|

5 Beste sleutelkluizen van 2023

Wilt u uw sleutels veilig opbergen? In ons brede assortiment vindt u sleutelkluizen met opbergmogelijkheden van 1 tot meer dan 1200 sleutels. Van eenvoudige sleutelkastjes tot grote sleutelkluizen en RVS kluizen voor openbare ruimtes.

Daarnaast zijn er ook sleutelkluizen met het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Dit is een goedgekeurde sleutelkluis en is getest op inbraak. Een sleutelkluis met een SKG keurmerk is ook getest op aanvallen vanuit buitenaf. Ook voor het veilig opbergen van uw sleutels bent u bij ons aan het juiste adres!

Op zoek naar een veilige en weersbestendige opbergplaats voor je sleutels? Nooit meer je reservesleutels verstoppen onder een bloempot of deurmat? Kies voor deze degelijke en weersbestendige sleutelkluis.

Veiligheid
De sleutelkluis heeft een grote opslagruimte voor verschillende sleutels en pasjes. Door de zware aluminium legering is de sleutelkluis extreem stevig en weerbestendig. Zeer geschikt voor het gebruik buiten. De sleutelkluis is zeer makkelijk te monteren aan een muur of wand. De kluis is voorzien van een weerkap en dit maakt het cijferslot weersbestendig en waterafstotend.

Cijferslot
Door het speciaal ontwikkelde design van de sleutelkluis, is het cijferslot van buitenaf niet zichtbaar. Je stelt heel makkelijk een persoonlijke code in en de 4-cijferige code is makkelijk te wijzigen. Het cijferslot biedt meer dan 10.000 code combinaties.

Toepasbaarheid
Deze sleutelkluis is een ideale oplossing voor de thuiszorg, mantelzorgers en/of ouderenzorg. Ook kan de sleutelkluis een uitkomst bieden bij het verlenen van toegang voor kinderen, familie, buren en/of kennissen.
Al is het maar voor de verzorging van de huisdieren bij afwezigheid of het planten water geven tijdens de vakanties. Deze sleutelkluis biedt een uitstekende oplossing!

Relaxdays 10 x sleutelkluis voor buiten – sleutelkastje met cijferslot – sleutelkluisje

Nooit meer de sleutel onder de deurmat of bloempot verstoppen – Met de handige sleutelkluisje berg je sleutels veilig en beschermd op. Het mini kluisje biedt geautoriseerde personen, bijvoorbeeld familieleden, klusjesmannen of thuiszorg, een snelle een eenvoudige toegankelijkheid tot sleutels en kaarten. Het sleutelkluisje wordt met de meegeleverde montageset aan de buitenmuur van het huis gemonteerd en met een 4 cijferige combinatie beveiligt.

Opmerking: Vergeet niet de code voor jezelf ergens te noteren. Er bestaat geen andere mogelijkheid, het sleutelkluisje te openen.

Sleutelkluis in detail
– Afmeting H x B x D: ca. 11,5 x 9 x 4 cm
– Binnenmaat H x B x D: ca. 5 x 6,5 x 3 cm
– Gewicht: ca. 500 g
– Materiaal: Aluminium
– Kleur: Zwart, grijs
– Set van 10

Handig sleutelkluisje
– Veilig opbergen van sleutels en kaarten
– Eenvoudig toegankelijk voor geautoriseerde personen
– Individueel instelbaar 4-cijferige code
– Voor de wandmontage binnen of buiten
– Eenvoudige montage dankzij meegeleverde montageset

Zeer stevige SKG*** gekeurde opbouw sleutelkluis die geschikt is voor buitengebruik.

Met de sleutelkluis RVS, SKG*** zorgt u ervoor dat uw sleutels gemakkelijk te overhandigen en deponeren zijn. De sleutelkluis is gemaakt van roestvrij staal waardoor u de sleutelkluis met gemak buiten kan ophangen. De sleutelkluis RVS, SKG*** is zeer geschikt voor sleuteloverhandiging aan wisselende personengroepen zoals bijvoorbeeld conciërges, thuiszorginstanties, buren, medewerkers van kantoren, gasten van vakantiehuizen en vakantiewoningen, en zo zijn er nog veel meer mogelijkheden.

De sleutelkluis RVS, SKG*** is een sleutelkluis die is voorbereid voor een halve europrofielcilinder, hierdoor is deze zeer geschikt in een sluitsysteem, bijvoorbeeld voor de brandweer.

Kruse Code 70 SKG** gecertificeerde sleutelbuis – Sleutelkluis SKG

De Kruse Code 70 SKG** gecertificeerde sleutelbuis is zeer geschikt voor de veilige opslag van sleutels voor gebouwbeheer/toegang-verlening. Dankzij het SKG** certificaat is deze gecertificeerde sleutelbuis zeer geschikt voor o.a. thuiszorg en/of mantelzorg. Zo is er in geval van nood altijd toegang tot de woning. Deze set is compleet en bestaat uit de sleutelbuis, een privacy-kap met SKG** logo, de montagekit en uitgebreide installatiehandleiding.
Deze SKG sleutelkluis is gemaakt van roestvrij staal. Voorzien van een hogedruk gegoten mechanische vergrendeling met cijfercode. Het codeslot maakt het mogelijk de sleutelbuis gemakkelijk te vergrendelen en te ontgrendelen zonder gebruik van een kluissleutel. De code kan indien nodig worden gewijzigd, er zijn meer dan 10.000 combinaties mogelijk.

  • Gecertificeerde inbraakwerende sleutelkluis, zeer geschikt voor thuiszorg, Airbnb en sportclubs
  • Zwaar inbraakwerend volgens LPS 1175
  • Metalen behuizing, beschermt tegen vandalisme en inbraak
  • Mechanisch cijfercombinatieslot met 12 knoppen, vrij instelbare 3- tot 8-cijferige code, ruim 4.000 combinaties mogelijk, makkelijk in te stellen
  • Weerbestendige beschermingskap
  • Buitenmaten : 150x95x55 mm
  • Binnenmaten : 70x50x20 mm
  • Binnendiepte als deur is afgesloten: 20 mm
  • Deuropening : 95 graden
  • Gewicht : 2 kg

Vergelijkbare berichten