal te voorkomen. Door het installeren van een anker op de juiste plaatsen vergroot je de veiligheid van je fiets, zowel thuis als op openbare locaties. Investeer in de bescherming van je fiets en draag bij aan de bewustwording van fietsveiligheid.

De ankers bieden de mogelijkheid om herenfietsen, damesfietsen, scooters, motorfietsen of quads aan de vaste wereld te bevestigen, bijvoorbeeld in garage of tuin.

Om je een goed beeld te geven van deze muur- vloeranker heb ik ook een link van Bol.com geplaatst. Deze link geeft extra informatie en via de link kan je eenvoudig en snel bestellen.

AXA Muuranker ART4 – Oranje

– Keurmerk: ART 4
– Toelatingsnummer: MBT 4197
– Beveiligingsniveau: 20
– Schroefgaten: 2
– Afmeting anker: 13 x 14,8 cm (inclusief beschermkapje)
– Afmeting binnenmaat: 5,3 x 6,0 cm (op het breedste punt)
– Gewicht: 1,4 kg
– Materiaal: Gehard staal
– Stof- en waterbestendig: Ja
– Alarm: Nee
– Geschikt voor muur en vloer
– Extra: Inclusief bevestigingsmateriaal

Let op! Een muuranker/vloeranker dient in beton of steen te worden aangebracht. Hierop zijn de ankers getest en goedgekeurd.

Abus Grond/muuranker WBA100 ART4

Niet elke parkeerplaats biedt de mogelijkheid om uw fiets veilig te parkeren. Het muur- en grondanker GRANIT™ WBA 100 is hierbij een betrouwbare hulp.

Dit kwaliteits-bevestigingsanker kan zowel in de muur als in de vloer worden gemonteerd. De 16 mm dikke beugel van gehard speciaalstaal biedt maximale sterkte. Wie z’n ABUS slot hiermee combineert, heeft goede voorzorgsmaatregelen getroffen voor de diefstalbeveiliging van z’n bike.

Het muur- en grondanker GRANIT™ WBA 100 zit inderdaad bij een vakkundige montage zo stevig vast, dat het gebruik bij een huurhuis eerst moet worden afgestemd met de verhuurder. Eenmaal aangebracht, is het verwijderen alleen nog met een grote inspanning mogelijk – en dat is ook goed zo.

  • Voor extreem stabiele verbindingen
  • De beugel is gefabriceerd uit 16 mm gehard speciaalstaal en biedt daarmee maximale weerstand tegen alle kraakmethodes
  • De vlakke bouwvorm en de hoogwaardige kunststofafdekking maken het mogelijk om probleemloos over een reeds gemonteerde WBA100 te rijden
  • Inclusief montagemateriaal
  • ART4 goedgekeurd
  • Als het anker deskundig gemonteerd is, is deze slechts met enorme moeite te verwijderen
  • De WBA100 kan dankzij de watervaste uitvoering zowel binnen als buiten gebruikt worden
  • Dit anker biedt de mogelijkheid om fietsen, scooters, motorfietsen of quads aan de vaste wereld te bevestigen, bijvoorbeeld in garage of tuin.
  • De WBA 100 kan zowel aan de grond als aan de wand gemonteerd worden. De hoogst mogelijke veiligheid in combinatie met een ABUS slot!
Muuranker ART 4 sterren Luma AFA300

Muuranker van Luma, voor solide beveiliging.

– ART 4 muuranker, toelatingnr: MBT 4216
– Bevestigingsoog 14mm dik en van gehard staal.
– Voor grond of muur bevestiging.
– Beugel kan 180 graden draaien
– Inclusief: Inbussleutel, 4 bouten en muurpluggen en instructies
– Eenvoudige montage voor uw muuranker

Inhoud van doos:

– 1 Muuranker/Vloeranker
– 1 Plastic beschermkap
– 4 Bevestigingsbouten
– 4 Kogeltjes
– 2 Boutjes voor de beschermkap
– 16mm boor

Voltano Vloeranker – Muuranker – Vloerbeugel – Gelegerd Staal – Incl. Bevestigingsmateriaal

Het Voltano vloeranker zorgt ervoor dat al uw spullen veilig op hun plek blijven staan. Het Voltano vloeranker komt geleverd met bevestigingsmateriaal bestaande uit 1 plug, 1 bout en 1 zekeringkogel. De meegeleverde imbussleutel zorgt dat u het vloeranker eenvoudig kunt bevestigen.

Functionaliteit:

Naast dat het vloeranker ervoor zorgt dat u uw fiets veilig kunt stallen heeft het tal van andere mogelijkheden. Door het brede oog ( 4 x 4 cm) kunnen er tal van kettingen/kabels door. Hierdoor kunt u ook uw motor, scooter, terrasmeubels, boot, quad etc. veilig verankeren. Het vloeranker kan natuurlijk ook op als muuranker worden gebruikt.

De combinatie van een vloeranker en een ketting-/kabelslot zorgt ervoor dat uw bezittingen goed beveiligd zijn tegen diefstal.

Specificaties:

– Schroefgaten: 1
– Hoogte ring: 40 mm
– Breedte ring: 40 mm
– Dikte ring: 8 mm
– Gewicht: 1 KG
– Materiaal: Gehard staal
– Stofbestendig: Ja
– Waterbestendig Ja

Pro-tect Muuranker – 76 mm – Zwart ART 4 – Vloeranker

Muuranker – Vloeranker van Pro-tect staat voor solide beveiliging.

– ART 4 muuranker, toelatingnr: MBT 4178

– Bevestigingsoog 14mm dik en van gehard staal.

– Afmetingen: binnenmaat (hxb) 43x60mm, beugeldikte 14mm

– Voor grond of muur bevestiging.

– Beugel kan 180 graden draaien

– Inclusief: Inbussleutel, 4 bouten en muurpluggen en instructies

– Eenvoudige montage voor uw muuranker


Vergelijkbare berichten