5 Beste veiligste Autostoel Baby & Kinderen Gordelclips

Het veilig vervoeren van baby’s en kinderen in autostoelen is van het grootste belang. Hier zijn enkele belangrijke overwegingen met betrekking tot autostoelen, gordelclips en algemene veiligheid:

 1. Geschikte autostoel: Kies een autostoel die geschikt is voor de leeftijd, grootte en gewicht van je kind. Er zijn verschillende soorten autostoelen, waaronder babyzitjes, peuterautostoelen en kinderautostoelen, elk ontworpen voor specifieke leeftijdsgroepen.
 2. Installatie: Installeer de autostoel volgens de instructies van de fabrikant en de voertuigfabrikant. Een correcte installatie is essentieel voor de veiligheid van je kind. Je kunt ervoor kiezen om de autostoel met de autogordel of met behulp van het ISOFIX-bevestigingssysteem te bevestigen.
 3. Gordelclip of gordelversteller: Sommige autostoelen voor oudere kinderen kunnen worden geleverd met gordelclips of gordelverstellers om ervoor te zorgen dat de autogordel op de juiste positie over het lichaam van het kind loopt. Het doel is om te voorkomen dat de gordel over de nek of het gezicht van het kind wrijft.
 4. Correcte hoogte: Plaats de gordelclip op de juiste hoogte, meestal net boven de schouder van het kind. Dit helpt ervoor te zorgen dat de gordel goed over de sterkste delen van het lichaam van het kind loopt.
 5. Veiligheidsnormen: Kies autostoelen die voldoen aan de relevante veiligheidsnormen en voorschriften voor kinderveiligheid in voertuigen.

Onthoud dat de veiligheid van je kind altijd voorop moet staan. Zorg ervoor dat je goed vertrouwd bent met de gebruiksinstructies van de autostoel en volg de aanbevelingen van de fabrikant en de lokale verkeerswetgeving om ervoor te zorgen dat je kind veilig en comfortabel wordt vervoerd.

Autostoel Gordelclip I Gordelversmaller I Veiligheidsgordel Babystoel I Autogordel clip I Gordelklem I Geschikt voor Maxi Cosi I Verstelbare Clip I NIEUWE VERSIE

Met deze verstelbare gordelclip hoef je je nooit meer zorgen te makend at je kind niet goed vastzit in de babystoel of dat deze uit de gordels van het stoeltje loskomt. Wanneer dit gebeurd kan da tuiteraard voor gevaarlijke situaties zorgen waardoor je kind helaas niet meer veilig is. Met deze gordelclip ben je in een keer van dit probleem verlost

Met deze gordelclip kun je de gordels van de baby stoel bij elkaar brengen, aanspannen en met 1 klik ervoor zorgen dat je kind zich er niet uit kan wurmen. Deze is ook heel eenvoudig aan te bergen zoals de afbeeldingen laten zien. De gordelclip is universeel dus geschikt voor elke type kinderstoel die door middel 2 gordels vastzit.

De clip is echter ook te gebruiken voor andere tuigjes welke een gordelriem hebben zoals een fietszitje of kinderwagen. De clip is gemaakt van duurzaam en sterk kunststof is kan tot 18,5 cm versteld worden.

Deze NIEUWE VERSIE van de gordelclip heeft ook een extra veiligheidslot ingebouwd waardoor de kinderen deze niet open kunnen krijgen.

Kleur: zwart

Gordelgeleider autostoel kind beschermer – gordelbeschermer gordelkussen gordelclip – gordelversteller gordelgeleider – autogordel – kinderzitje zitverhoger

Dit autogordel verlengstuk is speciaal ontworpen om uw kind veilig te vervoeren, voorkom dat de gordel langs de hals ligt en zorg dat uw kind in de juiste zitpositie kan zitten.

Geschikt voor: Kinderen en tieners aged 3-16.

Specificatie:

Materiaal: ABS plastic, polyester vezels.

Compatibiliteit: Werkt met alle voertuigen.

Product: kinderzitje riemspanner

Product kleur: zwart

Product grootte: ongeveer 300*60mm

Pakket Inbegrepen:

1pc * kinderzitje riemspanner

My favourites by far®-2 x Gordelclip autostoel-Accessoire voor auto kinderstoel-Voorkomt dat kind armen uit veiligheidsharnas kan halen-Gordelclip kinderstoel-fietsstoel

ONDERZOEK van de CONSUMENTENBOND: Extra gordelclip
De gordelclip, die het harnasje op borsthoogte bij elkaar trekt om ontsnappen te verhinderen, was lange tijd taboe. Het vergt immers een extra handeling om in geval van nood het kind te bevrijden.

Maar voor de nieuwe R129 norm (i-Size norm) is een nieuwe afweging gemaakt. Een clip is nu toegestaan om het harnasje bijeen te houden.
Geeft hulptroepen zoals politie / brandweer geen hinder om los te maken.

Schrik je ook zo, wanneer je in de achteruitkijkspiegel kijkt en ziet dat je kind zijn/haar armen heeft bevrijd uit de gordel?

Dit kan je in vervelende situaties brengen. Snel een plek vinden waar je kunt stoppen, je kindje weer goed vastzetten om vervolgens er achter te komen dat het zich weer heeft bevrijd.

U ontvangt 2 Gordelclips, die ook te gebruiken zijn voor:
-eetstoel
-fietsstoeltje
-kinderwagen
-maxi cosi
-zo is je kindje overal beschermt.
(Foto’s zijn gemaakt in de eetstoel)

Alle voordelen op een rijtje:
Veilig onderweg
Eenvoudig te monteren
te gebruiken op alle stoeltjes met gordels
Moeilijk los te maken voor kleine kinderen
Bestaat uit duurzaam plastic

BeSafe Belt Guard- Gordelclip – Gordelclip autostoelen BeSafe – Zwart

Deze belt guard, gordelclip van BeSafe houdt de schouderriemen van de gordelset op de juiste plaats om ontsnappen te voorkomen én om de schouderriemen mooi te laten aanpassen.

De belt guard kan permanent op de schouderriemen bevestigd worden en hoef je niet los te maken elke keer als je je kindje in de stoel plaatst. Bovendien werd de belt guard getest volgens de UN R129 richtlijn én is dit geweldige accessoire compatibel met alle autostoelen voor peuters van BeSafe.

Net zoals de BeSafe-autostoelen werden ook alle accessoires goedgekeurd in intensieve crashtests!

De gordelclip is een handig hulpmiddel omdat alle kinderen op een bepaald moment in een stadium komen waarin ze hun eigen grenzen testen. Voor sommige kinderen betekent dit dat ze proberen uit de interne gordels in het autostoeltje te wurmen, hoe goed ze ook zijn aangespannen door de ouders.

 • De gordelclip kan gemakkelijk met één hand worden geopend.
 • Kan permanent aan het autostoeltje worden bevestigd, waardoor het kind gemakkelijk en snel kan worden bevestigd.
 • UN R129 goedgekeurd.
 • Het is niet nodig om de hoogte aan te passen naarmate het kind groeit.
 • Eenvoudig en open/sluit wanneer de riemen los zijn.
 • Alleen compatibel met autozitjes van BeSafe.
 • Crash getest
Autostoel Baby & Kinderen Gordelclip – Autostoel Gordelversteller Autogordel Zwart

LET OP! Geschikt Voor Gordels Die je Los Kan Halen!

Wurmt je kind zijn of haar armen onder de gordel van het autostoeltje door? Dan riskeer je dat je kindje loskomt en voorover kiept. Met onze veiligheid gordelclip zeg je gedag tegen onveilige situaties.

Gemakkelijk te Installeren:
Bevestig eenvoudig de twee delen aan de gordels van het autostoeltje en klik ze aan elkaar als je kind in het autostoeltje zit. De clip is voor een volwassene makkelijk met een hand te openen.

Vergelijkbare berichten