5 Beste noodhamers, zorg voor je veiligheid

In noodsituaties kan elke seconde tellen, vooral wanneer je vastzit in een voertuig dat te water is geraakt of waarvan de deuren niet geopend kunnen worden. In dergelijke situaties kan een noodhamer het verschil maken tussen leven en dood. In dit blogartikel bespreken we de waarde en het belang van een noodhamer als een essentieel veiligheidsinstrument in voertuigen.

Een van de belangrijkste functies van een noodhamer is het mogelijk maken van een snelle ontsnapping uit een voertuig dat te water is geraakt. In zo’n situatie kunnen de elektronische systemen van het voertuig uitvallen, waardoor het moeilijk wordt om de deuren te ontgrendelen of de ramen te openen. Een noodhamer is ontworpen om de zij- of achterruiten van een voertuig te breken, waardoor je een uitweg hebt om veilig het voertuig te verlaten.

Een traditionele veiligheidshamer voor in de auto. Een noodhamer is iets dat eigenlijk niet mag ontbreken in je voertuig, ondanks dat het volgens de wet niet verplicht is kan het wel je leven redden

Om je een goed beeld te geven van deze noodhamer heb ik ook een link van Bol.com geplaatst. Deze link geeft extra informatie en via de link kan je eenvoudig en snel bestellen.

2 stuks – Noodhamer auto – Veiligheidshamer auto – Autohamer – Premium

Een traditionele veiligheidshamer voor in de auto. Een noodhamer is iets dat eigenlijk niet mag ontbreken in je voertuig, ondanks dat het volgens de wet niet verplicht is kan het wel je leven redden. Deze GS-T Lifehammer is uitgerust met een dubbelzijdige hamerkop, een anti slip handgreep en een handgreep met ingebouwd gordelmes.

De Noodhamer word in een paar van twee geleverd. De overheid raad aan om meerdere noodhammers in je auto te hebben. Zo heb je er altijd een bij de hand, bijvoorbeeld: voor de mensen achterin een noodhamer en voor de mensen voorin een Noodhamer. Als het aankomt op veiligheid wil je tenslotte niets te kort komen.

Je kunt de Noodhamer via de gaten in de houder vast schroeven. Deze Lifehammer set word namelijk geleverd inclusief houders. Zo heb je gelijk alles compleet! Je moet geen problemen hebben met artikelen die je leven kunnen redden.


Auto preventieplan

Het aantal veiligheidshamers per auto hangt af van het maximaal aantal inzittenden per auto. De politie adviseert 2 veiligheidshamers voorin de auto te monteren en 1 achterin de auto.
– Bestuurder: 1 stuk
– Passagier voorin: 1 stuk
– Passagier achterin: 1 stuk

In een noodsituatie is het van cruciaal belang dat inzittenden niet op elkaar hoeven te wachten, maar allemaal tegelijkertijd naar hun noodhamer kunnen grijpen.

Vanwege de dubbelzijdige hamerkop van de Lifehammer kun je zonder enige moeite je ruiten doorslaan en veilig ontsnappen. Door het eenvoudige kliksysteem heb je in geval van nood geen moeite met het loskrijgen van je Lifehammer. Plaats de Noodhamer daarom altijd binnen handgebruik.

KeyHammer ‘Pocket 2-in-1’ – Veiligheidshamer Auto – Veiligheidshamer aan Sleutelhanger – Noodhamer – Lifehammer Auto – Geel

2 in 1 autoruit breker om in noodsituaties snel uw auto te kunnen verlaten.

 • Snijdt gordels in een beweging makkelijk los wanneer het sluitingsmechanisme blokkeert.
 • Verbrijzelt zijruit van uw auto binnen één seconde als de elektrische ramen (door bv. kortsluiting) blokkeren.
 • Makkelijk aan uw sleutelbos te bevestigen.
 • Elke product wordt voor verzending uitvoerig getest om er zeker van te zijn dat de springveer werkt.
 • Beschikbaar in 6 verschillende kleuren! Verschillende kleuren bestellen met volumekorting? Bestel het gewenste aantal Keyhammers bij een van de kleuren (met uitzondering van zwart) en neem contact met ons op welke kleuren u graag wilt ontvangen!

Wilt u verschillende kleuren ontvangen? Bestel dan het gewenste aantal Keyhammers van één bepaalde kleur en stuur ons een bericht met welke kleuren u wenst te ontvangen.

Hoe werkt het?

De KeyHammer is met een afneembare clip makkelijk aan uw sleutelhanger te bevestigen. Trek de clip van de KeyHammer. Het mesje is nu vrij om over uw gordel te haken en trek. Uw gordel is nu doorgesneden. Om de ruitbreker te activeren, drukt u de zwarte kop tegen een zijruit totdat de verborgen veerbelaste punt vrijkomt en de ruit verbrijzelt. De veerbelaste punt schiet automatisch terug in de Keyhammer. U kunt dus meerdere ruiten verbrijzelen!

Baseus Reddingshamer voor Noodgevallen lifehammer | Riem doorsnijden | Glas breken | Veiligheid | Werkt onderwater | Veilig | Ontsnappen | Auto | Hamer | Noodhamer- lifehammer | Noodgeval | Raam | Autohamer | Incl. houder en 3M sticker

De veiligheidshamer is een essentieel hulpmiddel voor elke auto. Wij hopen dat je nog nooit in de situatie bent geweest dat je er daadwerkelijk een nodig hebt gehad, maar het is natuurlijk altijd beter om voorbereidt te zijn voor het geval dat! Daarnaast zijn die oranje hamers natuurlijk niet heel aantrekkelijk. Opvallend wel, maar het is niet een compliment aan het interieur van je auto.

Eenvoudig in gebruik
De veiligheidshamer bestaat uit twee handige gereedschappen. Aan de ene kant zit de glasbreker en aan de andere kant de gordelsnijder. Om het glas te breken haal je het de dop eraf en dan druk je de tool tegen de ruit. En dan explodeert het raam direct. Om het te testen zit er in de verpakking ook een klein glasplaatje, zodat je weet hoe het werkt. Voor de gordelsnijder is hetzelfde verhaal, je haalt de dop eraf en dan is direct de super scherpe roestvrije gordelsnijder te gebruiken. Je drukt het mesje tegen de gordel en duwt hem er zo doorheen. Het mesje is zo in de tool verwerkt dat je nooit jezelf kan snijden bij het gebruik of je moet het wel heel bont maken.

Ook veilig wanneer het voertuig onderwater raakt
Doordat je niet hoeft te slaan tegen de ruit is deze tool een stuk veiliger dan een veiligheidshamer. We hebben allemaal wel eens in een zwembad gestaan en onderwater gezwaaid met onze arm. Dit gaat niet erg makkelijk en dat komt door de weerstand die het water biedt. Met de Baseus Reddingshamer hoef je niet uit te halen. Je drukt hem tegen het glas aan en dan druk je. Hierdoor tikt de metalen punt van de tool in een klap de ruit eruit. De techniek is gebaseerd op de techniek die ook bij een pistool wordt gebruikt. Door de sterke slagkracht klapt de ruit er uit. Door deze techniek is deze tool dus eigenlijk veiliger in het water dan de lelijke oranje hamers.

Aantrekkelijk en praktisch ontwerp
We zijn allemaal bekend met de grote oranje hamers die schreeuwend zichtbaar zijn in je auto. Tuurlijk zijn ze eenvoudig te zien door de opvallende kleur, moet je toegeven dat ze niet heel aantrekkelijk zijn. Tegenwoordig wordt er meer en meer aandacht gegeven door de auto fabrikanten op het interieur. Tegenwoordig is het niet alleen maar aan de duurdere modellen dat het er allemaal mooi en strak uitziet. Daarom heeft Baseus een veiligheidshamer ontwikkeld die past in ieder auto interieur, maar ook effectief is als deze in een noodsituatie nodig is.

Eenvoudig te plaatsen met een 3M sticker
Met de 3M sticker en het houdertje kan die eenvoudig overal worden geplaatst waar het voor jou handig is. Zo kan die makkelijk op een veilige plek gemonteerd worden en mocht je hem willen verplaatsen zijn er geen beschadigingen.

Baseus Reddingshamer

 • Veilig getest ontwerp
 • Werkt ook onderwater
 • Kan glas breken, zoals een auto ruit
 • Kan je riem doorsnijden als dit nodig is
 • Eenvoudig in je auto te monteren
 • Modern en strak design (het oog wil ook wat, toch?)
Veiligheidshamer – Hamer – Autohamer – Oranje – Noodhamer – Veiligheid

Deze veiligheidshamer verzekert uw veiligheid in noodistuaties in de auto. Met het ingebouwde gordelmes snijdt u snel uw gordels door en met de dubbelzijdige hamerkop slaat u vervolgens de zijruit in zodat u in alle veiligheid kunt ontsnappen. Deze dubbelzijdige hamerkop is gemaakt van staal waardoor het inslaan van de zijruit snel verloopt. Monteer een veiligheidshamer altijd binnen handbereik zodat u in een beweging de hamer kunt pakken en u in no-time veilig bent. Gebruik hierbij de bijgeleverde houder.

Wat kunt u verwachten van de veiligheidshamer:
-Zorgt voor een veilig gevoel in de auto.
-Bevrijdt u van noodsituaties.
-Heeft een ingebouwde hamerkop van staal
-Heeft een ingebouwd gordelmes bij het handvat
-Een bijgeleverde houder


Deze veiligheidshamer is de ideale hulp in noodsituaties.

ResQMe Veiligheidshamer Geel – Inclusief zonneklep clip – Sleutelhanger – Origineel – Noodhamer – Reddingshamer – Gordelsnijder – Auto hamer

ResQMe™ is een uniek draagbaar veiligheidsapparaat dat doormiddel van de zonnklep clip aan de zonneklep van de auto bevestigt. Dit innovatieve hulpmiddel zorgt ervoor dat mensen in noodgevallen uit hun auto kunnen ontsnappen. Wereldwijd al meer dan 8 miljoen keer verkocht!

Hoe werkt het?
Je kunt ResQMe™ met een afneembare clip aan je sleutelhanger bevestigen of met de clip aan de zonneklep. Haal de clip van het product af om het mes bloot te leggen. Haak het over de veiligheidsgordel heen en trek. Om de ruitbreker te activeren, druk je gewoon de zwarte kop tegen een zijruit totdat de verborgen veerbelaste punt vrijkomt en de ruit verbrijzelt. Dit kost weinig kracht en is op (bijna) elke leeftijd te gebruiken.

Waarom is RESQME ontworpen?
ResQMe™ is geïnspireerd op het noodhamerconcept voor de auto. Het is een revolutionair reddingsmiddel dat verbazingwekkend krachtig is ondanks zijn kleine omvang en het feit dat het in de hand wordt gehouden. Omdat het aan je sleutelbos wordt bevestigd, is er geen installatie vereist en is het altijd binnen handbereik!

Waarom zou ik RESQME kopen?
In heel Europa worden er stappen gezet om de veiligheid van auto’s op een hoger plan te brengen. Er worden initiatieven genomen om iedereen aan te moedigen om een draagbaar veiligheidstool bij zich te hebben dat voorkomt dat iemand in zijn auto vast komt te zitten.

Want je kunt nooit te goed voorbereid zijn op het onverwachte. Bescherm jezelf en je dierbaren daarom met ResQMe™!

Vergelijkbare berichten