5 Beste veiligheidsbrillen

Veiligheidsbrillen, ook wel bekend als veiligheidsbril of beschermbril, zijn persoonlijke beschermingsmiddelen die worden gedragen om de ogen te beschermen tegen potentiële deeltjes, deeltjes, deeltjes of impact.

Veiligheidsbrillen worden vaak gebruikt in werkomgevingen waar sprake is van gevaarlijke stoffen, zoals bouwplaatsen, laboratoria, fabrieken en industriële omgevingen. Ze bieden bescherming tegen verschillende risico’s, zoals vliegende deeltjes, splinters, chemische spatten, lasers, stof en ultraviolette (UV) straling.

Hier zijn enkele cruciale kenmerken van veiligheidsbrillen: 1. Impactbestendigheid: Veiligheidsbrillen zijn ontworpen om schokken en impact te verplaatsen. Ze hebben gedeeltelijk versterkte lenzen en een stevig frame om de ogen te beschermen tegen vliegende objecten of objecten die potentieel kunnen worden verward. 2. Lenzen

Naast de deze veiligheidsbrillen vind je ook een link van Bol.com. De link geeft extra informatie over andere veiligheidsbrillen die ook leuk zijn . En ook eenvoudig en snel bestellen via Bol.com

Climax Veiligheidsbril 580-I transparant – Beschermbril – Spatbril – Oogbeschermer

Deze veiligheidsbril is heeft niet alleen een transparante lens maar ook het montuur is transparant. Zo blijft het zicht ten alle tijden goed, zijn je ogen beschermd en heb je bijna niet het gevoel dat je een overzetbril draagt.

De veiligheidsbril biedt bescherming tegen losvliegende materialen tot een snelheid van 45m/s. Denk bijvoorbeeld aan stukjes hout gips of andere materialen die vrij komen bij het slopen van een muur of andere klussen in huis. Maar ook bij werkzaamheden in de tuin zoals het snoeien van de struiken, bomen of heg is deze overzetbril onmisbaar.

Transparante montuur

Het montuur van de veiligheidsbril is zo gemaakt dat deze perfect past over je eigen bril op sterkte. De pootjes van de genormeerde bril zijn geventileerd, de dikte van de lens is 2,5 mm en heeft een extra beschermrand aan de bovenkant.

De beschermbril is speciaal ontworpen om comfortabel te dragen ook bij langdurig gebruik.

Specificaties

 • Optische klasse: 1
 • Mechanische weerstand: F
 • Kleur lens: Transparant
 • Normering: EN 166:2001
Climax Veiligheidsbril Geel 595-A – Beschermbril – Oogbeschermer – Verstelbaar

Deze Climax veiligheidsbril in het geel sluit naadloos aan op je gezicht en beschermd je ogen tijdens het klussen. De stevige bril heeft verstelbare pootjes waardoor iedereen de bril kan dragen.

Met deze oogbeschermer voorkom je eenvoudig dat kleine deeltjes zoals metalen, kunststof deeltjes of ander klusmateriaal in je ogen komt. Ook tijdens andere kluswerkzaamheden zoals frezen, slijpen, boren, zagen en/of schuren. Ga je aan de slag in de tuin, ook tijdens het snoeien van heggen of struiken voorkom je met deze spatbril dat er stukjes hout of snoeisel in je ogen terecht komen.

De beschermbril is speciaal ontworpen om comfortabel te dragen ook bij langdurig gebruik.

Panoramische lens

De veiligheidsbril heeft een gele panoramische polycarbonaat lens waardoor je perfect zicht behoudt tijdens het dragen. De comfortabele neusbrug is netjes in de lens verwerkt zodat dit geen belemmering in het zicht geeft. Het frame van de veiligheidsbril is gemaakt van polyamide en heeft een extra beschermrand aan de bovenkant van de lens.

Specificaties:

 • Optische klasse: 1
 • UV beschermklasse: 2C
 • Mechanische weerstand: F
 • Kleur lens: Geel
 • Verstelbare poten: 4 standen
 • Normering: EN 166:2001, EN 172:1994
Uvex Carbonvision ruimzichtbril

Gemakkelijk en hygiënisch te reinigen vanwege afneembare frame en lens

Low profile, omhullend ontwerp met innovatieve frame voor een aanzienlijk lichter gewicht
High-tech materialen combineren harde en zachte componenten
Zachte afdichting beschermt tegen stof, spatten en mechanische gevaren
Incl. verstelbare hoofdband voor individuele en druk vrij fit
Uitstekende anti-fog coating voorkomt dat de bril beslaat
Goed te combineren met andere PBMs zoals maskers, gehoorbescherming of helmen

Uvex ruimzichtbril Carbonvision

Het intelligente gebruik van ultramoderne materialen en productietechnologieën stelt Uvex in staat om frames die een beperkte omvang / volume en hoge mechanische weerstand te combineren ontwerpen.

De Uvex Carbonvision veiligheidsbril biedt de drager ongeëvenaarde comfort ondanks de zeer hoge mate van mechanische stabiliteit. De TPU laag is permanent bevestigd aan het frame, zorgt voor een perfecte individuele pasvorm en is gemakkelijk te reinigen en te onderhouden. De bril heeft een gewicht van slechts 46 gram en is ongetwijfeld één van de lichtste ruimzichtbrillen op de markt.

Het lichte gewicht stelt de drager in staatom voor langere periodes te werken zonder de afleiding en problemen veroorzaakt door ongemak, waardoor zijn of haar productiviteit wordt verhoogt.

Bollé Tracker veiligheidsbril met heldere lens

Bollé Tracker veiligheidsbril met heldere lens en microfiber opbergzakje

Zwart/grijs montuur
Heldere lens
Verwisselbare, instelbare band

Specificaties van de Bollé Tracker veiligheidsbril met heldere lens:

Zwart/grijs montuur met heldere lens
De Tracker is ultracomfortabel en technisch en beschermt tegen alle mechanische risico?s maar ook tegen chemische risico?s, wat het een exclusief model maakt in het assortiment van de brillen met poten
Polycarbonaat lenzen


Antikras en antidamp-coating met Platinum-behandeling. De exclusieve met K en N gecertificeerde antidamp en antikrasbehandeling Platinum biedt nog meer veiligheid, betrouwbaarheid en comfort. Deze permanente bekleding op beide zijden van de glazen is wasbestendig (water of zeep), geeft hen een hoge bestendigheid tegen krassen en vertraagt aanzienlijk de dampvorming
Bescherming bovenaan


Versterking in verwisselbaar schuimrubber met indirecte ventilatie
Verwisselbare, instelbare band
Gewicht: 52 gram
Wordt geleverd met microfiber opbergzakje
Lensmarkering: 2C-1,2 1 BT KN CE
Normering: EN 166

De heldere lenskleur beschermt uw ogen tegen impact en UV licht. Brillen met een heldere lenskleur zijn uitstekend van toepassing bij mechanische werkzaamheden zodat u een goed zicht hebt.

Bollé Tracker veiligheidsbril | Grijze (smoke) lens | platinum zwart

Bollé Tracker II veiligheidsbril met grijze lenzen en microfiber opbergzakje

 • Sportief zwart/grijs montuur
 • Grijze smoke lens
 • Instelbare en afneembare hoofdband
 • Microfiber opbergzakje

Specificaties van de Bollé Tracker II veiligheidsbril met grijze lens:

 • Zwart/grijs montuur met grijze smoke lens
 • De Tracker is ultracomfortabel en technisch en beschermt tegen alle mechanische risico’s maar ook tegen chemische risico’s, wat het een exclusief model maakt in het assortiment van de brillen met poten
 • Polycarbonaat lenzen met maximale bescherming tegen zonnestralen
 • Antikras en anticondens-coating met Platinum-behandeling. De exclusieve met K en N gecertificeerde anti-condens en anti-krasbehandeling Platinum biedt nog meer veiligheid, betrouwbaarheid en comfort. Deze permanente bekleding op beide zijden van de glazen is was bestendig (water of zeep), geeft hen een hoge bestendigheid tegen krassen en vertraagt aanzienlijk de condensvorming
 • Bescherming bovenaan
 • Versterking in verwisselbaar schuimrubber met indirecte ventilatie
 • Verwisselbare, instelbare band
 • Gewicht: 52 gram
 • Wordt geleverd met microfiber opbergzakje
 • Lensmarkering: 5-2,5 1 BT KN CE
 • EN normering: EN 166 – EN 170

De grijze (smoke) lens beschermt uw ogen tegen impact, krassen, UV-licht, zonlicht en felle straling door weerkaatsing van schadelijke lichtstralen. Veiligheidsbrillen met een grijze (smoke) kleur kunt u gebruiken bij werkzaamheden buiten, mechanische werkzaamheden bij fel of verblindend licht en recreatie activiteiten (fietsen etc,). Uitsluitend gebruik in de openlucht. Filtert de UVA en UVB (99,99%). Dit is de maximale bescherming tegen zonnestralen.

Vergelijkbare berichten