7 Veiligste trampolines


Ja, een trampoline kan een geweldig cadeau zijn voor kinderen tijdens de feestdagen. Het is een leuke en actieve vorm van buitenplezier die kinderen in staat stelt om energie te verbranden, plezier te hebben en tegelijkertijd hun motorische vaardigheden te ontwikkelen. Hier zijn enkele redenen waarom een trampoline een leuk cadeau kan zijn:

Actief en gezond: Trampolinespringen is een leuke manier om kinderen te laten bewegen en actief te zijn. Het helpt bij het opbouwen van spierkracht, balans en coördinatie. Bovendien is het een geweldige manier om kinderen weg te houden van schermen en ze naar buiten te lokken.

Sociale interactie: Een trampoline kan kinderen samenbrengen en sociale interactie stimuleren. Het nodigt uit tot gezamenlijk spelen en delen van plezier met vrienden en broers/zussen.

Verbetert het evenwicht en de coördinatie: Trampolinespringen helpt bij het ontwikkelen van het evenwichtsgevoel en de coördinatie van kinderen. Het draagt bij aan de ontwikkeling van hun motorische vaardigheden, zoals sprongkracht, timing en lichaamsbeheersing.

Entertainment thuis: Met een trampoline in de achtertuin hebben kinderen altijd een leuke vorm van entertainment binnen handbereik. Het is niet nodig om ergens naartoe te gaan om te genieten van springplezier, wat handig kan zijn, vooral tijdens vakanties en vrije dagen.

Veilig

De meeste ongelukken met trampolines gebeuren wanneer je ervan af valt. Dit kan simpel voorkomen worden door een veiligheidsnet waar de AMIGO Basic uiteraard over beschikt. Het net blijft op spanning door zes gebogen netbuizen en een breukvaste netstang.

De ronding in deze constructie zorgt er voor dat de buizen niet of nauwelijks geraakt worden. Gebeurd dit wel? Geen paniek, de buizen zijn voorzien van een zachte beschermlaag. Daarnaast worden eveneens de veren afgedekt door een betrouwbare beschermrand. De ingang van het net is afsluitbaar met een rits, waardoor je ook op dit punt opgevangen wordt bij een eventuele lancering.

Om je een goed beeld te geven van deze trampoline heb ik ook een link van Bol.com geplaatst. Deze link geeft extra informatie en via de link kan je eenvoudig en snel bestellen.

AMIGO trampoline Basic – Met Veiligheidsnet En Ladder – 244 cm – Zwart

Benieuwd wat er schuil gaat achter de AMIGO Basic? Het type zegt het al, de Basic is hét basis instapmodel uit ons assortiment. Door de ronde vorm en de compacte maat van deze 8ft trampoline is hij perfect voor een kleine tuin (buitendiameter 244 centimeter). De Basic verschilt op verschillende punten van de AMIGO Deluxe.

De Basic trampoline van AMIGO is voorzien van een zeer robuust geraamte. Het frame is vervaardigd uit dubbel gegalvaniseerd staal, wat wil zeggen dat de buitenkant én de binnenkant van de buizen beschermd zijn tegen roest en corrosie. Deze duurzaamheid zet voort in de UV bestendige materialen van het springvlak en het veiligheidsnet. Hoe mee veren hoe beter.. Dankzij de 48 stuks krachtige veren beleef je een verbazingwekkende springervaring!

VirtuFit Trampoline met Veiligheidsnet – 183 cm

Op zoek naar een trampoline voor het hele gezin? Dan is de VirtuFit Trampoline met Veiligheidsnet een perfecte keuze! Deze trampoline is geschikt voor jong en oud en wordt compleet geleverd met veiligheidsnet, beschermrand en trapje.

Het gegalvaniseerde stalen frame en de PVC veiligheidsrand zorgen voor extra stabiliteit en demping bij een verkeerde sprong. Springen op deze trampoline is niet alleen leuk, maar ook een effectieve manier om calorieën te verbranden en je conditie te verbeteren

 Geschikt voor kinderen én volwassenen

Inclusief veiligheidsnet, beschermrand en trapje

Sterk en weersbestendig

 Uitbreidbaar met accessoires

Veilig en duurzaam

Bij VirtuFit staat kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom ontvang je bij aanschaf van de VirtuFit Trampoline met Veiligheidsnet 2 jaar lang garantie. Zo ben je al deze tijd verzekerd van goed een functionerende trampoline!

Trampolinespringen is zowel leuk als efficiënt. Het is perfect voor het verbeteren van je conditie en het verbranden van calorieën. Voor kinderen zullen de effecten waarschijnlijk niet opwegen tegen het plezier. Trampoline springen is bij de meeste kinderen namelijk een heerlijke manier om lol te hebben en energie kwijt te raken.

Bij de VirtuFit Trampoline hoef jij je geen zorgen te maken over de veiligheid. Deze trampoline wordt namelijk geleverd inclusief veiligheidsnet, dat eenvoudig te bevestigen en te verwijderen is. Het net heeft een hoogte van 165 cm en bedekt de volledige omtrek van de trampoline, waardoor het bijna onmogelijk is om er vanaf te vallen.

Aan de voorzijde is het net voorzien van een groene dubbelzijdige rits, waardoor je gemakkelijk via het trapje op de trampoline kunt stappen. Daarnaast zorgt de PVC veiligheidsrand met padding voor extra demping bij een val of verkeerde sprong.

Ook het frame van de VirtuFit Trampoline is gemaakt van sterk materiaal dat bestand is tegen alle weersomstandigheden. Het frame bestaat uit gegalvaniseerde stalen buizen met een diameter van 38 mm en een staaldikte van 1,2 mm. De gegalvaniseerde veren en zwarte poedercoating zorgen ervoor dat de trampoline veilig is voor roest en corrosie. Zo kun jij altijd veilig en met plezier blijven springen.

Om een zo veilig mogelijke spring ervaring te garanderen, zijn alle VirtuFit trampolines uitgebreid getest en gekeurd. De trampolines zijn volgens Europese richtlijnen gekeurd en voldoen aan de volgende testscriteria:

Het Nederlandse fitnessmerk VirtuFit staat garant voor uitstekende kwaliteit. De fitnessapparaten, fitnessartikelen en trampolines zijn vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen en daarnaast is er veel aandacht besteedt aan gebruikersgemak, design en uitgebreide functionaliteiten. VirtuFit stelt veiligheid voorop. Alle trampolines voldoen daarom aan strenge Europese veiligheidseisen en zijn voorzien van een CE keurmerk.

AXI Boston Trampoline met veiligheidsnet Ø 244 cm Groen – Inground – Onground op palen – Rond 8ft

Maak de vetste spreidsprong en hele draaien in je eigen achtertuin op de AXI Boston trampoline! Heb je een tomeloze energie? Spring zo hard en hoog als je kan en leef je uit in de meest ingewikkelde trampoline tricks. Als je vrienden en vriendinnen langskomen, kunnen jullie elkaar uitdagen wie de mooiste sprongen kan maken. Jong én oud kan zich urenlang buiten vermaken op deze grote 8ft trampoline met veiligheidsnet en een doorsnede van 244 cm.

Verander je tuin in een trampolinepark met de kwalitatieve Boston trampolines van het merk AXI. De Boston trampoline staat bovengronds op poten, maar is ook inground te plaatsen. Bij de montage in de grond komt de trampoline maar een klein stukje boven het maaiveld uit en is daardoor makkelijk te betreden.

Door het ingraven van de ronde AXI trampoline past deze mooi in iedere tuin. Boston trampolines zijn bestand tegen verschillende weersinvloeden en kunnen hierdoor het hele jaar buiten blijven staan.

De Boston trampoline is van uitstekende kwaliteit door het gebruik van stevige materialen, zoals gegalvaniseerd staal. Het trampolinedoek wordt gespannen met 40 dubbele conische veren. Dit zorgt ervoor dat de springkracht goed verdeeld is over de gehele veer, zodat het doek goed gespannen blijft.

Daarnaast is de trampoline rondom uitgerust met een zwart veiligheidsnet, waarbij de ingang afsluitbaar is met een rits. Hierdoor kan je veilig toffe sprongen oefenen en bij een missprong maak je altijd een zachte landing. De Boston trampoline geeft je 100% springplezier!

Bovengronds op poten én inground
Op poten bovengronds of inground, deze Boston trampoline kan het allemaal. Naast een hoog frame heb je namelijk ook de mogelijkheid om de trampoline op een laag frame (inground) te gebruiken. Zo kan je achteraf alsnog beslissen om je trampoline inground in te graven! Voor het inground gebruik ontvang je natuurlijk ook een gratis framenet zodat de onderkant netjes afgeschermd kan worden.

Duurzaam
Deze stevige en hoogwaardige trampoline heeft een frame met gegalvaniseerde poten en is daardoor goed beschermd tegen krassen, weersinvloeden en roest. De 40 krachtige dubbel conische veren zijn gegalvaniseerd voor maximale bescherming en duurzaamheid.

Afmetingen
De AXI Boston Trampoline heeft een totale hoogte van 212 cm bij gebruik op poten en 172 cm bij gebruik als inground trampoline. De trampoline heeft een doorsnede van 244 cm (8ft). Met een binnenmaat van ca. 202 cm heb je voldoende ruimte om heerlijk te springen.

Veiligheid
De sterke palen met EPE bescherming zorgen ervoor dat het veiligheidsnet stevig omhooggehouden wordt en hiermee komt het net op een hoogte van 150 cm. Hierdoor kan je niet van de trampoline vallen. In tegenstelling tot vele andere trampolines is het veiligheidsnet van de Boston voorzien van een extra PVC versteviging aan de bovenzijde zodat deze nog stabieler is.

Het net dient aan de binnenzijde van de beschermrand gemonteerd te worden, zodat je niet tussen de veren kan komen. De beschermrand is gevuld met een luxe EPE vulling die beter beschermt tegen een val.

EXIT Silhouette trampoline 153x214cm – zwart

De EXIT Silhouette trampoline op poten is een rechthoekige trampoline. Het veiligheidsnet, dat standaard wordt meegeleverd met de trampoline op poten, is voorzien van gebogen staanders zodat het net strakgespannen staat.

De hoogwaardige beschermrand dekt de gegalvaniseerde veren volledig af en is voorzien van een speciaal ontwikkeld voetbeschermingssysteem, zodat je voet niet tussen de veren kan komen. De stevige veren staan garant voor goede sprongkracht. Het frame van de Silhouette trampoline is gegalvaniseerd en gepoedercoat zodat roest geen kans maakt.

Op de rechthoekige EXIT Silhouette trampolines beleef je eindeloos veel springplezier!

Salta Combo – Trampoline met veiligheidsnet – 214 x 153 cm – Zwart

De Salta Combo met veiligheidsnet heeft een afmeting van 214 x 153 cm en biedt een uitstekende balans tussen veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. De trampoline met zwarte veiligheidsrand biedt uren speelplezier!

De perfecte combinatie
De combinatie van het robuuste, gegalvaniseerde frame met de fraai afgewerkte materialen in de veiligheidsrand en het veiligheidsnet, resulteert in een sterke en stabiele trampoline.

Het veiligheidsnet dat bij de Combo geleverd wordt is een fijnmazig net met ritssluiting. Aangezien het net aan de buitenkant van de trampoline bevestigd wordt, wordt de ruimte in de trampoline optimaal benut. Door het grote springoppervlak, met een afmeting van 146 x 85 cm, kunnen kinderen veilig springen.

Krachtig en robuust
De goudkleurige veren van 165 mm van de Salta Combo zijn dubbel conisch dat leidt tot een uitstekend springresultaat. Overigens zijn de veren gegalvaniseerd met een laag zink tegen roestvorming. De Salta Combo is uitgevoerd met een extra dikke en brede veiligheidsrand welke voorzien is van een lange rok. Met zijn robuuste uitstraling wil je deze trampoline zeker in je tuin hebben staan!

Kenmerken:
Sterk veiligheidsnet met ritssluiting;
Veiligheidsnet is bevestigd aan de buitenzijde van de trampoline voor optimale ruimte binnen de trampoline;

De trampoline heeft een zwarte veiligheidsrand;
Lange conische veren voor uitstekend springcomfort;
Klassieke uitstraling.

Specificaties:
Keurmerk: TÜV, CE/EN71

Salta Premium Black Edition – Trampoline – Inclusief veiligheidsnet, ladder, afdekhoes en verankeringsset – 305 x 214 cm – Zwart

De Salta Premium Black Edition behoort tot één van de populairste trampolines in de markt. Met zijn elegante en moderne vormgeving is de Premium Black Edition 305 x 214 cm een echte eyecatcher in je tuin!

Premium kwaliteit
De Salta Premium Black Edition ziet er niet alleen chic en elegant uit, maar is ook gecreëerd met hoogwaardige materialen. De trampoline is uitgerust met een sterk en stabiel frame welke dubbelzijdig is gegalvaniseerd en gepoedercoat aan de buitenkant. Je bent hierdoor verzekerd van een duurzaam frame.

De uitstekende springbeleving
De goudkleurige 185 mm lange veren zijn conisch van vorm zodat je fantastische sprongen kan maken en zacht kan landen. Een geweldige springervaring! Om de veren goed te bedekken is de Premium Black Edition voorzien van een weersbestendige veiligheidsrand met extra lange rok van 13 cm.

Het fijnmazige net wordt strak gespannen door de stevige palen die worden beschermd door schuimstof omhulsels. Zo vangt het veiligheidsnet je altijd veilig op.

Inclusief ladder, afdekhoes en verankeringsset
Deze special edition van Salta biedt extra accessoires; een ladder van sterk gegalvaniseerd staal om de trampoline veilig te kunnen betreden, een afdekhoes van hoogwaardig EPE materiaal en een verankeringsset om de trampoline te beschermen tegen vele weersinvloeden.

Keurmerk: TÜV, CE/EN71

BERG Trampoline Ultim Elite 500 + Safety Net DLX XL

De Trampoline – BERG Ultim Elite Regular – 300 x 500 cm – Zwart is kwalitatief de beste trampoline van BERG. Op deze kwalitatief uitstekende trampoline kan langdurig en veilig op gesprongen kan worden. De trampoline heeft een afmeting van 500 x 300 cm en is super gebruiksvriendelijk.

De rechthoekige trampoline van BERG is te belasten met een maximaal gewicht van 120 kg. De beschermrand van de Ultim Elite Regular – 300 x 500 cm – Zwart maakt het trampolinespringen uiterst veilig en wordt geleverd in de kleur Zwart. BERG staat bekend vanwege het ontwerpen en produceren van hoogwaardige trampolines voor een vriendelijke prijs.

De kinderen kunnen heerlijk over de hele lengte springen op een rechthoekige trampoline. Bovendien zijn sprongen die op een rechthoekige trampoline beter controleerbaar. Bij Olympische topsport wordt om die reden ook rechthoekige trampolines gebruikt. Door de vorm past de Ultim Favorit trampoline bijna in iedere tuin.

Als je liever geen gat in je tuin graaft om hier een trampoline in te verwerken, raden wij aan om te kiezen voor een trampoline op poten. Trampolines op poten zijn eenvoudig op te bouwen, maar ook makkelijk te verplaatsen of af te breken.

Hierdoor kun je ervoor kiezen om in de herfst- en winterperiode tijdelijk je trampoline af te breken of op te bergen. Zo weet je zeker dat je de trampoline in de lente en zomer weer probleemloos kunt gebruiken.

De Ultim Elite Regular – 300 x 500 cm – Zwart van BERG wordt geroemd vanwege de combinatie van de TwinSpring Gold veren en het AirFlow springdoek. De TwinSpring Gold veren zijn langer en soepeler dan reguliere trampolineveren. Omdat ze schuin in de trampoline staan wordt de springoppervlakte niet kleiner. Het AirFlow springdoek laat 50% meer lucht door, waardoor het springcomfort sterk wordt verbeterd. De springmat is gemaakt van Polypropyleen.

Het frame is gemaakt van Staal en vervolgens bedekt met een zinklaag en poedercoating. Zo blijft het frame jarenlang in uitstekende staat. Het frame heeft een diameter van 80 x 140 mm en is hiermee ijzersterk, duurzaam en veilig. De beschermrand bedekt de gehele zijkant van de trampoline en beschermt hiermee zowel de kinderen als de trampolineveren.

Met een dikte van 45 mm en een breedte van 44 mm is deze beschermrand van topkwaliteit. De beschermrand is Zwart van kleur en heeft UV5-bescherming. De foam van de beschermrand is extra beschermd met zowel onder als boven een sterke PVC-laag van 0,5 mm. Zo weet je zeker dat je jarenlang kunt genieten van je trampoline!

Vanwege veiligheidseisen worden trampolines op poten altijd geleverd inclusief veiligheidsnet. Een veiligheidsnet zorgt ervoor dat het vallen van de trampoline is uitgesloten. Bij dit model van BERG wordt het Safety Net Deluxe XL geleverd. Het Safety Net Deluxe XL heeft strakgespannen netmateriaal van topkwaliteit en is 22% hoger dan een regulier veiligheidsnet.

De palen en de bovenrand van het veiligheidsnet zijn erg sterk en stevig. Door middel van de zelfsluitende in- en uitgang is de trampoline te betreden. Wanneer het veiligheidsnet gemonteerd is heeft de trampoline een hoogte van 315 cm.

Vergelijkbare berichten