5 beste elektrische sloten, beveilig je eigendom

Een elektrisch slot is een verzamelnaam voor allerlei mogelijkheden om een deur elektronisch gecontroleerd te maken. Je kunt de deur dan bijvoorbeeld met een toegangscontrole druppel, pasje of tag openen. Ook kan er een codeslot of codepaneel worden aangesloten zodat je met een pincode de deur kunt openen.

Flient® Smart Doorlock – Slimme Deurslot – Deurklink met Vingerafdruk – Met APP & WiFi – BlueTooth – Kantoor Slot – Zwart – Anti inbraak – TT lockApp

De slimme deurklink van Flient doet een upgrade aan je Smart-Home. Dit elektronische deurslot is ideaal voor allerlei ruimtes. Creëer een veilige omgeving en kies zelf wie er toegang hebben. Op 5 verschillende manieren kan je de deur openen, met een vingerafdruk, persoonlijke code, bijgeleverd pasje, sleutel en zelfs met de app.

De deurklink is zwart van kleur en heeft een mooi en strak design, dat past zo ook bij iedere ruimte. Daarnaast past de deurklink op ieder deurtype, en is het ook nog eens snel en gemakkelijk te bevestigen. Alle benodigdheden worden erbij geleverd. Doormiddel van de app kan de deur zelfs op afstand geopend worden en zijn er nog vele andere handige functies.

Optimale veiligheid
Kies zelf wie er toegang krijgt tot de ruimte. Ideaal voor in huis, maar ook zeker voor op het kantoor. Zo kunnen aangewezen medewerkers d.m.v. een code, pasje of vingerafdruk naar binnen en wordt dit allemaal geregistreerd in de app. Op ieder moment is dit terug te zien en de informatie zal worden bewaard. Hierdoor is er te zien wie er op welk tijdstip, en waar, naar binnen is gegaan. Op deze manier is het ook duidelijk wie er op dat moment aanwezig is in de ruimte.

Wachtwoordbeveiliging
De deurklink kan ook beveiligd worden met een wachtwoord. Het wachtwoord is zelf uit te kiezen en is daarom ook een veilige manier om de deur op eigen wijze te vergrendelen.

Vingerafdruk
Met de vingerafdrukoptie op de deurklink kunt u de deurklink voorzien van vingerafdrukvergrendeling. De deurklink herkent de (ingestelde) vingerafdrukken binnen 0.1 seconde, en geeft het ook direct aan wanneer de vingerafdruk niet wordt herkend. De slimme deurklink van Flient kan tot 50 verschillende vingerafdrukken herkennen.

Overige openingsmogelijkheden
Naast de diverse functies zoals de vingerafdruk is het ook mogelijk om met een sleutel of pasje naar binnen te gaan. Ideaal voor de gebruiker die iets minder verstand heeft van de technologische functies.

TT-lock app
De TT-lock App is te downloaden via de App Store en Google Play. Via deze handige app kun je gemakkelijk wachtwoorden, vingerafdrukken en gebruikers instellen. Het is mogelijk om op ieder gewenst moment een gebruiker toe te voegen of te verwijderen, en het wachtwoord te wijzigen. Bij het gebruik van meerdere deurklinken is het ook mogelijk om groepen te maken waardoor je personen toegang kunt geven tot verschillende ruimtes.

Ook is het mogelijk om een alarm in te stellen wanneer je weg bent. Zodra iemand binnen probeert te komen, krijg je direct een melding via de app. De deurklink beschikt daarnaast ook nog over spraakbediening. Kijk voor alle uitgebreide opties van de TT-lock app in de handleiding om zo optimaal gebruik te maken van deze smartlock.

Tijdloos design
De slimme deurklink is voorzien van een modern en tijdloos design. De deurklink is zwart en past perfect bij elke stijl. Naast alle veiligheid, is het uiterlijk van de deurklink ook belangrijk. De deurklinken zijn bij levering voorzien van een beschermfolie. Dit kan na installatie eraf worden gehaald, om krassen te voorkomen

Premium Slim Deurslot – Deurslot met vingerafdruk – Elektrisch deurslot – Slimme deurklink – Deurklink vingerafdruk – Deurslot met code – Smartlock

Het slimme deurslot is de ideale uitkomst als jij meer beveiliging op je deur wil hebben. Met onze slimme deurklink sta je nooit meer voor een dichte deur en kies je zelf wie er toegang hebben. Het slimme deurslot heeft verschillende manieren tot openen, zo kan je denken aan een vingerafdruk, code combinatie of een klassieke sleutel.

Gemakkelijk te openen
De makkelijkste manier om de deur open te maken is met de ingebouwde vingerafdruk herkenning. Het model kan tot wel 50 vingerafdrukken onthouden en opslaan. Ook kunt u ervoor kiezen om de deur te openen met een code of sleutel.

Installatie
Het slimme deurslot kan geinstalleerd worden op een deur met een deurdikte van 33 tot 65 millimeter. Deze deurslot komt met een gemakkelijke gebruikshandleiding die zowel op papier als online te vinden is. Alle benodigdheden om de slimme deurklink te installeren zitten in de verpakking.

Ga na voordat je de deurslot aanschaft of deze op jouw deur past. Op de foto’s zie je de afmetingen van het insteekslot en de kabelbuis.

Gebruiksvriendelijk
Het slimme deurslot is volledig gebruikersvriendelijk gemaakt. De plaatsing van de vingerafdruk, code combinatie en sleutel staan ideaal, waardoor je met het scannen van je vinger al binnen 0.3 seconden in je kamer kan staan. Het slot past hierdoor ook op elke deur en is erg gemakkelijk te installeren.

Voordelen:
– Veiligheid
– Modern design
– Amerikaanse standaard
– Vingerafdrukherkenning
– Gemakkelijk te monteren

Nuki Combo 3.0: Nuki Smart Lock 3.0 + Nuki Bridge (Smart Lock, Slim Slot, Slim Deurslot)

De Nuki Smart Lock 3.0 maakt van je smartphone een intelligente sleutel. Het elektronische deurslot wordt binnen enkele minuten op de binnenkant van je deur over de aanwezige sluitcilinder gemonteerd en is niet zichtbaar van buitenaf. Met de gratis app (iOS/Android) open en sluit je je deur zonder sleutel.

Je kunt bovendien max. 200 permanente, tijdelijke of periodieke virtuele sleutels aanmaken met de Nuki-app. Daarmee krijgen je familie en vrienden, de hondenoppas en de werkster alleen toegang wanneer jij het wilt. Met de meest moderne versleutelingsmechanismen wordt de allerhoogste veiligheidsnorm bereikt. Je kunt je Nuki Smart Lock, indien nodig, verwijderen zonder dat er resten achterblijven, zodat deze ook optimaal geschikt is voor huurobjecten.

 • Eenvoudig achteraf aan te brengen op de binnenkant van de deur, zonder boren en schroeven, binnen 3 minuten
 • Maximale veiligheid voor je deurslot dankzij gecertificeerd versleutelingsconcept
 • Automatisch openen en afsluiten van je deur met “Auto Unlock & Auto Lock” functie
 • Verleen max. 200 permanente, tijdelijke of periodieke virtuele sleutels met de Nuki-app aan familie, vrienden, de hondenoppas en de werkster
 • Tot wel 4maanden autonome stroomvoorziening door middel van batterijen
 • Handig te bedienen met Android Wear, Apple Watch, Tizen OS, Huawei Harmony OS en Garmin Watch OS
 • Kan worden uitgebreid met de Nuki Bridge om de deur ook op afstand te kunnen beheren
 • Compatibel met slimme assistenten, Smart Home Services en intelligente deurbellen in combinatie met de Nuki Bridge
 • 24/7 contactloos zelf inchecken voor gasten en sleutelloze toegang bij het verhuren van accomodaties
 • Ruime keuze aan accessoires, zoals de Nuki Keypad en Nuki Fob, waardoor de Smart Lock ook kan worden gebruikt als je geen smartphone hebt
 • Slot Afmetingen: 110 x 60 x 60 mm
BeeSecure P1 en Hub| Smart Lock Pack | BEE-LOCK P1 Pack | Euro profielcilinder | Codeslot en Wifi | Elektronische deur | 50-35 mm | Zillver

BEE-LOCK P1 is een elektronisch slim slot met toegangscode waarmee je je toegangscontrole kunt beheren, het volledige toegangslogboek kunt bekijken en een alarm kunt ontvangen wanneer iemand probeert binnen te komen met een ongeldige toegangscode.

Als hoofdgebruiker kun je maximaal 200 gebruikers met verschillende beheerdersrollen maken om ze uit te nodigen voor medebeheer of om ze alleen toegang te verlenen. De “virtuele sleutel” kan eenvoudig worden gedeeld via SMS/WhatsApp/E-mail… Dit is ideaal voor privéwoningen, huurwoningen en co-working-ruimtes.

Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over verloren sleutels vervangen of je partner bellen om een ​​reservesleutel te brengen. Maak je geen zorgen over de beveiliging van je huis tijdens werkdagen en op feestdagen. Wijs toegang toe aan uw familie/collega’s/gasten/vrienden…BEE-LOCK P1 is gebruiksvriendelijk en zeer veilig.

VEILIGHEID & KWALITEITSGARANTIE】BEE-LOCK P1 is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een veilig en duurzaam slot. Met een SKG 2 STAR classificatie is het zwaar inbraakwerend en sterk weerbestendig. Het slot is getest tot 100.000 keer werking en heeft een levensduur van de batterij tot 12 maanden, wat betekent dat je hem ongeveer 5000 keer kunt ontgrendelen met één set batterijen.

Bovendien zijn er vier maten verkrijgbaar met instelbare cilinderlengte, geschikt voor alle deuren met bestaande Europrofielcilinder. Uw gegevens zijn veilig dankzij onze privécloud op AWS met bankniveau beveiligingsstandaarden. We bieden Europese lokale klantenservice en 2 jaar garantie. Kies voor BEE-LOCK P1 en geniet van een veilig en duurzaam slot voor uw huis of kantoor.

WATERDICHTHEIDSNIVEAU IP65】Dit slimme slot voldoet aan de norm van IP65 voor elektronische producten. Als het buiten wordt gebruikt, installeer en gebruik het dan onder de overkapping. Het slot voldoet aan de eisen van wind en regen, maar kan niet lang aan regen worden blootgesteld en er bestaat een risico dat er water in de motor komt na onderdompeling.

DIY-FRIENDLY】 Het slot kan binnen 5 minuten op de deur worden gemonteerd zonder bedrading en boren. BEE-LOCK P1 heeft 4 maten beschikbaar (met instelbare cilinderlengte zowel van binnen als van buiten) en past op alle deuren met Europese cilinder. Meet uw deurdikte en selecteer de juiste maat voordat je koopt.

VOLLEDIGE AFSTANDSBEDIENING】 Met de BeeSecure-app kan je je “virtuele sleutel” op afstand beheren. Je ontvangt direct een melding wanneer iemand probeert binnen te komen met ongeldige toegangscodes en kunt het toegangslogboek bekijken om ontgrendelingsgebeurtenissen te controleren. Je kunt altijd met een gerust hart van huis gaan! BeeSecure App ondersteunt momenteel 8 Europese talen: Engels, Frans, Nederlands, Duits, Italiaans, Spaans, Grieks en Portugees.

MULTI-LEVEL GEBRUIKER】 Je kunt tot 200 gebruikers toevoegen met verschillende administratieve rollen en functionaliteiten, waaronder secundaire gebruikers, agendagebruikers en gebruikers met tijdslimieten (meerdere toegangen op een bepaalde datum en tijd/periode, en gebruikers met slechts één toegangscode). Je kunt het slot ook delen met andere gebruikers om samen te beheren. Dit is ideaal voor particuliere woningen, kantoren en huurwoningen. Toegangscodes kunnen eenvoudig worden gedeeld met anderen via WhatsApp/SMS.

BESTE SLOT

LOQED Touch Smart Lock – Slim Deurslot – Met Smart Home Integratie – Bridge, Cilinder & Codetoegang – Metaal

Met het LOQED Touch Smart Lock zijn sleutels overbodig. Je verbindt het slimme deurslot via bluetooth met je telefoon waarna deze met 1 aanraking opent. Het Smart Lock heeft twee sensoren. Eén voor binnen, en één voor buiten. Zo houdt het slot in de gaten waar jij bent zodat je slot alleen opengaat wanneer je daadwerkelijk voor de voordeur staat. Als je achterom komt, blijft het slot dus dicht. En is je telefoon leeg? Dan open je het slot met een code. Zo geef je ook anderen toegang tot je woning als je niet thuis bent. Daarnaast open je de deur op afstand via de app. Het slot werkt op AA batterijen. Wanneer deze bijna leeg zijn krijg je een melding.

Functies:

 • Touch to Open technologie met binnen- en buitensensor, de deur gaat niet open als je via de achterdeur binnenkomt
 • Ingebouwde codetoegang
 • Noodstroom, zodat je altijd je huis binnenkomt
 • Touwtje uit de brievenbus modus
 • Lange levensduur van de batterij tot 12 maanden
 • Compleet met Bridge voor openen op afstand en cilinder
 • Stevig gemonteerd op je deur
 • Hoogst haalbare SKG drie sterren veiligheidscertificaat en 256-bit encryptie
 • Stalen boorbescherming op de plaats van het sleutelgat
 • Volledig metalen behuizing en slotmechanisme
 • Werkt ook met meerpuntsvergrendelingen, zelfs als de handgreep moet worden opgetild

Technische details:

 • SKG drie-sterren gecertificeerd
 • WiFi en Bluetooth Laag Energie
 • Werkt met meerpunts- en éénpuntsloten, ook wanneer de handgreep moet worden opgetild

Vergelijkbare berichten