Beveilig uw huis-pand tegen Bedwants, Vlooien, Wespen, Insecten.

Bedwants bestrijden
Bedwants bestrijden

Bedwantsen verstoren je nachtrust en daarnaast steken ze ook nog is. En dat terwijl je in je bed ligt. Je moet er niet aan denken maar bedwantsen zijn gemakkelijk mee te nemen als u in een hotel of ander verblijf heeft geslapen. Ook kan de bedwants overkomen van buren of ander naastgelegen panden.

Het beste om de bedwants te bestrijden is met een insectenspray. U dient dan goed alle naden en kieren te behandelen van u bed maar natuurlijk ook van de rest wat in uw slaapkamer staat. Als de bedwantsen dan over het gedeelte heen lopen wat u behandeld heeft gaan ze dood. Omdat deze sprays een nawerking van 6 tot 8 weken hebben worden ook bedwantsen bestreden die pas later uit een eitje gekomen zijn.

Er dient ook goed rekening mee gehouden dat de na gelegen ruimtes ook behandeld moeten worden om het hele bedwantsen probleem op te lossen. En het beddengoed dient ook op een hoge temperatuur gewassen te worden zodat alle bedwantsen dood gaan. Ook is het mogelijk om het beddengoed een lange tijd in de vriezer te doen als daar ruimte voor is.

Luxan tegen kruipende insecten is inzetbaar tegen diverse insecten zoals zilvervisjes, mieren, kakkerlakken, vlooien, pissebedden, bedwantsen, oorwormen, luizen en tapijtkevers. Tevens kan deze spray worden ingezet om wespennesten te bestrijden. Door de spuitlans is een eenvoudige toepassing goed mogelijk. De lange nawerking voorkomt gedurende een aantal weken nieuwe overlast.

Luxan tegen kruipende insecten blijft 4 tot 6 weken na de bespuiting werkzaam. Voor een goede werking tegen de meeste insecten is een zekere werkingsduur gewenst. Daarom dient men bij het schoonmaken de behandelde plaatsen zoveel mogelijk over te slaan.

Ruimten waarin de behandeling heeft plaatsgevonden enige tijd grondig ventileren.

Val met lijm tegen Badwantsen

Badwantsen zijn een steeds groter wordend probleem in Nederland en kunnen voor veel overlast zorgen. Het is daarom belangrijk om bij vermoedens van bedwantsen in uw huis meteen te testen of dit het geval is. Met deze bedwantsen val inclusief lokstof kunt u accuraat bepalen of het werkelijk gaat om bedwantsen of een andere insectenplaag. Bij een beginnende overlast kan de val genoeg zijn om alle bedwantsen weg te vangen.

De val word geleverd in een verpakking tien stuks en zijn uit te vouwen tot een huisje. Volg hiervoor de instructies op het product. De bedwantsen kunnen aan 4 kanten de val inlopen en zullen vervolgens blijven plakken op de krachtige lijmlaag. Leg de vallen in de buurt van uw slaapplek. Zoals onder uw bed of naast de beddenpoten.

De kleefvallen zijn voorzien van een lijm laag waar een voor bedwantsen aantrekkelijk feromoon in zit verwerkt. Dit product is dus kant en klaar en kan na het uitvouwen direct worden gebruikt.

Killgerm Bedwants Detectie Kit

Verbeter u inspectiemethode door gebruik van forensische methoden.
Het UVA licht, bekeken door een speciale bril, verlichten de bloedsporen en eipaketten achtergelaten door bedwantsen.

De Kit bevat:

  • Bril met verwisselbare glazen ( past over een normale bril)
  • Speciaal blauw, 2200ma,
  • oplaadbare zaklamp
  • 3 tot 4 x vergrootglas in containervorm,
  • Inloop monitoringsvallen,
  • verpakt in hersluitbare rode zakjes.

Deze val tegen bedwantsen wordt geplaatst om de poten van het bed. Zo is er dus voor de bedwantsen geen enkele kans om in uw bed te komen. Ook ideaal voor op vakantie.

De val is bijna onzichtbaar en bevat een lijmlaag waar de bedwantsen op blijven plakken. Deze val heeft een houdbaarheid van 8 weken en kan tevens ook bij banken en stoelen worden aangebracht.

Bedwants in het algemeen

Bedwantsen zijn kleine insecten en bijna niet zichtbaar. Bedwantsen zijn vaak te herkennen door in de naden en kieren van u matras te kijken of u kleine donkere stipjes ziet. Ook kan het voorkomen dat u kleine bloedvlekjes op uw matras of beddengoed ziet. Daarnaast zijn bedwantsen natuurlijk ook te herkennen aan de bultjes op uw lichaam maar het blijft toch altijd lastig om er zeker van te zijn dat u bedwants heeft.

Tegenwoordig wordt de bedwants vaak verward met de eikenprocessie rups. Om er zeker van te zijn dat u last heeft van bedwants is het dus ook verstandig om dit goed te controleren. Dit kan gemakkelijk met onze bedwantsenvallen of bedwants monitoren.

  • DOODT 100% van de mijten, bedwantsen, motten, luizen en neten en VERWIJDERT > 99,999% van de bacteriën, virussen en schimmels en vermindert onaangename geurtjes
  • DE KRACHT VAN IZZI maakt dit apparaat perfect voor het hele huis om voorwerpen, oppervlakken en stoffen te zuiveren, vooral als het om grote spullen gaat zoals een matras of gordijnen
tien bedwants kleefvallen

In deze verpakking vind u tien bedwants kleefvallen. De vallen zijn gemakkelijk zelf uit te vouwen en te plaatsen met de plakstrip. Deze kleefvallen worden veelal gebruikt om de aanwezigheid van bedwantsen te constateren in slaapkamers of hotelkamers.

Deze kleefvallen plaats u het beste op locaties waar bedwantsen zich van nature schuilhouden. Zoals rond de poten of het voeteneind van uw bed, langs plinten of onder het bed.

Wespenvanger

Wie kent het niet Vooral in de zomer je wilt net lekker gaan borrelen, eten of je hebt net gezellig visitie, je danst en springt om de 5 minuten rond op en om de tafel omdat er wespen afkomen op alle lekkere geuren, buiten zitten en wat eten of drinken, zonder van wespen gestoord te worden wie wil dat nou niet, wil jij gewoon weer lekker rustig kunnen eten en buiten ontspannen, dan is deze wespenval de juiste keuze. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Gebruiksaanwijzing
De val wordt gevuld met een mengsel van azijn, suiker en een paar druppeltjes afwasmiddel en in de buurt van de eettafel geplaatst of opgehangen. De aangelokte wespen vliegen in de val en kunnen je niet langer storen.

Let op!
Door het opendraaien van de deksel kunnen de insecten op een later tijdstip weer vrijgelaten worden.

Wespen kunnen wel meerdere keren steken

Bijen kunnen maar 1 keer steken en hun angel blijft zitten en de bij gaat dood. De angel van wespen blijft niet zitten, dus ze kunnen meerdere keren steken, wees verstandig en hang een wespenvanger op. Bij meer dan 15 steken wordt geadviseerd om naar een dokter te gaan, maar steekt de bij/wesp u in de mond, dan direct naar de dokter i.v.m. stikkingsgevaar. Bij een toxische of allergische reactie op een bijen- of wespensteek moet u zeker naar de dokter of spoeddienst en hoe sneller, hoe beter.

https://www.bol.com/nl/nl/s/?searchtext=kerstverli“>Wespenverjager Pro zult u geen last hebben van wespen en bijen in en rondom uw tuin. Wespen staan erom bekend geen nest te vormen als er al een wespennest in de buurt is! Hoe fijn is dat!

Hoe het werkt?
U klapt dit wespennest uit en de wespen zullen zich niet vestigen in uw tuin omdat er al een (kunst) wespennest aanwezig is! Geen onderhoud en niet schadelijk voor het mileu, hoe fijn is dat!

Vlooien
Zelf vlooien bestrijden
Vlooien komen vooral voor op plaatsen waar huisdieren aanwezig zijn. Het is dan ook altijd belangrijk om uw huisdier(en) goed te laten behandelen alvorens u gaat beginnen met de bestrijding van vlooien.
Het beste kan u vlooien bestrijden met een spray tegen vlooien. U dient dan goed alles in te spuiten en binnen de kortste keren is alles weer vlooien vrij. Ook hebben wij diverse verjagers om vlooien te verjagen en wij hebben ook nog vallen om vlooien te vangen.

Vlooien: Met dit vloeibare Vermigon concentraat gaat u met gemak op grote schaal de strijd aan met kruipende insecten. De 25 ml concentraat is namelijk te verdunnen tot wel 2,5 liter bestrijdingsmiddel.

De vloeistof is het gemakkelijkst te gebruiken in een drukspuit met spuitlans. 2.5 liter is genoeg voor gebruik tot 50 m2. Erg handig voor de behandeling van bijvoorbeeld alle naden en kieren in uw huis of schuur.

Vermigon vloeibaar is geschikt, vlooien en zilvervisjes.

HGX spray tegen vlooien bestrijdt vlooien in huis direct, snel en effectief. Een vlooienprobleem is nu zo opgelost. Het kan ook worden gebruikt als preventief middel om een plaag te voorkomen. HGX spray tegen vlooien heeft een langdurige werking van 4 tot 6 weken en is vlekvrij. Geschikt voor binnenshuis.

Mieren
Zelf mieren bestrijden

Mieren kunnen voor grote overlast zorgen bij u in huis maar ook in de tuin. Het kan voorkomen dat ze door u huis heen lopen of zelf over het aanrecht op zoek naar voedsel. Maar ook in de tuin kunnen ze voor flink wat problemen zorgen.

Hier vindt diverse producten om de mieren te verdelgen. Zo hebben wij de bekende mierenlokdoosjes, maar ook mierensprays, mierenpoeder en een gel tegen mieren. Bekijk dus snel wat voor u de beste oplossing is tegen uw mierenplaag.

Biologische lokdoosjes tegen mieren

Solabiol Natria – Biologische lokdoosjes tegen mieren

Met de Natria Mierenlokdoosjes haalt u een handige kant en klaar oplossing in huis voor de bestrijding van mierenoverlast zowel binnen als buiten. Dit product word geleverd in een voordelige dubbelverpakking en werkt met 100% natuurlijke stoffen.

De mierenlokdoosjes bestrijden het hele mierennest en zijn gebruiksklaar. Open de mierenlokdoos door aan de zijkant het perforatiegat in te drukken. Plaats de mierenlokdoos bij de mierenstraat en laat de mierenlokdoos tenminste 1 week op dezelfde plaats staan. Plaats circa 1 lokdoosje per 10m ².

De werkzame stoffen zijn 100% natuurlijk en biologisch. Mieren nemen het middel mee naar hun nest waar ze het vervolgens onder de gehele kolonie verspreiden. Zo pakt u het probleem structureel aan en is uw huis, balkon of tuin weer snel mierenvrij.

Voor de bestrijding van mieren buitenshuis is de ECO-Mierendood van Luxan een duurzame maar vooral effectieve oplossing voor al uw mierenoverlast.

Het middel komt in de vorm van korrels en kan in het beste gebruikt worden door het direct op het nest aan te brengen. De korrels zijn droog uit te gieten uit de verpakking, of in water op te lossen en daarna over het nest te verspreiden.

Het bestrijden van mieren werkt het beste in de vroege ochtend of juist na zonsondergang. Dit komt omdat alle mieren op dat moment in het nest zitten.

Met MierenSpray, onder druk van zuivere lucht, worden de werksters direct aangepakt. Dit betekent, dat de mieren die in het nest blijven geen voedsel meer krijgen. Met de handige spuitmond kan de mierenspray direct in het mierennest gespoten worden. De MierenSpray heeft een lange nawerking in het nest. Effectief en snel een oplossing voor uw mierenprobleem.

Tevens is de mierenspray een goed alternatief voor de mieren lokdoosjes.

Mieren, wat zijn het precies?

Mieren zijn insecten in de familie van de wespachtige. Voor alle mieren geld dat ze bestaan uit 3 duidelijk te onderscheiden lichaamsdelen. Dit is zijn de kop, het borststuk en het achterlijf. Een mier heeft 2 voelsprieten en 6 poten. Alleen al in Nederland komen meer dan 70 soorten mieren voor. Wereldwijd zelfs rond de 20.000 soorten. De meeste soorten mieren in Nederland hebben een zwarte kleur. Daarnaast zijn er ook rode en bruinkleurige mieren te vinden.

Mieren leven in kolonies van soms wel miljoenen mieren bij elkaar. Per kolonie is er één koningin die voortdurend eitjes legt. Verder bestaat een mierenkolonie uit werkers die allemaal een functie hebben. Werkers leven tot ongeveer 60 dagen terwijl een koningin wel 20 jaar oud kan worden.

Wat zijn de risico’s van mierenoverlast?

Wat zijn de risico’s van mierenoverlast?

Mieren kunnen zowel binnen als buitenshuis grote schade aanrichten als ze hun gang kunnen gaan. Mieren zijn nooit alleen en één mier kan bij het aantreffen van voedsel of nestelmogelijkheden de rest van de kolonie aantrekken doormiddel van feromonen.

U zult mierenoverlast het snelste aantreffen op plekken in huis waar voedsel te vinden is, zoals de keuken, bijkeuken of voorraadkast. Voedsel waar mieren aan hebben gezeten kunt u het beste niet meer gebruiken. Dit komt omdat er schadelijke bacteriën kunnen worden overgedragen. Hier kunt u ernstige voedselvergiftiging van oplopen. Voor horeca bedrijven kan een mierenplaag ervoor zorgen dat een hele voedselvoorraad moet worden weggegooid. Een snelle en gerichte oplossing is dus essentieel voor het voorkomen van dit soort schade.

Ook kunnen mieren behoorlijke schade aanbrengen aan constructies van huizen en gebouwen. Mierennesten bestaan uit vele tunnels en gaten in de grond. Als deze onder de fundering van gebouwen of andere dragende constructies zitten, dan kunnen deze hier ernstig door worden verzwakt. Daarnaast kan het funest zijn voor tegel/straatwerk of uw tuinmeubelen.

Mollenverdrijver

Isotronic Veldmuis- en Molverdrijver op Zonne-Energie 1250M2

Veldmuis en Mollenverdrijver op zonne-energie

Mobiele dierenverjager voor buiten met batterijen. Verjaagt dieren zoals slangen, gravende dieren en mieren. Overal inzetbaar – chemicaliënvrij! Ideaal voor buiten (plantages, golfterreinen, tuinen, hotels, woonwijken).Effective range 1250 m².

https://www.bol.com/nl/nl/s/?searchtext=kerstverli“>mollenval is een humane oplossing voor het bestrijden van mollen. U dient de buis in de molshoop te begraven. De mol verstopt zicht in de buis en kan zichzelf niet meer uit de buis redden, waarna u deze in de natuur vrij kunt laten. Materiaal: kunststof. Formaat diameter: 5,5 cm, lengte: 25 cm. Ongediertebestrijding/ongediertewering anti mollen knaagdiervrij artikelen mollenvallen/mollenklemmen. Diervriendelijke mollenverjager mollenkoker.

https://www.bol.com/nl/nl/s/?searchtext=kerstverli“>natuurlijke geur verstoord wordt. Mollen-Vrij is samengesteld met 100 % natuurlijke producten op basis van plantenmateriaal met sterke en specifieke afwerende en langwerkende geuren. Mollen worden gedurende 3 à 4 maanden verdreven uit de behandelde zones. Dosering: 600 g strooigranulaat is goed voor 100 m².

https://www.bol.com/nl/nl/s/?searchtext=kerstverli“>Mollen hebben een zeer gevoelig reukorgaan en vermijden plaatsen waar hun natuurlijke geur wordt verstoord.

Vergelijkbare berichten