Beveilig je auto en motor met o.a. alarm

Het beveiligen van je auto en motor is van groot belang om diefstal en schade te voorkomen. Hier zijn enkele beveiligingsmaatregelen die je kunt overwegen:

Alarm: Installeer een alarmsysteem in je voertuig. Een goed alarmsysteem kan potentiële dieven afschrikken en een luid alarmgeluid activeren als er een poging tot diefstal wordt gedetecteerd.

Het combineren van verschillende beveiligingsmaatregelen kan helpen bij het maximaliseren van de bescherming van je voertuig. Raadpleeg een professionele autobeveiligingsdienst voor advies en installatie van de juiste beveiligingsapparatuur voor jouw specifieke voertuig.

Autoalarm

In 2021 werd er in Nederland ruim 5400 auto’s gestolen, dat is ruim 450 auto’s per maand en ongeveer 40 % van de auto’s werd terug gevonden. Dit kan de oplossing zijn als u alles al heb gedaan en nog is de auto weg.

Tesor auto-alarm D-I-Y

Zoek- en paniekfunctie.

Je hoeft slechts twee draden aan te sluiten op een 12V constante stroom en massa en je hebt een doeltreffend alarm van Tesor voor een zeer aantrekkelijke prijs! Het alarm blijft maximaal zes dagen standby, zonder deze opnieuw op te laden. De ingebouwde sensor in de sirene detecteert een open deur of wanneer de auto op contact gezet wordt. Het alarm is te bedienen met een eenvoudige handzender met zoek- en paniekfunctie.

Specificaties:
Kleur: zwart
Materiaal: kunststof
Spanning: 12 Volt
Schoksensor: ja (uitschakelbaar en instelbaar)
Sirene: 6-tonig

Inhoud:
1 Alarm-unit
2 Afstandsbedieningen

Technaxx TX-168 Auto-alarmsysteem Incl. afstandsbediening, Binnenbewaking, Geïntegreerde LED (knipperend), Geïntegreerd

De oplaadbare autoalarminstallatie TX-168 is een multifunctionele antidiefstalgadget voor DC12- of 24V-sigarettenaansteker. Het detectiebereik is een 120° kegelhoek en de zeer luide alarmtoon van 105 dB verdrijft dieven. Het heeft een toets voor paniekalarm en bovendien een extra externe 105 dB Sirene voor de motorruimte voor nog meer aandacht. De TX-168 beschikt over twee aansluitingen voor het opladen van externe apparaten, een USB met in totaal 5 V/2,4A en een USB-C met in totaal 5 V/3,0A uitgangsvermogen.

Bewaking van voertuiginterieursmet PIR-bewegingssensor

Autoalarm met laadfunctie TX-100
Bewaking van voertuiginterieursmet PIR-bewegingssensor

• Ideaal voor andere toepassingen: thuis, op de camping, in een camper of zelfs in een boot
• 12–24V oplaadbare autoalarmvoor de sigarettenaansteker
• Automatisch alarmactivering bij bewegingsdetectie
• Geïntegreerde 470mAh batterij voor ~6 dagan standby-tijd
• Ingebouwde sirenemet 110dB
• 2 USB oplaadaansluitingenmet elk 5V/1A uitgangsspanning
• Afstandsbediening omhet alarmte activeren/deactiveren
• LED-statuslampje

Technische specificaties:
• Detectiebereik: auto-interieur, 120° conische hoek
• Bereik IR-afstandsbediening ~8m (open ruimte)
• Alarmtijd maximaal 2 minuten
• Geïntegreerde oplaadbare 470mAh lithium polymeerbatterij 4,2V
• Oplaadtijd ~3–4 uur / Stand-by: ~6 dagen
• Ingangsspanning DC 12–24V (sigarettenaansteker)
• Laadstroom 65mA / Bedrijfsstroom 26mA
• Bescherming tegen: overstroom 2,8A & kortsluit
• Zendfrequentie 433,92 MHz / type: ASK
• Maximaal uitgestraald transmissievermogen 20mW
• Gewicht/Afmetingen autoalarm: 44g / (L) 3,2 x (B) 3,2 x (H) 11,5cm
• Gewicht/Afmetingen afstandsbediening: 10g / (L) 5,3 x (B) 3,1 x (H) 1,0cm

Inhoud van de verpakking:
• Autoalarm met laadfunctie TX-100
• Afstandsbediening (met knoopcel batterij CR2032 3V)
• Gebruikersaanwijzing

Externe alarmlichten

Autopech zorg dat u veilig weer de weg op kan

Ergens dringend gevaar of een noodgeval? Veiligheid op de weg Is het donker op straat?Het waarschuwingslicht van Arisenn® laat snel zien waar het gevaar zich bevindt! Bescherm jezelf en andere tijdens autopech Met een waarschuwingslamp zorgt je ervoor dat je goed zichtbaar bent voor naderende auto’s.

Deze noodsignalen zijn ideaal voor als je pech hebt langs de weg. Waarschuwingslamp heeft rondom 12 felle LED’s, die ervoor zorgen dat je op grote afstand zichtbaar bent. De waarschuwingslamp beschikt over 5 voorgeprogrammeerde standen waarschuwingslicht.

Magnetisch, drijft en is schokbestendig

  • De zwaailampen van Arisenn® zijn magnetisch, ze drijven en zijn schokbestendig. Bovendien zijn ze magnetisch en kun je ze bijvoorbeeld op de zijkant van je auto, boot of ander metalen vervoersmiddel bevestigen.
Gevaren driehoek
Gevaren driehoek in koffertje. Europa gevarendriehoek in kunststof koffertje. Formaat: ongeveer 45 x 40 cm.
Reparatie set 28-delig.
Veilig de weg op met autoband reparatie set 28-delig. Deze complete set maakt een reserveband overbodig. De set bevat alle benodigdheden om een autoband te repareren.
Veiligheidsvest
Mag niet ontbreken als u pech onderweg Dit gele veiligheidsvest met reflecterende strepen en klittenbandsluiting is geschikt voor volwassenen. Maat: one size (M t/m XXL). Materiaal: polyester. Wasvoorschrift: Enkel handwas. Refelecterende veiligheidshesjes
Startkabel
Startkabel 350 Ampere met geisoleerde klemmen en opbergtas. Startkabel set om altijd in uw auto te bewaren voor noodgevallen. Deze startkabels zijn ongeveer 3,5 meter lang en hebben een stroomsterkte van 350 Ampere en spanning van 12-24 Volt. De 25 mm2 koperkabel voldoet aan de ISO 6722 norm. Formaat: 3,5 meter. Ampere: 350. Volt: 12/24. Kabeldikte: 25mm2.
Startkabels bij autopech. T?V/GS-gekeurd
Garagekrik

Voor het liften van auto’s en andere voertuigen. Met deze potkrik / garagekrik lift u gemakkelijk het voertuig van de grond om onderhoud te plegen. De minimale hoogte van de potkrik is 19 cm en de maximale hoogte is 34,5 cm. Materiaal: metaal. Draagkracht 4000 kg

Auto krik 1500 kg. Deze praktische auto krik heeft een capaciteit van 1500 kilo en een werkhoogte van maximaal 38 cm. Ingeklapt formaat: ongeveer 10 x 10 x 43 cm.
Kruissleutel

Met deze kruissleutel draait u met gemak uw autobanden/autowielen los. De kruissleutel heeft verschillende dopmaten: 17, 19, 21 en 23 mm. Afmeting sleutel: 27 x 27 cm. Gewicht: 1,3 kg. Materiaal: staal.

Jerrycan
Zonder benzine of diesel staan Altijd makkelijk om in de auto te hebben. Jerrycan 20 liter, zwart. Deze brandstof jerrycan is inclusief schenktuit en schroefdop en kan gebruikt worden voor brandstoffen
nood benzinedop.
Universele nood benzinedop. Universele nood tankdop voor tijdelijk gebruik, bij verlies van de originele tankdop.
EHBO Auto

Een compacte en uitgebreide EHBO set voor auto, caravan, boot of thuis. Voorzien van alle noodzakelijke benodigdheden om eerste hulp te kunnen bieden. In veel landen om ons heen, zoals België, Duitsland en Oostenrijk is het verplicht om een EHBO-doos in je auto te hebben. Met deze verbanddoos ga je goed voorbereid op weg. In de EHBO kit zit een schaar, twee driehoekige doeken, vijf elastische hydrofiel windsels, vier vinyl wegwerphandshoenen, twee reinigingsdoekjes, vier gaaskompressen, twee verbanddoeken, rol hechtpleister, acht pleisters, vier wondsnelverbanden, reddingsdeken en een gebruiksaanwijzing. Deze complete inhoud zit verpakt in een handige opvallende rode etui met ritssluiting en heeft DIN-13164 norm voor verbandkoffers in auto’s en vrachtwagens.

Let op: bestudeer voor het slepen het instructieboekje van uw auto!

  • Controleer de kabel voor het gebruik op eventuele beschadigingen voor slijtage.
  • Plaats de sleepkabel alleen aan de hiervoor bestemde sleepogen van de auto’s.
  • Nooit slepen met een auto waarvan mogelijk de remmen, de besturing en/of de verlichting het niet doen.
  • Bij auto’s met een stuur- en rembekrachtiging dient bij een niet draaiende motor meer pedaal- en stuurkracht te worden verricht.
  • Schakel de alarmverlichting aan en plaats een gevarendriehoek achter de achterruit van de achterste auto.

.

Vergelijkbare berichten