6 veiligste wielklemmen voor de aanhanger

De wielklem is niet alleen te gebruiken tegen diefstal van je caravan, camper of aanhanger, maar ook diefstal van je auto kun je met dit wielslot voorkomen. De wielklem wordt steeds vaker gebruikt en is ideaal wanneer je jouw auto voor lange of korte tijd wilt beveiligen.

Om je een goed beeld te geven van deze wielklem voor aanhanger heb ik ook een link van Bol.com geplaatst. Deze link geeft extra informatie en via de link kan je eenvoudig en snel bestellen.

Wielklem slot – Auto / Aanhanger beveiliging

Stevige wielklem, te gebruiken voor velgen van 13 inch, 14 inch, 15 inch, 16 inch en 17 inch. Dit zijn standaard maten voor caravan, campers, aanhangers en alles wat je achter je auto plaatst.Stevig wielklem slot

De wielklem is niet alleen te gebruiken tegen diefstal van je caravan, camper of aanhanger, maar ook diefstal van je auto kun je met dit wielslot voorkomen. De wielklem wordt steeds vaker gebruikt en is ideaal wanneer je jouw auto voor lange of korte tijd wilt beveiligen.

Diefstal van je auto, aanhanger, caravan of camper wordt in ieder geval een stuk lastiger, omdat het wiel niet meer vrij kan ronddraaien.

Wielslot montage

Klap de gele stangen haaks uit en plaats deze om de autoband met de steun op de grond. Zorg dat het slot ter hoogte van het midden van je velg plaatsvindt. Houdt de ronde plaat tussen de velg en het slot zodat het slot tussen de twee haken op de ronde plaat valt. Deze ronde plaat dient ten eerste als verbindingsstuk tussen de stangen rondom de band en ten tweede als bescherming voor je velg.

Plaats de zilveren stang om de band heen en schuif de stang (door de haken van de ronde schijf heen) door het slot. De wielklem kan nu opslot gezet worden door het slot in te duwen.

Kenmerken auto en aanhanger wielklem

+ Inclusief: 2 sleutels en montage materiaal
+ Inchmaat: 13 tot 17 inch
+ Maximale bandenbreedte: 215 mm
+ Beschermt je auto of aanhanger tegen diefstal

 Bestaat uit meerdere losse onderdelen

Fullstop Security Nemesis Ultra SCM wielslot / wielklem voor caravan en aanhanger

Fullstop security Nemesis Ultra

Het gepatenteerde ontwerp zorgt ervoor dat het wiel geen enkele kant meer op kan. De bijgeleverde wielbout is geschikt voor het gebruik op caravans en trailers. Let op de ultra is niet voor auto’s of campers. De Nemesis Ultra is super licht in gewicht en door het compacte ontwerp zeer makkelijk op te bergen. De Nemesis Ultra kan binnen enkele seconden geinstalleerd worden met maar één hand. Een perfect product voor zowel veiligheid als in gebruik.

SCM
Dit model van Fullstop security is SCM goed gekeurd. Bij aankoop van een goedgekeurd SCM model leveren wij altijd een goedkeuringssticker mee. Zo weet u zeker dat u het met de verzekering helemaal in orde kan maken.

Technische specificaties
– Product: FNU200
– Gewicht: 3.25kg
– Breedte: 150mm
– Hoogte: 270mm
– Diepte: 430mm
– Opslag tas: Ja
– Sleutels: 2
– Voorkomt verwijderen wiel: Ja
– Voorkomt draaien wiel: Ja
– Bevestiging: Door het wiel
– Geschikt voor: Aluminium/Stalen velgen
– Wiel bout maat- 12mm x 1.5mm

Leveringsomvang
– Nemesis ultra
– opbergtas
– SCM keurmerk
– 2x sleutel
– 2x velgenbout (1 van 2 te gebruiken)
– afdekdop
– afstandshouders
– inbussleutel
– handleiding

Universeel Wielklem Met Slot – Anti-Diefstal Parkeerklem Beveiliging – Verstelbaar Wielslot Voor Auto/Aanganger/Caravan – Met PP Mantel Tegen Wiel Beschading – Geel

Bezorgd dat uw geliefde auto buitenshuis wordt gestolen door dieven? Of gaat u een lange reis maken en kunt u lange tijd niet voor uw auto zorgen? Dit antidiefstalwielslot is ideaak om uw voertuig tegen diefstal te beschermen. Dit antidiefstalslot is gemakkelijk in gebruik en garandeert een hoge mate van diefstalbeveiliging. Hij is zeer eenvoudig te monteren en door zijn verstelbaarheid geschikt voor diverse banden met een diameter van 47-67 cm.

Omschrijving:
✓ Geschikt voor auto, caravan, motor, aanhanger etc.
✓ 16-voudig verstelbaar voor wielen met een diameter van 47-67cm
✓ Het slot met 2 sleutels zorgt voor een hoog veiligheidsniveau
✓ Hoogwaardig stalen frame met poedercoating voor robuust en permanent gebruik
✓ Zachte PP-hoes op de stalen schijf voorkomt beschadiging van de wielen

Technische specificaties:
✓ Materiaal: staal (Q195), PP
✓ Kleur: geel
✓ Totale afmetingen: 79,5 L x 38,5 B x 26 H cm
✓ Min. Afmeting: 60L x 38,5W x 26H cm
✓ Afstand tussen de gaten: 1,5 cm

Leveringsomvang:
✓ 1 x wielklemslot
✓ 2 x sleutels
✓ 1 x installatiehandleiding

Inavalblokkering, wielklem voor aanhanger, parkeerklauw, diefstalbeveiliging, bandenklem met 3 sleutels, universeel voor auto, camper en motorfiets, diefstalbeveiliging HMCWAT5755
  • Goede veiligheid: de wielklem wikkelt zich veilig om het wiel en voorkomt diefstalpogingen, slepen of rommel met het voertuig. Geschikt voor auto’s, bestelwagens of zelfs vrachtwagens.
  • 3 sleutels: de parkeerklauw bevat 3 sleutels voor je gemak. Als je legt, los of breekt heb je altijd een snavel aanwezig.
  • Veelzijdige toepassing: de startblokkering is door zijn heldere en opvallende rode en gele kleuren zeer goed zichtbaar. Past op de meeste voertuigen, waaronder: auto’s, trucks, motorfietsen, ATV’s RV’s Small Aircraft Boat Trailer Scooter en nog veel meer.
  • Hoogwaardige kwaliteit: de bandenklem is gemaakt van hoogwaardig ijzer om je de sterkste, meest duurzame en duurzame bandenklem aan te bieden. Het handvat is zacht gecoat, zodat het comfortabel is om te dragen. De klem heeft een pvc-coating, zodat ze de velgen niet krassen of beschadigen.
  • Eenvoudig te gebruiken: de bandenklem is eenvoudig voor ons en een eenvoudige en comfortabele installatie. Geen installatie nodig. Gewoon aan je fiets hangen, de sleutels steken en rustig weggaan en weten dat je voertuig weer veilig is.

Vergelijkbare berichten