|

5 Beste waterfilters. Wees voorbereid op onverwachte noodsituaties?

Het drinkwater van Nederland is een van de beste in de Wereld, maar het kan zijn door welke omstandigheden dan ook het drinkwater bij ons iets gebeurd, waar we ons niet hebben voorbereid, dan is een goede waterfilters misschien een uitkomst.

Veilig schoon water drinken

Voor mensen die graag in de natuur zijn en waar niet altijd schoon water aanwezig is, is dit wel een uitkomst. En voor de prijs hoef je het niet te laten.

Om je een goed beeld te geven van deze waterfilters heb ik ook een link van Bol.com plaatst. Deze link geeft extra informatie over de waterfilters Via de link kun je het waterfilter ook eenvoudig en snel bestellen.

Premium Personal Water Filter Straw – Complete set – Waterfilter – Waterfles – Outdoor life – Survival – BPA-vrij – Filtert 1500L

Wil je voorbereid zijn op onverwachte noodsituaties? Hou je van kamperen en lange wandeltochten? Of ga je naar een plek in de wereld waar het lokale drinkwater van slechte kwaliteit en niet betrouwbaar is?

Met de Personal Water Filter Straw zit je nooit meer om schoon water verlegen! De Straw geeft je de mogelijkheid om direct water uit meren, rivieren, plassen, de kraan etc te drinken. Water uit de meest vervuilde zoetwaterbronnen wordt effectief en efficiënt gefilterd.

De bijgeleverde waterzak van 450ml is het nog makkelijker om de filter te gebruiken. Sluit de waterzak eenvoudig aan op de Waterfilter Straw. Met het waterslangetje kun je zelfs op moeilijk toegankelijke plekken water filteren.

De Personal Waterfilter Straw filtert 1500 liter vervuild water en weegt slechts 60 gram

☑️ Verwijdert 99,9999999% van de watergedragen bacteriën, waaronder E. coli en salmonella

☑️ Verwijdert 99,999% watergedragen protozoa, waaronder Giardia en Cryptosporidium

☑️ Verwijdert 99,999% microplastics

Filtert de volgende bacteriën

☑️ Escherichia coli

☑️ Campylobacter

☑️ Vibrio cholerae

☑️ Pseudomonas aeruginosa

☑️ Shigella

☑️ Salmonella

En de volgende parasieten

☑️ Giardia lamblia (“Beaver Fever”)

☑️ Cryptosporidium Parvum

☑️ Entamoeba histolytica

Geen rare bijsmaak of nasmaak

☑️ De Personal Waterfilter Straw gebruikt geen jodiumhoudende of gejodeerde harschemicaliën

Na het gebruik van de Personal Waterfilter Straw doe je een backflush door met het bijgeleverde spuitje in het mondstuk te blazen om het achtergebleven water uit de filter te halen. Als je schoon water in de buurt hebt zuig dan wat water in de filter en spoel het weer terug. Vervolgens een paar keer schudden en beide uiteinden opengeklapt bij kamertemperatuur aan de lucht laten drogen.

Fllterwell Waterfilter – Survival – Zuiver & schoon drinkwater – Lichtgewicht – Water Filter – Outdoor – Hiking & Wandelen

Overal en altijd toegang tot veilig drinkwater? Met de Filterwell Waterfilter filter je eenvoudig water uit de natuur en zet deze direct om in schoon en veilig drinkwater.

Pluspunten:
+ Direct schoon drinkwater uit de natuur,
+ Compact op te bergen,
+ Lichtgewicht,
+ Past op bijna iedere (water)fles.

Deze lichtgewicht waterfilter is een musthave bij een noodsituatie of outdoor activiteit waarbij je enige tijd afgesloten bent van schoon drinkwater. Verder past deze waterfilter bijna op iedere fles en is daarmee zeer flexibel te gebruiken.

Weten waarom de waterfilter van Filterwell® dé bestseller is?
Het hoogwaardige micron hollow-fiber membraan en de antibacteriële carbon-fiber combinatie van deze filter verwijdert maar liefst 99,99999% van alle bacteriën, aroma’s, chloor, organisch materiaal en zware metalen.

Daarmee behaalt de Filterwell waterfilter een zéér nauwkeurig filterresultaat, waarop je kan vertrouwen! Met deze waterfilter ben je dus verzekerd van voldoende schoon drinkwater op ieder moment. Alles wat je nodig hebt is een waterbron in de natuur!

Alle voordelen op een rij!

Zelf je water filteren waar je ook bent.
Filtert minimaal 4000 liter!
Filtert maar liefst 99,99999% van alle bacteriën.
Hoogwaardige micron hollow fiber membraan en antibacteriële carbon fiber combinatie, voor het meest nauwkeurige filterresultaat.

Klein, compact en lichtgewicht.
Past op bijna iedere (water)fles.
Eenvoudig te reinigen na gebruik.
Ideaal voor noodsituaties.
Voldoet aan NSF/EPA standaarden.
Nu gratis verzending via bol en 30 dagen niet goed geld terug garantie.
Bestel nu de Filterwell Waterfilter voor het meest nauwkeurige filterresultaat en toegang tot schoon drinkwater gedurende al jouw outdooractiviteiten!

ZeroWater 9 liter Waterfilter met Kraantje – Gratis Waterfilter & TDS meter

Dit waterfiltersysteem maakt het mogelijk om tot wel 99,8% van alle opgeloste vaste stoffen uit je drinkwater te filteren. Alle producten van ZeroWater zijn volledig BPA-vrij en zijn gecertificeerd op het verwijderen van Lood en Chroom.

Wat ontvang je na bestelling?
Bij bestelling van dit product ontvang je de volgende onderdelen:

 • Het ZeroWater 9 Liter filtersysteem van 28 x 24,8 x 50,2 cm groot
 • Een officieel ZeroWater filter
 • Een TDS meter
 • Een Nederlandstalige handleiding voor het filtersysteem en de TDS meter

Hoe werkt het ZeroWater filter?
De ZeroWater filters bestaan uit 5 verschillende lagen. Samen maken zij het mogelijk de TDS waarde (de hoeveelheid opgeloste vaste stoffen) van het water naar 0 te brengen. Hieronder een korte uitleg van de verschillende lagen:

 1. Grof basisfilter – Filtert fijne deeltjes en bezinksel
 2. Foam verdeler – Verdeelt het water gelijkmatig over het filter voor efficiënter gebruik en optimaal filtervermogen
 3. Actief koolstof en oxidatiereductielegering – Filtert diverse verontreinigingen, bijzonder goed op organische stoffen. Vermindert tevens chloor en andere zware metalen en voorkomt schimmelvorming
 4. Ionisatiewisselaar – Negatieve en positieve ionen uitwisselaar haalt vreemde ionen uit de watermoleculen en geeft deze in zuivere staat terug
 5. Ultrafijne zeef en non-woven membraanlagen – Verwijdert ultrafijne deeltjes

Wat filtert een ZeroWater filter?
Het ZeroWater filter maakt het mogelijk om de hoeveelheid opgeloste vaste stoffen in het water naar 0 te brengen. Een paar van de stoffen waar je hierbij aan kan denken zijn:

 • Lood (NSF gecertificeerd) en andere zware metalen
 • Fluoride, Chloor, Glyfosaat en soortgelijke stoffen
 • Kalk en andere zouten en mineralen

Let op dit is geen uitputtende lijst van alle stoffen die gefilterd worden.

Wanneer vervang je het ZeroWater filter?
Het is voor ons niet mogelijk aan te geven na hoeveel dagen een filter vervangen moet worden. Dit ligt namelijk aan een combinatie van de TDS waarde van het te filteren water en de hoeveelheid water welke dagelijks gefilterd wordt. Mocht je een indicatie willen van de TDS metingen in jouw regio neem dan vooral contact met ons op!

Het ZeroWater 9 Liter filtersysteem bestaat uit
Dit systeem bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Een glazen gefilterd water reservoir
 • Een BPA-vrij reservoir voor ongefilterd water
 • Een verchroomde deksel, standaard en tappunt

BELANGRIJKE INFORMATIE

Het is voor ons niet mogelijk aan te geven na hoeveel dagen een filter vervangen moet worden. Dit ligt namelijk aan een combinatie van de TDS waarde van het te filteren water en de hoeveelheid water welke dagelijks gefilterd wordt. Mocht je een indicatie willen van de TDS metingen in jouw regio neem dan vooral contact met ons op!

Ook belangrijk om te weten is dat dit filter niet te gebruiken is met water dat microbiologisch onveilig is of van onbekende kwaliteit zonder adequate ontsmetting. Tenzij anders is vermeld, is gemeentelijk water drinkbaar.

ZeroWater Waterfilter – 4-Pack – Waterkan Vervangingsfilters

Ben jij ook opzoek naar een goed waterfilter? Bijna alle waterleidingen in Nederland en Belgie bevatte giftige stoffen die erg slecht zijn voor je gezondheid en grote gevolgen kunnen hebben.. Wilt u deze gevolgen ook liever voorkomen dan genezen? Check dan onze ZeroWater filters!

ZeroWater filters zijn de enige waterfilterkannen op de markt die door de NSF zijn gecertificeerd op het filteren van lood en chroom. Doordat ZeroWater vijf verschillende filtertechnologieën gebruikt in het filter is het mogelijk om vrijwel alle vervuiling uit het leidingwater te verwijderen. Dit zorgt voor heerlijk zacht water. Dit zachte water word took aangeraden om te gebruiken voor het zetten van de beste kopjes thee lees hieronder waarom dat zo is.

ZeroWater filter werking

De eerste laag filtert kleine deeltjes en bezinksel. Daarna gaat het water door een foam verdeler die ervoor zorgt dat het water gelijkmatig verdeeld wordt zodat het filter efficiënter kan kan filteren.

Het water komt langs een meer-laags actief koolstof en oxidatie reductielegering. Dit filter haalt alle verontreinigingen en organische stoffen uit het water. Ook voorkomt het schimmelvorming en vermindert het chloor en andere zware metalen.

De ionisatie wisselaar haalt de vreemde ionen uit de watermoleculen en geeft deze daarna in zuivere staat weer terug. Allerlaatst komt het water langs een ultrafijne zeef die dan ook de ultrafijne deeltjes verwijdert.

Na al deze filterlagen is het enige wat nog overblijft heerlijk puur water zonder opgeloste stoffen of andere verontreinigingen.

Travel Waterfilter incl. RVS Standaard- Carbon Gravity Waterfilter – Koolstof Waterfilter – 5,6 liter – 2 koolstof filters – Reis Waterfilter – Survival – Waterfilter Outdoor – Waterfilter met NL handleiding

ALTIJD SCHOON DRINKWATER!

Je gaat op reis en je wilt jezelf en jouw reisgenoten van echt schoon en zuiver drinkwater voorzien? Dan is deze Travel Waterfilter de ideale oplossing! Met de zwarte koolstof filterelementen filter je moeiteloos alle ongewenste bestanddelen uit jouw drinkwater, zonder het verlies van waardevolle en heilzame mineralen die je lichaam juist zo hard nodig heeft.

Met een opslagcapaciteit van 5,6 liter leent dit waterfilter zich perfect voor het leveren van schoon drinkwater voor 1-3 personen. Deze Travel versie is zeer compact en makkelijk op en af te bouwen en kan daardoor makkelijk met je mee op pad; kamperend of in de camper/caravan. Maar is natuurlijk ook gewoon THUIS te gebruiken!

Nu met GRATIS RVS – STANDAARD voor het gemakkelijk inschenken van je water!

VOORDELEN
* Altijd schoon drinkwater
* Werkt op zwaartekracht
* Duurzaam
* Makkelijk mee te nemen
* Energiezuinig en milieuvriendelijk
* Makkelijk te reinigen
Met Handleiding

SCHOON DRINKWATER
Dit mooie en compacte waterfilter filtert alle ongewenste bestanddelen uit jouw water zonder het verlies van waardevolle en heilzame mineralen. Denk daarbij aan: virussen, pathogene bacteriën, cysten en parasieten, schadelijke chemicaliën zoals herbiciden, pesticiden, organische oplosmiddelen en schoonmaakmiddelen. Reduceert bovendien nitraten, nitrieten en zware metalen zoals lood, kwik, aluminium en cadmium. Je kan met een gerust hart je water drinken!

ZWAARTEKRACHT EN ENERGIEZUINIG
Het waterfilter functioneert op zwaartekracht, waardoor je geen elektriciteit nodig hebt. De Travel versie zuivert water van natuurlijke bronnen zoals meren, beekjes, stilstaande vijvers en zelfs zwaar verontreinigde waterbronnen. Dus waar je ook naartoe gaat, met een Travel Waterfilter heb je altijd schoon drinkwater voorradig!

DUURZAAM
Dit waterfilter staat bekend als duurzaam. Wat ook niet zo gek is als je bedenkt dat de 2 zwarte waterfilterelementen samen een filteringscapaciteit van 22.000 liter hebben. Bij een doorsnee gebruik van 38 liter water per week, levert één paar waterfilterelementen je meer dan 11,5 jaar zuiver drinkwater op!

Je filtert doorgaans 15 liter per uur met twee filterelementen. De filters zijn gemaakt van een koolstofcomposiet dat hoogwaardige kokosnootkoolstof bevat in combinatie met een mix van andere soorten materiaal. De elementen hebben door hun unieke structuur een uiterst zuiverende functie. De ultrafijne micro-poriën van de elementen verhinderen dat virussen en pathogene bacteriën in jouw drinkwater terecht komen.

DUURZAME BONUS
Met de aanschaf van dit waterfilter neem je niet meer deel aan de wegwerp economie van flessenwater, win-win!

Nog een luxer waterfilter

Drinkfles – 700 ml – Waterfilter – Inclusief 2 filters – Waterzuivering – Waterfles – Outdoor – Kamperen – Survival – Waterzuiveraar

Deze filterfles kan u bij elke stap vergezellen en herinnert u aan een goede hydratatie van het lichaam. Hij is gemaakt van duurzaam plastic, waardoor hij herbruikbaar is. Het is voldoende om de filter elke maand te vervangen om er lang van te kunnen genieten. De set bestaat uit twee originele filters . De filter maakt het water lekkerder, schoner en geschikt voor consumptie. Een filter van kokosnootschalen vervangt wel 300 petflessen van een halve liter!

Deze waterfles is zo goed omdat;
Hij is uitgerust met een unieke, maandelijks vervangbare koolstoffilter (100% natuurlijk filtermedium uit kokosnootschalen)
Gefilterd flessenwater is verstoken van de specifieke smaak van leidingwater
Gebotteld water bevat een onveranderde hoeveelheid natuurlijke mineralen (voornamelijk calcium en magnesium)
Gemaakt zonder het gebruik van het schadelijke Bisfenol A en goedgekeurd voor contact met water op basis van de juiste goedkeuringen.
Dankzij het universele formaat kunt u de fles in een tas of rugzak verstoppen.
Met het resistente rubberen handvat kunt u de fles aan een koord of hanger hangen
Uitgerust met een sportkurk die het uitgieten van water voorkomt
Door flessen te gebruiken geef je om het milieu

Als je besluit zo’n fles te kopen:

geef je om de natuurlijke omgeving
vermindert u de hoeveelheid plastic afval
bespaart u op het kopen van water in flessen

Door zijn eigenschappen wordt de waterfilterfles aanbevolen aan iedereen die altijd en overal schoon en gezond water wil hebben. Naar schatting vervangt 1 koolstoffilter in de filterfles wel 300 halve liter PET-flessen!

Het filter van de fles is gemaakt van kokosnootschalen. De natuurlijke grondstof zorgt voor een effectieve filtratie en verwijdert uit het water

Het filter laat belangrijke mineralen in het water achter die een gunstig effect hebben op de gezondheid. Als gevolg van het filteren krijgen we:

Het natuurlijke koolstoffilter verwijdert uit het water


INSTRUCTIES VOOR HET VERVANGEN VAN HET FILTER IN VIER STAPPEN:
1. Spoel het nieuwe filter onder koud stromend water. Was de andere delen van de fles in water tot 50°C.

De fles mag niet te warm worden en mag niet in de vaatwasser.

2. Vul de fles met koel leidingwater. Plaats het filter erin, schroef het mondstuk erop en schud een paar keer . Het water kan de houtskool een grijze tint geven – dit is een natuurlijk verschijnsel.

Giet het water eruit en spoel de fles om.

3. Vul de fles met vers water en laat de inhoud door het mondstuk lopen. Spoel en herhaal de handeling.

De fles is klaar voor gebruik!

4. Vergeet niet het filter maandelijks te vervangen! Scan de QR-code van de flesverpakking en de herinneringen verschijnen automatisch in de agenda van uw telefoon.

Ga je de natuur in of je wil een overleving complete set hebben, kijk dan op onze outdoorpagina klik hier en je wordt doorverwezen

Vergelijkbare berichten