5 Betaalbare koelvesten voor hond (beveilig je hond tegen hitte)

Wanneer het warme weer aanbreekt en je samen met je trouwe viervoeter op avontuur gaat, is het essentieel om ervoor te zorgen dat je hond comfortabel en veilig blijft. Een koelvest voor honden biedt een effectieve oplossing om oververhitting te voorkomen tijdens buitenactiviteiten, zoals wandelen. In deze blog bespreken we de voordelen van het gebruik van een koelvest voor zowel kleine als grote honden, en waarom het een must-have accessoire is tijdens warme wandelingen.

Een koelvest voor honden is speciaal ontworpen om te helpen bij het reguleren van de lichaamstemperatuur van je harige metgezel. Het vest is gemaakt van ademende materialen die overtollige warmte absorberen en verdampen, waardoor de hond afkoelt. Dit is vooral belangrijk voor honden met een dikke vacht of brachycefale rassen die gevoeliger zijn voor oververhitting.

Tijdens het wandelen kan je hond snel oververhit raken, wat kan leiden tot uitdroging, hitte-uitputting of zelfs een hitteberoerte. Een koelvest helpt de lichaamstemperatuur van je hond op een veilig niveau te houden, waardoor het risico op hittegerelateerde problemen wordt verminderd. Het biedt verlichting en comfort, vooral op hete zomerdagen of bij intensieve activiteiten.

Om je een goed beeld te geven van deze koelvest voor de hond heb ik ook een link van Bol.com geplaatst. Deze link geeft extra informatie en via de link kan je eenvoudig en snel bestellen.

Wil je weten welke maat je hond nodig heb, klik hier

Honden Koelvest – Cool vest – PVA – blauw – Maat: L – Ø 85 cm

Dit koelvest houdt uw hond koel tijdens warme dagen. Dompel het vest in koel water, wring hem uit en hij koelt de borst van uw hond. Het koelvest altijd bewaren in het meegeleverde hoesje om uitdroging te voorkomen.

POPETPOP koelvest voor honden – reflecterend koelservies voor kleine middelgrote en grote honden voor activiteiten buiten, wandelen, training, Small, oranje
  • Ruglengte: 34 cm 
  • Borstomvang: 55 cm 
  • Halsmaat: 37 cm 
  • Reflecterend 
  • Sluiting met Schuifsluiting

POPETPOP hondenkoelvest perfect voor buiten en warm weer. Bij weinig licht is het reflecterende artikel zichtbaar, meer veiligheid. Het is eenvoudig te plaatsen en comfortabel voor je kleine hond.

Weet je

Bij het kiezen van een koelvest voor je hond is het belangrijk om te investeren in een veilig en duurzaam ontwerp. Kies voor een vest dat gemaakt is van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen krassen en scheuren.

Easy Life Honden Koelvest – Cooling vest voor Honden – Verkoeling voor Hond – Zwemvest voor Hond – Maat S

Op zoek naar verkoeling voor uw hond? Dit koelvest voor honden van Easy Life zorgt voor een effectieve koeling op een veilig manier, omdat het een natuurlijke afkoelingsproces van ons lichaam naboots. Het koelvest van Easy Life minimaliseert de lichaamswarmte van het dier, en biedt comfort zelfs onder de warmste omstandigheden.
Perfect voor de zomerse dagen of een lange wandeling op het strand of in het bos.

Hoe werkt het koelvest van Easy Life? Week het vest in koud water en knijp het water eruit, het vest is klaar om aan te doen! Zodra het koele water verdampt ontstaat er een verkoelende reactie waardoor uw hond langer koel blijft.

De driedimensionale mesh-stof van het vest zorgt voor directe luchtstroom waardoor vocht uit de koellaag verdampt. De cooling wrap is ontworpen om de delen van het lichaam van de hond te bedekken die de koeling bevorderen, namelijk de borst en grote bloedvaten en longen. Naarmate de circulatie plaats vindt, verspreidt het verkoelende effect van het vest zich door het hele lichaam.


Voordelen:

  • Zorgt voor verkoeling van uw hond
  • Eenvoudig in gebruik
  • Eenvoudige sluiting & perfect zitcomfort
  • In meerdere maten verkrijgbaar


Maat indicatie:

Let op: Dit is een maat S
Borstbreedte: 45-51 CM
Nek dikte: 33-37 CM
Rug lengte: 28 CM


100% tevredenheidsgarantie!
Wij geloven in de kwaliteit van onze producten en streven ernaar iedereen optimaal te kunnen helpen. Ben je niet tevreden met jouw aankoop? Stuur ons een bericht, dan zoeken we samen naar een gepaste oplossing.

Hurtta Cooling Wrap – Koelvest voor honden – Kleur: Aquamarine – Maat: 40-50 cm ( diverse maten )

Op zoek naar verkoeling voor uw hond? Deze Hurrta Cooling Warp in de kleur Aquamarine zorgt voor effectieve koeling op een veilige manier omdat een natuurlijke afkoelingsproces van ons lichaam naboots. Het vest minimaliseert de lichaamswarmte en biedt comfort, zelf onder de warmste omstandigheden.

Hoe werkt het koelvest? Week het vest in koud water, knijp het water eruit en het vest is klaar om aan te doen.

Zodra het koele water verdampt ontstaat er een verkoelende reactie waardoor uw hond langer koel blijft. De driedimensionale mesh-stof van het vest zorgt voor directe luchtstroom waardoor vocht uit de koellaag verdampt.

De cooling wrap is ontworpen om de delen van het lichaam van de hond te bedekken die de koeling bevorderen, namelijk de borst en grote bloedvaten en longen. Naarmate de circulatie plaats vindt, verspreidt het verkoelende effect van het vest zich door het hele lichaam. Waardoor het kledingstuk alleen het grootste deel van het lichaam hoeft te bedekken voor het gewenste effect.

Verkrijgbaar in diverse maten.

Croci – Koelend Harnas voor Honden – Koelvest – 60X30 cm

Verkoelend honden harnas gemaakt vannylon met ademende mesh delen. Bevat gelzakjes om in de koeling te leggen om daarna in het tuigje te steken voor het genereren van thermische verlichting voor de hond.

Vergelijkbare berichten