5 beste kluizen tot 250 euro

Er is bij jullie ingebroken… Alle kostbare spullen zijn meegenomen. Van horloges, spaargeld en juwelen tot paspoorten en geërfde brieven.

Met de betrouwbare kluis van op deze site,voorkom je dit probleem en kan je dus zonder zorgen genieten van je vakantie!

Stel je eens voor, je komt thuis van een weekendje weg, om te zien dat er bij je is ingebroken. Dit is al vervelend genoeg, maar je weet iniedergeval dat je alle kostbaarheden in de kluis hebt gelegd voordat je vertrok.

Wat een fijn gevoel dat je paspoort, juwelen en spaargeld niet meegenomen zijn. Ondanks dat de inbrekers alles hebben geprobeerd.

Naast de deze kluizen tot 250 euro vind je ook een link van Bol.com. De link geeft extra informatie over specificaties en je kan via de link makkelijk bestellen.

iBright Elektronische Kluis Met Cijferslot – Incl 2 Noodsleutels en Bevestigingsmateriaal- Kluisje – Zwart – 230x170x170

iBright elektronische kluis ontworpen om al je persoonlijke eigendommen veilig achter slot en grendel op te bergen.

iBright elektronische kluis werkt op batterijen en heeft 3 indicator lampjes: groen (kluis is open), rood (batterij bijna leeg) en geel (waarschuwing). Hij is gemaakt van massief staal en weegt 2,5 kg. Je kunt zelf een 3 tot 8-cijferige code verzinnen. Bij het vergeten van de code gebruik je de bijgevoegde noodsleutels.

Specificaties

Afmeting buitenmaat: 17 x 23 x 17 cm

Afmeting binnenmaat: 16,6 x 12 x 22,6 cm

Gewicht: 2,5 kg/4,5 liter

Materiaal: massief staal

Werkt op 4 x AA batterijen (Wel inbegrepen)

Dikte deur: 3 mm

Dikte kluis: 1 mm

Reset TOETS: wijzig de code eenvoudig met de reset-knop

Fichero – Elektronische Kluis – Kluisje met Cijferslot – Zwart

Bescherm al je kostbaarheden met de Fichero Elektronische Kluis. Dit robuuste kluissysteem is de ideale oplossing om je belangrijke documenten, sieraden, contant geld en andere waardevolle spullen veilig op te bergen.

In deze product tekst vertellen we je alles over de Fichero elektronische kluis en waarom deze kluizen de beste keuze zijn voor thuis of op kantoor.

Degelijk en Stoer Design

De Fichero elektronische kluis is gemaakt van massief staal en heeft een stoere uitstraling. Deze inbraakwerende kluizen zijn beschikbaar in de kleur zwart en hebben een elektronisch sluitsysteem. Dankzij de muurbevestiging set kan je de kluis gemakkelijk aan de muur bevestigen, zodat deze niet makkelijk meegenomen kan worden.

Dubbele beveiliging

De Fichero elektronische kluis is uitgerust met een cijferslot en sleutelslot. Zo ben je er zeker van dat niemand toegang heeft tot de inhoud van je kluis zonder jouw toestemming. Daarnaast wordt de kluis geleverd met 2 noodsleutels, zodat je in geval van nood toch bij je spullen kan.

Specificaties

De Fichero elektronische kluis heeft een buitenmaat van 17 x 23 x 17 cm en een binnenmaat van 16,6 x 12 x 22,6 cm. Het gewicht van

deze kluis is 2,5 kg en de dikte van de deur is 3 mm. De kluis zelf heeft een dikte van 1 mm. De kluis werkt op 4 x AA batterijen (niet inbegrepen). De batterijstatus kan je gemakkelijk controleren via de 3 indicatorlampjes op de kluis. De groene lamp betekent dat de kluis open is, de rode lamp geeft aan dat de batterij bijna leeg is en de gele lamp is een waarschuwing.

Elektronische kluis met cijferslot voor thuis, hotel en op kantoor, incl. noodsleutels, 130db alarm, merk Profitect, maat XL, 42 x 37 x 20cm.

Met digitaal cijferslot en sleutelslot (noodslot)

Geschikt voor het opbergen van Laptops en andere waardevolle spullen

Inclusief verankeringsgaten en 2 bouten (φ20mm)

Solide stalen kluis van het merk Profitect

Met 130db alarm

Inhoud: 25 Liter

Jouw waardevolle documenten of andere kostbaarheden, zoals sieraden of onvervangbare erfstukken, zijn in veilige handen met deze veilige privé kluis voorzien van elektronisch slot. Deze privé kluis voor thuis is natuurlijk ook geschikt voor op kantoor en is voorzien van een uniek codesysteem. Daarnaast kan de kluis worden vastgezet door middel van de verankeringsgaten voor maximale veiligheid (aangeraden). Kies voor deze compacte privékluis van uitstekende kwaliteit!

✓ Elektronisch slot met cijfercode

✓ Verankeringsgaten met bouten

Raykon Elektronische Kluis met Cijferslot – Kluisje met Sleutel – Geldkluis Brandwerend – Zwart

Veilig en betrouwbaar

Stel je eens voor, je komt thuis van een weekendje weg, om te zien dat er bij je is ingebroken. Dit is al vervelend genoeg, maar je weet iniedergeval dat je alle kostbaarheden in de kluis hebt gelegd voordat je vertrok. Wat een fijn gevoel dat je paspoort, juwelen en spaargeld niet meegenomen zijn. Ondanks dat de inbrekers alles hebben geprobeerd.

De Raykon Elektronische Kluis is ontzettend goed beschermd tegen allerlei soorten gevaren. Van vuur en water bestendig tot bescherming tegen brute kracht. De Raykon Elektronische Kluis heeft het allemaal.

Makkelijk te verbergen

Het ophangen van de Raykon Elektronische Kluis is ontzettend eenvoudig en kan vrijwel overal. Hij wordt namelijk met 4 bevestigingsbouten geleverd, waardoor je hem makkelijk op de grond, plank en een muur (mits ondersteund van onder) kunt monteren. Het wordt ook zeker aangeraden om dit te doen.

Zelf altijd toegang

Met de vele manieren om de kluis te openen heb je zelf altijd toegang tot de kluis. Je kan twee cijfercodes instellen waarmee je de kluis kan openen én er is een beveiligingssleutel. Bewaar de beveiligingssleutel dan ook goed. Stel de batterijen van de kluis zijn leeg, dan heb je de beveiligingssleutel nodig om niet je spullen te

Raykon Grotere Elektronische Kluis met Cijferslot – Kluisje met Sleutel – Code Geldkluis Brandwerend – Zwart

Verberg al jouw kostbaarheden

Hebben jullie veel spullen om veilig op te bergen? Met deze grotere variant van de Raykon Elektronische Kluis beschik je over veel ruimte om spullen veilig op te bergen.

Zelf altijd toegang

Met de vele manieren om de kluis te openen heb je zelf altijd toegang tot de kluis. Je kan twee cijfercodes instellen waarmee je de kluis kan openen én er is een beveiligingssleutel. Bewaar de beveiligingssleutel dan ook goed. Stel de batterijen van de kluis zijn leeg, dan heb je de beveiligingssleutel nodig om niet je spullen te verliezen.

Wil jij genoeg veilige ruimte voor al jouw belangrijke spullen?Vergelijkbare berichten