|

Veiligheidsvesten volwassen 1 maat

Veiligheidsvesten, ook wel bekend als volgende vesten van hoge zichtbaarheidsvesten, zijn persoonlijke beschermingsmiddelen die zijn ontworpen om de zichtbaarheid van mensen te vergroten, met name in situaties waar er sprake is van verkeer, werken op wegen, of in andere omgevingen met afnemend zicht . Hier zijn enkele belangrijke aspecten van veiligheidsvesten:

Zichtbaarheid: geelvesten zijn meestal felgekleurd, zoals, oranje of rood, zodat ze opvallen in verschillende omgevingen. Ze hebben geleidende strips die licht terugkaatsen wanneer er een lichtbron op schijnt, waardoor de drager beter zichtbaar is, vooral bij weinig licht, slecht weer of in het donker. Dit helpt voertuigbestuurders, machines van andere personen om de aanwezigheid van de persoon te herkennen en te vermijden.

Naast de deze veiligheidsvesten vind je ook een link van Bol.com. De link geeft extra informatie . En ook eenvoudig en snel bestellen via Bol.com

Arisenn® SAFE| Veiligheidshesje voor Volwassenen | Veiligheidshesje Auto | Veiligheidsvest | Gele Hesjes | Veiligheidsvest Auto – 1 stuk

Veiligheidsvesten zijn in veel Europese landen verplicht om bij je te hebben in de auto. Tijdens pech onderweg moet u dan een veiligheidsvest aantrekken. Voorkom dus een boete en ga goed voorbereid op weg met dit Arisenn® SAFE veiligheidsvest.

Verplicht voor alle weggebruikers in Spanje, Italië, Kroatië, Oostenrijk, Zwitserland en België. Er moet tenminste één vest in de auto aanwezig zijn, maar handiger is het als iedereen een vest heeft. Zo is iedereen bij pech onderweg altijd goed zichtbaar voor andere weggebruikers.

Het opvallende gele vest heeft reflecterende strepen, zo bent u in het schemer of donker ook zichtbaar. Naast zichtbaarheid bij pech onderweg is dit vest ook te gebruiken bij het wandelen, joggen, fietsen en motorrijden.

Voor personen met lengte 172-184 cm. Voldoet aan Klasse 2 en ISO 20471 norm.
Voldoet aan Klasse 2 en ISO 20471 norm
Reflecterende strepen zijn in het donker vanaf een grote afstand zichtbaar
In veel Europese landen verplicht om bij je te hebben in de auto
Voor personen met lengte 172-184 cm
25x uitwasbaar (@ 40°C)

Veiligheidshesje – Veiligheidsvest – Volwassene – Oranje – 50 stuks

Veiligheidshesje – veiligheidsvest in de kleur oranje. Dit oranje veiligheidsvestje zorgt voor zeer goede zichtbaarheid in het donker door de twee reflectiestrepen aan de voor- en achterzijde.

Dit hesje wordt voornamelijk gebruikt voor sporten zoals fietsen, wandelen, hardlopen, nordic walking en bijvoorbeeld tijdens evenementen, maar ook voor werkzaamheden in de bouw is het veiligheidsvest uitermate geschikt.

De veiligheidshesjes zijn van licht materiaal gemaakt en zitten daarom prettig om uw torso. Het hesje is onesize en kan dus voor meerdere maten gebruikt worden. Daarnaast is het veiligheidshesje aan de voorzijde van een klittenband-sluiting voorzien.

Het hesje van 100% polyester gemaakt.

Aantal: 50 stuks

Fluorescerend Oranje Reflecterend Wegenbouw Veiligheidsvest – One size fits all | Fluorescerend | Veiligheids Vest | Veiligheidshesje | Wegwerkersvest |

Fluorescerend Geel one size fits all Reflecterende Wegenbouw Veiligheidshesje.

Fluorescerend Yellow Vest Safety; Zilver reflecterende strips
One size fits all
100% lichtgewicht Polyester Stof

Shell Veiligheidshesje – Reflecterend Veiligheidsvest – Veiligheidshesjes – Veiligheidshesje – Geel

Veilig op weg met het Shell veiligheidshesje! Shell biedt veiligheidshesjes aan die ontworpen zijn om de zichtbaarheid van de drager te vergroten en zo de veiligheid op de werkplek te verbeteren.

Het dragen van een veiligheidshesje is niet alleen verplicht op veel bouwplaatsen en andere werkplekken, maar het is ook een eenvoudige en effectieve manier om jezelf te beschermen tegen ongelukken en letsel.

50x Geel veiligheidsvest voor volwassenen – Reflecterende veiligheidsvesten 50 stuks

50x Gele veiligheidsvesten voor volwassenen. Dit gele veiligheidsvest met reflecterende strepen en klittenbandsluiting is geschikt voor volwassenen. Maat: one size (M t/m XXL). Materiaal: polyester. Wasvoorschrift: Enkel handwas. U ontvangt 50 stuks.

Kenmerken:

  • Merk: Lifetime
  • Materiaal: Polyester
  • Kleur: Geel

Vergelijkbare berichten